- Konu Sahibi papatya1234567
-
Bugün kaçıncı günün cnmKocaman bir negatifi daha gördümbenim aşılama tutmadı kızlar inşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
SOnuc ne oldu canımMerhabalar
Bende asılama yaptirdim. Bugun 2. Günum. Sabirsizlikla bekliyorum gunler gecsin diye. Ben hipo hastasiyim hic adet gormedim.
10 gun merional 150 igne kullandim
Toplam ilaclar asilama doktor muayene ucreti 3500 tl civarı tuttu. Özel doktora gittim. Aşilama esnasinda hic aci agri kanama olmadi. Hemen bitti zaten. Baş asagi olarak yarim saat dinlendirdi doktor.
İdrar testi her zmn shrı sonc vermyebilr cnm yarno bekle kan tahliliniKocaman bir negatifi daha gördümbenim aşılama tutmadı kızlar inşallah sizinkiler güzel sonuçlanır
Aşilamadan 9 gun sonra adet oldum. 1 hafta onceden yani. Beta 0.45. Yarin tekrar tahlil yaptiricam. Hamile kalip adet goren olmus diye okudum burda. Bi umut.SOnuc ne oldu canım
Adet oldum canim hemde aynı gün maalesef ve benim adetim hiç ağrılı olmazdi bu ay üç gün çok agri cektimİdrar testi her zmn shrı sonc vermyebilr cnm yarno bekle kan tahlilini
Aşılama mı oldn ins istedğin gbi olur bu konuda tecrubeli değilm malesef yardmcı olamıcm hiç hamile kalaamdm cnkü0.45 cikan beta degerim 2 gun sonra 3.36 oldu insallah yukselmeye devam eder. Kucuk kucuk batmalar var kasiklarimda. Beta dusuk olup sonradan yukselen var mi?
İnsallhYarin 11 de asilamaya giriyorum
Bu ikinci olacak
Bu sefer cok umutluyum☺ Bebisi yapip gelecegim
Aşılamanın kaçıncı günü baktirdin peki beta değerine?0.45 cikan beta degerim 2 gun sonra 3.36 oldu insallah yukselmeye devam eder. Kucuk kucuk batmalar var kasiklarimda. Beta dusuk olup sonradan yukselen var mi?
14. Gun 0.45 cikmisti. 16. Gün 3.36 cikti. 18. Gun yarin birdaha yaptiricam bakalim insallah yuksek cikar. İyi dusunmeye calisiyorum. İlk asilamam. Siz boyle bir durum yasadiniz mi? Cok merak ediyorumAşılamanın kaçıncı günü baktirdin peki beta değerine?
İnşallah canım14. Gun 0.45 cikmisti. 16. Gün 3.36 cikti. 18. Gun yarin birdaha yaptiricam bakalim insallah yuksek cikar. İyi dusunmeye calisiyorum. İlk asilamam. Siz boyle bir durum yasadiniz mi? Cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?