Vallahi canim anestezi olayını ne sen sor ne ben sorayım. Kolumdan damar yolu açtılar. Serum tatlılar içinde bence sakinleştirici vardı. Böyle düşünüyorum çünkü ben uyuştugunu düşünmüyorum çünkü hissettim yapılan işlemi. İşleme gelecek olursak içeriye kamerayla giriyorlar çok incecik bir alet aynı 4.5 numara örgü sisi gibi

hiç bir his yaratmıyor acı da. İçeriye sıvı veriyorlar. O sıvı tüplerin iÇinde gidiyor. Ve sen gittiğini hissediyorsun. Burda da hiç bir acı yok. En son rahmin iCine kesik atıldı benim döllenme olusursa düşmesin oralara tutunsun diye. İşte o Kesikler canımı acitti. İşlem maksimum 1dk sürdü benim. Hatta sürmedi bile. Kalktigimda kasik ve bel ağrısı yaşadım ama bu ağrılar adet ağrısı kadar bile değil. Sadece hala devam ediyor ama ufak ağrılar. Hafif kanamam var. Ve cok fazla tuvalete çıkıyorum bunlar normal şeylermis. Sonrasında antibiyotik kullanmaya başladım. Salı günü tekrar yumurta kontrolüne gideceğim inşallah :) uzun yazdım ama detay vermek istedim hepinize çünkü ben 3 gece gündüz hiç uyumadim stresten ve sürekli ağladım. . Ama asla degmezmis kendimi yipratmama uzmeme.