• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı aksamlar. Ben 2 sene 1 ay oldu evleneli 22 yaşındayım. Evlenince 8 ay korunum ilaçla. Bıraktığından beri gebelik olmadı :( klomen kullandım 5 ay sonra hsg cekildim. 2. Ayım bu ay adet olunca doktora gidecem nasipse aşılama için. Ama çok korkuyorum buraya moral bulmaya geldim. Bana tavsiye edeceğiniz yardım edeceğiniz birşey var mi. Çok ihtiyacım var. Çünkü aşılama olacağımı sadece eşim ve ben bileceğiz. Ben de korkuyorum asilamadan

[QUE="Tugba2626, post: 44010839, member: 721642"]Evet bugün 4 gün canım hafif sol tarafimda ağrı oluyor ara ara ama ben fitilden kaynaklı olduğunu dusunuyorum. Evet ayni gün öğreneceğiz galiba inş güzel sonuçlar alırız rabbim hayırlısını versin.[/QUOTE]
Amin tuğbacım rabbim hayırlısını versin beni ilk günden itibaren çok ağrı çekiyorum adet ağrısı ayakta kalamıyorum hep yatıyorum inşallah tutunma ağrısıdır ben yarın kan vermeye gidicem inşallah tutunmuştur

OTE="uzgungul, post: 44013148, member: 635938"]Hayırlı aksamlar. Ben 2 sene 1 ay oldu evleneli 22 yaşındayım. Evlenince 8 ay korunum ilaçla. Bıraktığından beri gebelik olmadı :KK43: klomen kullandım 5 ay sonra hsg cekildim. 2. Ayım bu ay adet olunca doktora gidecem nasipse aşılama için. Ama çok korkuyorum buraya moral bulmaya geldim. Bana tavsiye edeceğiniz yardım edeceğiniz birşey var mi. Çok ihtiyacım var. Çünkü aşılama olacağımı sadece eşim ve ben bileceğiz. Ben de korkuyorum asilamadan[/QUOTE]
Canım sakın korkma rahat ol yoksa sıkıntı çekersin ben çok kastım kendimi sıkıntı yaşadım biraz ağrılı geçti rabbim hayırlısını verir hepimize inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız

Hayırlı aksamlar. Ben 2 sene 1 ay oldu evleneli 22 yaşındayım. Evlenince 8 ay korunum ilaçla. Bıraktığından beri gebelik olmadı :KK43: klomen kullandım 5 ay sonra hsg cekildim. 2. Ayım bu ay adet olunca doktora gidecem nasipse aşılama için. Ama çok korkuyorum buraya moral bulmaya geldim. Bana tavsiye edeceğiniz yardım edeceğiniz birşey var mi. Çok ihtiyacım var. Çünkü aşılama olacağımı sadece eşim ve ben bileceğiz. Ben de korkuyorum asilamadan
Hic korkma canım çok basit bir işlem benimkini poliklinikte yaptılar 3 4 ek bi işlemdi. Daha sonra 15 dk orada dinlendim sonrada kalkıp eve geldim.

OTE="uzgungul, post: 44013148, member: 635938"]Hayırlı aksamlar. Ben 2 sene 1 ay oldu evleneli 22 yaşındayım. Evlenince 8 ay korunum ilaçla. Bıraktığından beri gebelik olmadı :KK43: klomen kullandım 5 ay sonra hsg cekildim. 2. Ayım bu ay adet olunca doktora gidecem nasipse aşılama için. Ama çok korkuyorum buraya moral bulmaya geldim. Bana tavsiye edeceğiniz yardım edeceğiniz birşey var mi. Çok ihtiyacım var. Çünkü aşılama olacağımı sadece eşim ve ben bileceğiz. Ben de korkuyorum asilamadan
Canım sakın korkma rahat ol yoksa sıkıntı çekersin ben çok kastım kendimi sıkıntı yaşadım biraz ağrılı geçti rabbim hayırlısını verir hepimize inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız[/QUOTE]
İnşallah ama ben hala esimle bile olurken sıkıntı oluyor biraz aşılama da korkuyorum. Doktor kızar falan kendimi kasinca. Ama sert davranır belki :(

Hic korkma canım çok basit bir işlem benimkini poliklinikte yaptılar 3 4 ek bi işlemdi. Daha sonra 15 dk orada dinlendim sonrada kalkıp eve geldim.
Acıyor mu acaba. Ondan korkuyorum. Bide başka bi ile gidecez aşılama için stres falan. Bide birşey soracam sizlere tutunsun diye ilaç vermezse doktor. Ben isteyim mi

UOTE="uzgungul, post: 44014088, member: 635938"]Vermezse isterim. Hayırlısı olur inşallah ya[/QUOTE]
İnşallah canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Canım onu bana aşılamadan önce verdi yumurtayı çatlatmak için. Her doktor farklı tedavi uyguluyor ya.
Evet canımn aşılamadan önce çatlatma iğnesi diye vurmuştum bunu niye verdi hiç bilmiyorum ben aşılsmamı ege üniversitesinde yaptırdım sen nerde yaptırdın yarın benim 7.günüm kanda gözükürmü

Evet canımn aşılamadan önce çatlatma iğnesi diye vurmuştum bunu niye verdi hiç bilmiyorum ben aşılsmamı ege üniversitesinde yaptırdım sen nerde yaptırdın yarın benim 7.günüm kanda gözükürmü
Bilmiyorum ki canım kanda gözükür mu erken gibi me geldi ama.

Tuğbacım sana bişiy daha sorucam çok ağrın oluyormu benim felaket yaaaa bacağıma vuruyor ağrım artık
Bencede erken canım ben ayın 21 de gıdecegım 2 hafta sonra demişti doktorum. Bende ağrı oluyor ama şiddetli degil özellikle sol tarafımda. Doktorunu bı ara sor ıstersen canım.

Back
X