Anladım canım tşkler sebepsiz olunca insanın elinden bişey gelmiyor zor ama sabredeceğim hayırlı cumalarBen
Sağol cnm amiiin. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Benim gebeliğim çok rahat geçmişti bu yüzden ne mide bulantım ne de başka bir şey yaşadım. Gögüs şişmesi ise heo negatif sonuç aldığımda da oldu bu yüzden belirtilere hiç takılmayın. Öbür zamanlarda farklı yaşadışım bir tek su gibi akımtıydı. İlk ay boyunca su gibi akıntım geliyordu bacaklarımdan dökülüyrdu. Renksiz klkusuz su.
kızlar aşılama fiyatları nedirr?
Sonuç ne oldu canım tuttu mu?Canım sadece aşılamaya 200 odedim sperm yıkama 100 aşılama esnasında kullanılan alet de 30 gibi felan tutmuştu iğneler hariç böyle canım özel hastanede yaptırdım
Sonuç ne oldu canım tuttu mu?
aaa az kalmışş hadı hayırlısıı:) sonucu mutlaka yazz, gebeb kalamama sorunun ne ?
Canım senle aynı durumdayız. Biz ilk istediğimiz ay hamıle kaldım, düşük oldu sonrasında 14 ay oldu hamıle kalamadım. Bu süreçte yumurta takibi, rahim filmi, hormon testi, sperm testi kist, herşey temiz yolunda, doktor da sebepsiz dıyır, klomen çatlatma kullandım yıne olmadı, artık aşılamaya gecelım dediSende ne sorun var canım
Canım senle aynı durumdayız. Biz ilk istediğimiz ay hamıle kaldım, düşük oldu sonrasında 14 ay oldu hamıle kalamadım. Bu süreçte yumurta takibi, rahim filmi, hormon testi, sperm testi kist, herşey temiz yolunda, doktor da sebepsiz dıyır, klomen çatlatma kullandım yıne olmadı, artık aşılamaya gecelım dedi
canım psıkolojini bozma olacagı varsada düşük yaparsın psikoloji etkiliyor en çok da zaten. Zamanı var demekki öyle düşün. Bence erken daha. 15 gün sonra kanda belli olur döllenme.Evet canım hepsi yapıldı benimde bu ay da aşılama denedik ama bilmiyorum nolcak sabah dayanamadım test yaptım ama yok ağlıyorum sabahtan beri çok canım sıkıldı perşembe kan testi yaptircaz bakalım erken mi yaptım gerçekten yok mu bilmiyorum
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim..Canlarım bu formu ben açmıştım. sizlere daha önce de yazdım umut olsun diye.. ben 3 yıl uğraştım yumurtalama takibi aşılama ve tüp bebeğe kadar gittik oda olmadı. 2 kez tüp bebek için kendimize tarih belirledik ve o tarihten 2 ay öncesinde kendiliğinden hamile kaldım. şuan 5 aylık hamileyim. nolursunuz ümidinizi kaybetmeyin. inanın gerçekten Allah bize öyle zamanda verdi ki süpriz oldu. iyiki de şimdi olmuş 3 yıl önce olmamış diyorum nedense.. Yüce Rabbim zamanını biliyor. yaşadıklarımız tamamen sınav dayanma sabrımız gösteriyor. sadece Allah'tan dileyin isteyin. O ol diyecek ki olacak. gerisi vesile. Biz hazır hissedince hemen olsun istiyoruz ama öyle değil işte. inanın dualarımdasınız. Allah en güzel zamanda sizlere nasip etsin.
Ne kadar sure sonra hamile kaldin canim..Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim..
Olabilir canim uzme kendini idrarda cikmayabilir. Kan tahlili kesin bilgidir ama 15. Gun yaptirmisti doktor bana..Kızlar Günaydın herkese bugün asilama günü dahil 12. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktıçok moralim bozuldu acaba hala şansım olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?