• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benımde asılamda bugun 10.gunum pazartesı ye kadar regl olmazsam test yaptıracağım. fakat dünden berı alt kısmıma doğru acayıp bır basınç gıbı agrı var

merhaba kızlar. ben de 2. aşılamamı yaptırdım, 8. gün bugün. ilki olumsuz olunca şimdi duygusal olarak müthiş bir ümitsizlik var.
hayırlısı olsun hepimiz hakkında.

Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu hiç belirtim yok çok korkuyorum tutmazsa die belirti yaşayan varmı aranizda

Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu hiç belirtim yok çok korkuyorum tutmazsa die belirti yaşayan varmı aranizda
hayırlı olsun aşılaman. hiç kafana takma belirtileri. ilk aşılamada zor tabi takmamak. bu aşamadaki belirtilerle olmuyor bu gebelik işi. şimdiye kadar gördüğüm arkadaşlarda öyle.

Bi kaç günde belirti vermesi bencede zor ama kalbime söz geciremiyorum sürekli kendimi dinliyorum seninde mi aşılama cnm amaralli

Bi kaç günde belirti vermesi bencede zor ama kalbime söz geciremiyorum sürekli kendimi dinliyorum seninde mi aşılama cnm amaralli
öyle oluyo, çok yoğun olmak lazım ki aklımıza takmayalım. her zaman olamıyo haklısın.
benim 2. aşılama 10. gün bugün. cumartesi test yaptıracağım.

İşallah tutmuştur canım bende 6 gün oldu işi de bıraktım tedavi süreci için o yüzden evde sürekli düşünüyorum suan peki ağrı akıntı falan gibi belirtin var mı

İşallah tutmuştur canım bende 6 gün oldu işi de bıraktım tedavi süreci için o yüzden evde sürekli düşünüyorum suan peki ağrı akıntı falan gibi belirtin var mı
ağrı hep vardı, ilaçlardan dolayı hiç geçmedi zaten ;) şimdide ara ara regl zamanımdaki gibi bel ve bacak ağrım başladı. tutmamış olabilir. iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah seninki de tutar ve bir daha gerek kalmaz.

işi neden bıraktın, dinlenmen gerekmiyor?

Ben rahimde perde amaliyati da oldum sürekli raporlu olduğum için iş yeri sıkıntı yapio bende bıraktım iyi haberlerini aliriz işallah cnm

öyle oluyo, çok yoğun olmak lazım ki aklımıza takmayalım. her zaman olamıyo haklısın.
benim 2. aşılama 10. gün bugün. cumartesi test yaptıracağım.
Benim de bugun 10 gun oldu gecen hafta pzt yaptirmistim. Ilk hafta sol tarafimda hep agri vardi, pazardan beri hic agrim da kalmadi. Bana da sanki adet olacakmisim gibi geliyo. Dun gece sanki adet agrisi gibi agridi hafif hafif. Ben de cuma yaptircam test, doktor cuma yaptir dedi bakalim ne olacak sonuc ( benim sag tarafim agrimisti pzt, doktor kist olusuyo buyuk iht sen cuma yaptir test dedi, kist olusunca tutmamis mi oluyo acaba)

Back
X