Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim ne olr ayrntili anlat yumurta sperm syin belirtiler lutfeeen
Pko vardı bende eşimde de haraket ve morfoloji skntısı vardı. Haraketliğini ve sayosını hatırlayamıyorum çok zaman geçti oğlum bugün 1 aylık oldu bile. Ama haraketliğinden çok ileri haraketli sayısı önemliydi galiba.

Cnm ne oldu sonuc

Kizlar araniza yeni katildim bende asilama icin tedaviye basladim suan gonal f kullaniyorum igne yani insallah tutar bende polikistikover hastasiyim

O kafandan cikartmayi nasil becerdin.banada soyle bende yapayimm.

canım inan imkansız bir şey o kafadan çıkarma dedikleri. bütün günlerimi araştırma yapmakla geçirdim. benim şöyle bir durumumum oldu. biz eşimle yeni tedavi için görüşme yapmıştık. ama maddi durumumuzu ayarlayıp 3 ay sonrası için tedaviye başlıcaz dedik. o esna da ev aldık ve evin dekoru vs. şeyleri hakkında konuşmaya başladık. yani gündemimiz ev ile alakalı değişti. inan ilk defa o ay ilişkiye girerken bebek olsun diye bir çaba sarfetmedik. ve Rabbim mucizesini yeni evimizle bize verdi. İnş. hepinize nasip edecek.

Rabbim evladini sag salim kucagina almayi nasip eder insallah evladiniz ve esinle evinizde mutlu mesut yasamanizi dilerim..canim.

slm kızlar;
bende 1,5 yıldır çocuk istiyorum yaşım daha 25 iğne tedavileriyle olmadı aşılama yaptırmayı düşünüyorum polikistik over hastasıyım. aşılama yaptıran var mı?

Bende 9 yıldır istiyorum ama olmadı 2.aşılamamı oldum yarın kan tahlili yaptırcam inşallah bu sefer tutar

Bugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…