Hic korkma canım çok basit bir işlem benimkini poliklinikte yaptılar 3 4 ek bi işlemdi. Daha sonra 15 dk orada dinlendim sonrada kalkıp eve geldim.Hayırlı aksamlar. Ben 2 sene 1 ay oldu evleneli 22 yaşındayım. Evlenince 8 ay korunum ilaçla. Bıraktığından beri gebelik olmadıklomen kullandım 5 ay sonra hsg cekildim. 2. Ayım bu ay adet olunca doktora gidecem nasipse aşılama için. Ama çok korkuyorum buraya moral bulmaya geldim. Bana tavsiye edeceğiniz yardım edeceğiniz birşey var mi. Çok ihtiyacım var. Çünkü aşılama olacağımı sadece eşim ve ben bileceğiz. Ben de korkuyorum asilamadan
Canım sakın korkma rahat ol yoksa sıkıntı çekersin ben çok kastım kendimi sıkıntı yaşadım biraz ağrılı geçti rabbim hayırlısını verir hepimize inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız[/QUOTE]OTE="uzgungul, post: 44013148, member: 635938"]Hayırlı aksamlar. Ben 2 sene 1 ay oldu evleneli 22 yaşındayım. Evlenince 8 ay korunum ilaçla. Bıraktığından beri gebelik olmadıklomen kullandım 5 ay sonra hsg cekildim. 2. Ayım bu ay adet olunca doktora gidecem nasipse aşılama için. Ama çok korkuyorum buraya moral bulmaya geldim. Bana tavsiye edeceğiniz yardım edeceğiniz birşey var mi. Çok ihtiyacım var. Çünkü aşılama olacağımı sadece eşim ve ben bileceğiz. Ben de korkuyorum asilamadan
Acıyor mu acaba. Ondan korkuyorum. Bide başka bi ile gidecez aşılama için stres falan. Bide birşey soracam sizlere tutunsun diye ilaç vermezse doktor. Ben isteyim miHic korkma canım çok basit bir işlem benimkini poliklinikte yaptılar 3 4 ek bi işlemdi. Daha sonra 15 dk orada dinlendim sonrada kalkıp eve geldim.
Aci filan hissetmiyorsun.stres yapma muayene gibi düşün. Genelde veriyorlar ama vermezse söyle.Acıyor mu acaba. Ondan korkuyorum. Bide başka bi ile gidecez aşılama için stres falan. Bide birşey soracam sizlere tutunsun diye ilaç vermezse doktor. Ben isteyim mi
Bana folik asidi aşılamadan önce vermişti canım aşılamadan sonrada fitil verdi günde 3 kere kullanıyorum İğnemın ismi nedir merak ettim.Canım bana folik asit verdi birde cumartesi günü vurmam gereken iğne var her dr ayrı şey uyguluyor
İnşallah ya. Kolay geçer bi an önce olur. Rabbim tüm isteyenlere versin. İlk denemem inşallah tutarAci filan hissetmiyorsun.stres yapma muayene gibi düşün. Genelde veriyorlar ama vermezse söyle.
Vermezse isterim. Hayırlısı olur inşallah yaCanım bana folik asit verdi birde cumartesi günü vurmam gereken iğne var her dr ayrı şey uyguluyor
İnşallah canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun[/QUOTE]UOTE="uzgungul, post: 44014088, member: 635938"]Vermezse isterim. Hayırlısı olur inşallah ya
Canım onu bana aşılamadan önce verdi yumurtayı çatlatmak için. Her doktor farklı tedavi uyguluyor ya.Ovitvelle canım iğnemin adı
Evet canımn aşılamadan önce çatlatma iğnesi diye vurmuştum bunu niye verdi hiç bilmiyorum ben aşılsmamı ege üniversitesinde yaptırdım sen nerde yaptırdın yarın benim 7.günüm kanda gözükürmüCanım onu bana aşılamadan önce verdi yumurtayı çatlatmak için. Her doktor farklı tedavi uyguluyor ya.
Bilmiyorum ki canım kanda gözükür mu erken gibi me geldi ama.Evet canımn aşılamadan önce çatlatma iğnesi diye vurmuştum bunu niye verdi hiç bilmiyorum ben aşılsmamı ege üniversitesinde yaptırdım sen nerde yaptırdın yarın benim 7.günüm kanda gözükürmü
Eşimle konuştum erken dedi vazgeçtim çarşambaya gidicem sanırım senin nezaman sonuç öğrenmBilmiyorum ki canım kanda gözükür mu erken gibi me geldi ama.
Tuğbacım sana bişiy daha sorucam çok ağrın oluyormu benim felaket yaaaa bacağıma vuruyor ağrım artıkEşimle konuştum erken dedi vazgeçtim çarşambaya gidicem sanırım senin nezaman sonuç öğrenm
Bencede erken canım ben ayın 21 de gıdecegım 2 hafta sonra demişti doktorum. Bende ağrı oluyor ama şiddetli degil özellikle sol tarafımda. Doktorunu bı ara sor ıstersen canım.Tuğbacım sana bişiy daha sorucam çok ağrın oluyormu benim felaket yaaaa bacağıma vuruyor ağrım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?