Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün 10 gün ama adet olacakmışım gibi ağrı var bugün de adet günümdü bakalım artik.benımde asılamda bugun 10.gunum pazartesı ye kadar regl olmazsam test yaptıracağım. fakat dünden berı alt kısmıma doğru acayıp bır basınç gıbı agrı var
Kandan mı baktırdım cnmBen bugün test yaptırdım ama sonuç negatif 11. Gün bugün![]()
Evet canimKandan mı baktırdım cnm
insallah tabi ki umidin olsun. ilk asilamada hamile kalanlar da var. benden kaynaklı pessimistlik sadeceBenim ilk olunca sanirim ümidim var insallah olur pozitif düşünelim öyle olsun..
hayırlı olsun aşılaman. hiç kafana takma belirtileri. ilk aşılamada zor tabi takmamak. bu aşamadaki belirtilerle olmuyor bu gebelik işi. şimdiye kadar gördüğüm arkadaşlarda öyle.Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu hiç belirtim yok çok korkuyorum tutmazsa die belirti yaşayan varmı aranizda
öyle oluyo, çok yoğun olmak lazım ki aklımıza takmayalım. her zaman olamıyo haklısın.Bi kaç günde belirti vermesi bencede zor ama kalbime söz geciremiyorum sürekli kendimi dinliyorum seninde mi aşılama cnm amaralli
ağrı hep vardı, ilaçlardan dolayı hiç geçmedi zatenİşallah tutmuştur canım bende 6 gün oldu işi de bıraktım tedavi süreci için o yüzden evde sürekli düşünüyorum suan peki ağrı akıntı falan gibi belirtin var mı
Benim de bugun 10 gun oldu gecen hafta pzt yaptirmistim. Ilk hafta sol tarafimda hep agri vardi, pazardan beri hic agrim da kalmadi. Bana da sanki adet olacakmisim gibi geliyo. Dun gece sanki adet agrisi gibi agridi hafif hafif. Ben de cuma yaptircam test, doktor cuma yaptir dedi bakalim ne olacak sonuc ( benim sag tarafim agrimisti pzt, doktor kist olusuyo buyuk iht sen cuma yaptir test dedi, kist olusunca tutmamis mi oluyo acaba)öyle oluyo, çok yoğun olmak lazım ki aklımıza takmayalım. her zaman olamıyo haklısın.
benim 2. aşılama 10. gün bugün. cumartesi test yaptıracağım.