Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum devlet hastanelerinde aşılama fiyatlarını biliyor musunuz.Ben eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek merkezine gidiyorum dr aşılama yapalım dedi

Ben
Arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyorum devlet hastanelerinde aşılama fiyatlarını biliyor musunuz.Ben eğitim araştırma hastanesinde tüp bebek merkezine gidiyorum dr aşılama yapalım dedi
Egitim arastirma hastanesinde ben sadece ilaclara para odedim asilama icin ayri ucret vermedim ama universite hastanesinde ucret odedim.

Canim bnde ayni drumdaym bizde 1 yldr tedavi oluyrz bkliyz olmuyo her dfasinda umitleniyrz ama hep husran 2 kasimda bnde asilama oldm ilk defa suanda olmayack gbi dsnuyrm cnku oncekilerde hep uzuldm bkliyrz smdi asilamanin snucunu bnmle evlenen korunan arkdasm brakr brkmaz ilk ay hamile kldi bri evlendi ilk aynda kaldi bndn snra evlenenler dgrdu bnle ayni gn evlenen arkdasm 3. Ye hamile bn hp uzuluyrm ins bu sfer tutar blmiyrm hp arstiriyrm belirtileri buralardan esinin degerleri kacti senin bde yumurta sayn kacti

Merhaba kızlar,öncelikle Allah hepimizin kucağına evlatlarımızı almamızı nasip etsin.aşılamamın 12.günümdeyim sizinde bildiğiniz gibi malum hafif belirtiler bende de var biraz daha bekleyip beta hcg test yaptıracam. Hakkımızda hayırlısı olsun asla umudunuzu kaybetmeyin.

Yaşım 37 olmasına rağmen asla vazgeçmiyorum önce Allahtan hayırlısını istiyorum sonra da elimden ne geliyorsa onu yapıyorum.

Canmm

Canim bnde ayni drumdayim dgerler kacti asilama ypldgnda 21 mlynla 80 hareketle 2 kasimda yapildi bizim asilama lutfen belirtilerini anlatr msn bnde 7 ymurta vrdi 6 si asilama gnu bkldgnda catladi lutfen anlatr msn pko vr bndede

İlk aşılamada hamile kaldım. Klomen kullandığımda normal yolla denedik. 3 denemeden sonra doktor aşılamaya geçrlim dedi çünkğ yumurtalarımda sıkmtı yoktu. Aşılamayı ama iğneli yaptı.
Canm yumurta sayn kacti pko vrmi asilamada sperm syi hareket ne kdrdi

Canim ne olr ayrntili anlat yumurta sperm syin belirtiler lutfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…