• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Çok sevindim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin bende yarın kan testi yaptırcam ama galiba yok hastalancakmışım gibi karnım ve belim agrıyo :-(

Bugün test sonucumu aldim hamileyim...asilamamin 14. Gunu....asilamayi sayarsam 15. Gunu 2 hafta sonra keseyi gormeden cok sevinmeyim diyorum. Darisi başınıza
Çok sevindim canım rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah bende yarın test yaptırcam ama galiba yok hastalancakmışım gibi karnım ve belim agrıyo :-(

Sperm sayimiz 50 milyon..yalniz normalde 83 milyon civari cikiyordu bu defa dr.1 gun ancak perhiz verdi ondan az cikti...hareketlilik %90 yumurtalama sorunum yok

Hamile olan arkadaşlar tebrik ederim rabbim hepimize bu mutluluğu nasip etsin bende yarin15.Günüm teste gidiyorum bakalım hakkımızda hayirlisi

Hanımlar 5 yıllık evliyim.daha önce bı dusugum var. Ondan sonra bebıs olmadı.pazartesi yanı 7 aralık asılama yaptırdım sonucu sabırsızlıkla bekliyorum. Allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasıp etsın.

Mrb kızlar ben aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı takip ediyorum bende ilk aşılama yaptırdım cumartesi günü bugün beşinci günüm ama kasık ağrım çok var adet olacakmışım gibi sizdede bunlar oluyormu yardım lütfen

Tuğba nasıl geçiyor senin bugün 4.günün sanırım benimde 6.günüm birlikte aynı gün öğrenicez sonucu hayırlısı olsun bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Tuğba nasıl geçiyor senin bugün 4.günün sanırım benimde 6.günüm birlikte aynı gün öğrenicez sonucu hayırlısı olsun bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Evet bugün 4 gün canım hafif sol tarafimda ağrı oluyor ara ara ama ben fitilden kaynaklı olduğunu dusunuyorum. Evet ayni gün öğreneceğiz galiba inş güzel sonuçlar alırız rabbim hayırlısını versin.

Back
X