Asılama da yumurta büyüklüğü kaç olmali

Kader99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
19
2
1
44
Merhabalar. Adetimin 8.gunu 13 ve 14.mm iki yumurtam var. Cumartesi gece çatlatma ignemi olucam. Bana küçük geldi açıkçası ama Dr uma güvenmem istiyorum. Bu şekilde asılama olup hamile kalan varmi acaba

en az 16 en fazla 22 olması gerekiyor diye biliyorum ama zaten cumartesiye kadar 16yı geçerler :)

İnşallah allahtan ümit kesilmez.))ama gonal f iğneye rağmen çok yavaş ilerleme kat ediyorum sanırım...

Canım benim 21.5 du fazla gelişmiş diye yapmadı doktor Cumartesi günüydü pazartesi ye çok mı büyür diye düşündü bilmiyorum ama 23 le yaptıran da okudum 11 le de

Canım benim 21.5 du fazla gelişmiş diye yapmadı doktor Cumartesi günüydü pazartesi ye çok mı büyür diye düşündü bilmiyorum ama 23 le yaptıran da okudum 11 le de
Amh değerim düsuk.. Rezervim azalmis. Aslında ümidim yok ama iki yumurtam var onlarda ganal f ile büyüdü bu kdr. Adetin 8.gunu ama çatlatma iğnesi 10.güne tekabül ediyor. 13. 14.gunde çatlatma ignesi yaptıranlar olduğunu okudum. Erken gibi geliyor bana ama günde 1 mm bile buyuse yeterli olurmu bilmiyorum. Cok sıkıntılı ve gergin bir süreç içindeyim.

İyi bence büyüklüğü daha da büyüyecek 2 tane olmış ümitsizliğe kapılma bence kısmet rabbim hayırlısını versin inş hepimize

Bir

Cok merak ediyorum sonrasını. Asılama sonrası beklemek bile zor olacak. Allah herkese dileyen herkese yardım etsin.

Korkulacak birşey yok benim 8 gün yumurta görünmedi 4 gün içinde ise 16mm olmuştu toplam 12 günde oluştu ama fazla düşünmeyin yüzde 25 tutma ihtimali var bazen ilk aşılama da bazen de 2 3 denemede tutuyor herkesin vücudu aynı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…