• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hepiniz icin duacıyım İnanın. Her sabah uyandığımda Allahım isteyen herkese kısmet etsin diye söylüyorum. İstedğiniz zaman istediğiniz konuda bilgi paylaşabilirim. Allah bu yolculukta hayır haber kısmet etsin hepinize

Nerde oldun aşılama yi bende hasta olunca olcam inş ama benim 1 dusugum var 3 aylik

Çok sevindim allahım kucağına almayi nasip etsin beklemek çok zor ben 9. günümde test yaptım 1.20 cikti ümidim yok malesef
Amin Allah isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun minik mucizesiyle.
Erken davranmışsın canım ben aşılmadan sonra 14. Gün baktırdım doktor ona bile çok erken dedi kendisi 17 gün geçtikten sonrayı öneriyordu ben dayanamadım.
eğer adet olmazsan sana tavsiyem testi tekrarla.

Bende asilamadan 14 sonra yaptirdimn 29.1 cikti 2 gun sonra devlette yaptrdim 87.73 cikti yarin bida yaptircaz ebe ins boyle devam eder yukselir dedi bakalim keseyi gorebilcekmiyim kalp atisini duyabilcekmiyim korkuyorum daha burda dusukleri duyunca korktum hep

Amin Allah kimseye yasatmasin güzel güzel haberler alalım hep beraber . Ben İst Dayim eğer burda olsaydı kesin giderdim doktora
Canım benim inşallah güzel haberlerinizi de alacağız. Doktorumdan ben de çok memnunum şehir dışından çok hastası var hatta yurt dışından. İmkanınvar ise değerlendirmeye çalış.

Amin Allah isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun minik mucizesiyle.
Erken davranmışsın canım ben aşılmadan sonra 14. Gün baktırdım doktor ona bile çok erken dedi kendisi 17 gün geçtikten sonrayı öneriyordu ben dayanamadım.
eğer adet olmazsan sana tavsiyem testi tekrarla.
benim strese bağlı tansiyonum yükselmiş öğürme ve baş dönmem vardı doktorumda hamilelik belirtisi olabilir erken ama test yap dedi erken olduğunu bile bile yaptım ama azda olsa yüksek çıkar diye düşündüm ama malesef yok cokta stresliyim heran kalbim atıyor allahım ne zor bir süreç hepimizin yardımcı olsun inşallah

Hepiniz icin duacıyım İnanın. Her sabah uyandığımda Allahım isteyen herkese kısmet etsin diye söylüyorum. İstedğiniz zaman istediğiniz konuda bilgi paylaşabilirim. Allah bu yolculukta hayır haber kısmet etsin hepinize
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah (amin) bi kaç sorum olucak sana öncelikle ne kadar zamandır olmuyodu ve sorun neydi? İlk aşılamandamı hamiş kaldın? Hangi iğneyi kullandın ve kaç yumurtan oluşmuştu? Bunları çok merak ediyorum bize umut oluyosun cevaplarsan sevinirim canım

Kizlarr asilamami oldum bugün ve şimdi evime geçiyorum çok heyecanlı ve korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı.şu an bi tek gün saymak olucak geriye kalan..bana dua edin nolur inşallah bebislerimiz sıkı sıkı tutunur..hepinize dua ediyorum inşallah hepimiz birer birer pozitif haberi verelim burdan..

Kizlarr asilamami oldum bugün ve şimdi evime geçiyorum çok heyecanlı ve korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı.şu an bi tek gün saymak olucak geriye kalan..bana dua edin nolur inşallah bebislerimiz sıkı sıkı tutunur..hepinize dua ediyorum inşallah hepimiz birer birer pozitif haberi verelim burdan..

Amin inşaallah güzel haberlerini alırız dikkat et bu aralar kendi ne

Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah (amin) bi kaç sorum olucak sana öncelikle ne kadar zamandır olmuyodu ve sorun neydi? İlk aşılamandamı hamiş kaldın? Hangi iğneyi kullandın ve kaç yumurtan oluşmuştu? Bunları çok merak ediyorum bize umut oluyosun cevaplarsan sevinirim canım
Canım benim amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin.
Canım benim de eşimin de bir sorunu yoktu her şey normal çıkıyordu fakat bir türlü bebiş olmuyordu. Tam iki sene istedik. En son bir de şimdi gittiğim doktora görünmek istedim ücretleri yüksek olur diye çekiniyordum ama artık gözümüzü kararttık.
Doktor muayene etti beni eşimin sonuçlarına baktı aşılamaya gwrek yok dedi her şey normal eşim ısrarcı oldu doktor kabul etti ve adetin ikinci günü puregon iğne kullanmaya başladım 75lik doz.
5 gün sonra da monurol kullandım 5 tane. Aynı anda puregon devam tabi.
11 günün sonunda çatlatma iğnemi oldum.
4 yumurtam oluştu ve yaklaşık boyutları 18mm ile 21mm aralığındaydı.
Adetin 13. Günü aşılama işlemi oldu.
İlk gün yattım dinlendim.
Sonra gün saymaya başladım bu arada temizlik de yaptım denize de girdim ağır da kaldırdım misafir de ağırladım. Sadece ağrı kesici kullanmadım. Ananas yedim yumurta et peynir ceviz
Fındık fıstık bolca yedim.
Bir de aklıma hiç ya olmazsa diye getirmedim. Ben dua ettim hayırlısını ver Allahım dedim içimden hep.
Allah da beni mucizesiyle lütuflandırdı şimdi sıra sizlerde inşallah. Allah çok aratmasın.

Çok sevindim canım ne güzel her şey yolunda bak stres de çok zararlı ona göre hep umutla bekle inşallah. Amin bütün dualarına

Back
X