• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım benim ilk aşılama olduğu için pek fikrim yok sadece çatlama iğneleri kist yapar die duymuştum işallah kist değil bebis tir

Canım benim ilk aşılama olduğu için pek fikrim yok sadece çatlama iğneleri kist yapar die duymuştum işallah kist değil bebis tir
Benim de ilk asilamamdi, su an ne belirti var ne baska bi sey. Hatta vucut sinyal veriyo adet olcam adet olcam diye, bi de ustune kistim olustuysa bekle ki o gecsin. Ben hemen ikinci asilamayi yapariz diye dusunuyodum

Cumaya çok az kaldı sabret sıkma canını allah büyük işallah adet sancısı değil yerleşme sancisidir haber ver mutlaka

Cumaya çok az kaldı sabret sıkma canını allah büyük işallah adet sancısı değil yerleşme sancisidir haber ver mutlaka
Ins oyledir bakalim cuma aksama dogru cikar sonuc sabah kan versem. Sende durumlar nasil agri sanci akinti falan var mi? Ben her duydugumdan bi olumlu taraf cikaracak hale geldim. Sabah midem yaniyodu aaaa acaba hamile miyim diye onu bile hamilelige yordum:)

Benim de bugun 10 gun oldu gecen hafta pzt yaptirmistim. Ilk hafta sol tarafimda hep agri vardi, pazardan beri hic agrim da kalmadi. Bana da sanki adet olacakmisim gibi geliyo. Dun gece sanki adet agrisi gibi agridi hafif hafif. Ben de cuma yaptircam test, doktor cuma yaptir dedi bakalim ne olacak sonuc ( benim sag tarafim agrimisti pzt, doktor kist olusuyo buyuk iht sen cuma yaptir test dedi, kist olusunca tutmamis mi oluyo acaba)
aa aynı gün yaptırmışız aşılamayı. bildiğim kadarıyla çatlamamış yumurta kiste dönüyor. tutmamasıyla ilgisi yoktur sanırım. arkadaşımda kist oluşmuş, çok ağrısı olmuştu ve 10 günde regl olmuştu. benim önceki aşılamamda da ağrı olmuştu kist filan olmadı. bence endişelenme, hele ağrın kalmadıysa hiç endişelenme bence.

Ben rahimde perde amaliyati da oldum sürekli raporlu olduğum için iş yeri sıkıntı yapio bende bıraktım iyi haberlerini aliriz işallah cnm
çok geçmiş olsun. önce sağlık haklısın dinlen boşver sende. zaten bebişin olunca daha çok izine ihtiyacın olacak ;)

Hafta sonu eşimin doğum günü ben de ona süpriz yapmayı çok istiyorum o yüzden erken biliyorum ama bende cuma kan vercem bir birimize haber verelim mutlaka

Ins oyledir bakalim cuma aksama dogru cikar sonuc sabah kan versem. Sende durumlar nasil agri sanci akinti falan var mi? Ben her duydugumdan bi olumlu taraf cikaracak hale geldim. Sabah midem yaniyodu aaaa acaba hamile miyim diye onu bile hamilelige yordum:)
esimin

Benim bugün hafif bir karın ağrım var bide benim reglim ayin 3 de bu ağrı da erken anlamadım neyin ağrısı bu

Benim bugün hafif bir karın ağrım var bide benim reglim ayin 3 de bu ağrı da erken anlamadım neyin ağrısı bu
Hafi bakalim cuma buyuk gun o zaman:))) ins guzel haberler aliriz. Benim de reglim pzt olacak, 25 gunde regl oluyorum ben. Normalde test icin de 15 gunu bekle demisti doktor ama sag tarafim cok agriyo diye arayip agriyi tarif ettigimde kist olusuyo demek ki su an senin dedi, yururken falan cok agriyodu sag tarafim, hatta dayanamicak kadar cok agrirsa aksam falan hastaneye git demisti ama ertesi gun gecti agri.
Daha gecen hafta bu zamanlar iki gun oldu nasil gececek bu zaman diye dusunup duruyodum, simdi 10 gun oldu, iki gun sonra da test yapcam hizli gecmis aslinda:)) gerci dun dayanamadim test yaptim negatif cikti da erken diyedir diye umuyorum

