- Konu Sahibi psikolojikdanismannnn
Kanda da negatifi görücem iyice moralim bozulacak12.gün olduysa bi kan verin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanda da negatifi görücem iyice moralim bozulacak12.gün olduysa bi kan verin![]()
İnşallah pozitifi görürsünüz elinizdeki test de bozuktur inşallahKanda da negatifi görücem iyice moralim bozulacakregli beklicem, progestan fitil pazar günü son, salı falan regl olurum
Mavi olan artımed pembe olan predictor. Bugün aşılama günü dahil 13.gün. Umudum yokİnşallah pozitifi görürsünüz elinizdeki test de bozuktur inşallah
Bu dediğiniz testler bende hep yalancı pozitif çıkarttı. İnşallah size de yalancı negatif çıkartmıştır. Umutlanmamakta haklısınız, üzgünüm dua etmekten başka napalımMavi olan artımed pembe olan predictor. Bugün aşılama günü dahil 13.gün. Umudum yok
Sonuç hamile misiniz bende aşılama yaptım bekliyorum4.75 olmuş kızlar
bende pazartesi yaptırdım 1 hafta oldu vakit geçmiyorSonuç hamile misiniz bende aşılama yaptım bekliyorum
benim 12.günüm sabah yaptım benim de çıkmadı henüzBenim bugün aşılamanın 11.günüm ama o kadar merak ediyorum ki dayanamıyorum artık, eğer varsa bugün test yapsam çıkar mı acaba
erken bence 15.günde anca kanda çıkıyor zaten önceMavi olan artımed pembe olan predictor. Bugün aşılama günü dahil 13.gün. Umudum yok
Burda 11-12. Günde pozitif olanı çok gördüm. Bebek olduysa çıkıyor yani her türlüerken bence 15.günde anca kanda çıkıyor zaten önce
geç dölenme olanlarım çıkmıyor malesefBurda 11-12. Günde pozitif olanı çok gördüm. Bebek olduysa çıkıyor yani her türlü
Binde bir kuzum ama inşallah senin öyledirgeç dölenme olanlarım çıkmıyor malesef
Belli oldu mu sonucunuz?geç dölenme olanlarım çıkmıyor malesef