Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel çıkmış sonucunuz umarım çok güzel artışlar görürsünüz. inşallah Rabbim isteyen herkese nasip ederMerhaba kızlar
Ben aşılama yaptırdım. Bugün, aşılama günü hariç 14. günümdeyim. Bugün test verdim, Beta HCG sonucum 260 çıktı. Sizce değerim güzel mi, normal seyirde mi gidiyor acaba? Tecrübelerinize göre nasıl görünüyor, paylaşabilir misiniz?![]()
Evet ilkti :) Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah :) ilk aşılama deneyiminiz miydi
Yumurtalarım sağ taraftaydı. Sağ tarafta sürekli baskı ve batma hissettim onun dışında bir belirtim yoktu.Ben de dün aşılama oldum ilk kez bir belirti hissettiniz mi testten önce :)
Inşallah yumurtalarınız kaç mm di birde iğneni kullandınız yumurta büyütmedeAnladım Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Çok iyiymiş yumurtalarınız benim 18’di tekti bir tane daha vardı 22 mm o geçen aydan kalmıştı.klomen+ovitrelle ile yapıldı aşılama 3 yumurta vardı solda ikisi 20-22 mm sağdaki 18 di sanırım :/