aa aynı gün yaptırmışız aşılamayı. bildiğim kadarıyla çatlamamış yumurta kiste dönüyor. tutmamasıyla ilgisi yoktur sanırım. arkadaşımda kist oluşmuş, çok ağrısı olmuştu ve 10 günde regl olmuştu. benim önceki aşılamamda da ağrı olmuştu kist filan olmadı. bence endişelenme, hele ağrın kalmadıysa hiç endişelenme bence.
Benim de dun gece hafiften regl agrisi gibi agridi karnim belim falan ama yatinca oluyo gunduz hicbi seyim yok. Bu da benim ilk asilamaydi normalde sag tup rahme yapisik benim ve esimde sperm hareketliligi ve sayisi az. Ameliyat olmam gerekirken once bi kere asilama denemek istiyorum dedim doktorum sansin ama yuzde 4 olur dedi. Tutma ihtimaim cok dusuk ama yine de bi umut bekliyorum bakalim:) sizde sorun neydi sebepsiz mi?

İdrar testinde bebis aylık olmadan çıkmio pek ona aldırma önemli olan kan testi cuma ya az kaldı cuma günü işallah hepimiz bebek haberi veririz dualarim sizinle sizde bana dua edin

Kızlar Merhaba aranıza yeni katıldım bende aşılama yaptıralı 5 gün oldu hiç belirtim yok çok korkuyorum tutmazsa die belirti yaşayan varmı aranizda

Canim benimde 8 gün oldu. Göğüslerim aciyo bastirinca gaz problemim var ara ara da kasıklarımda batmalar oluyo ilaclardanmı psikolojikmi bilemiyorum ama insallah hamileyizdir

İdrar testinde bebis aylık olmadan çıkmio pek ona aldırma önemli olan kan testi cuma ya az kaldı cuma günü işallah hepimiz bebek haberi veririz dualarim sizinle sizde bana dua edin
Cok heycanlaniyorum cumayi dusundukcr, dualarim bizim durumumuzda olan herkes icin Allahim bos cevirmesin bizi de insallah

Canim benimde 8 gün oldu. Göğüslerim aciyo bastirinca gaz problemim var ara ara da kasıklarımda batmalar oluyo ilaclardanmı psikolojikmi bilemiyorum ama insallah hamileyizdir
Benim de ilk hafta o problemler vardi, catlatma ignesinin 8. Gunu cat diye kesildi hepsi. O agrilar varken kasiklarimda daha mutluydum ben icimde bebekle ilgili bi seyler oluyo diye. Simdi hicbi agri vs kalmadi. Akinti oluyodu o da bitti. Normal halime dondum bu hafta

E
Benim de ilk hafta o problemler vardi, catlatma ignesinin 8. Gunu cat diye kesildi hepsi. O agrilar varken kasiklarimda daha mutluydum ben icimde bebekle ilgili bi seyler oluyo diye. Simdi hicbi agri vs kalmadi. Akinti oluyodu o da bitti. Normal halime dondum bu hafta

Evet bende bu belirtileri hamilelik belirtisi saniyorum o yüzden mutluyum umutluyum

Benim de dun gece hafiften regl agrisi gibi agridi karnim belim falan ama yatinca oluyo gunduz hicbi seyim yok. Bu da benim ilk asilamaydi normalde sag tup rahme yapisik benim ve esimde sperm hareketliligi ve sayisi az. Ameliyat olmam gerekirken once bi kere asilama denemek istiyorum dedim doktorum sansin ama yuzde 4 olur dedi. Tutma ihtimaim cok dusuk ama yine de bi umut bekliyorum bakalim:) sizde sorun neydi sebepsiz mi?
ihtimal dusuk olabilir ama verecek olan Allah. benim arkadasim tek tuple dogal yoldan hamile kaldi.darisi sana.
sebepsiz gibi dedi doktor bize. biraz esimde deger dusuk ama cok önemsemedi.

Benim sebebimde yumurtalarim kücükmüs 8-9 mm. 17 mm ve üstü olmasi gerekiyo bu yüzden klomen kullanmam şart onuda sanirim 6 kere kullanma sansim oldugu icin aşilama deneyelim dedik

Back
X