ben jel kullanmıyorum ,ama bir ümıt işte korktum,ama içime su serpildi sende de olması,Allahım bu yolda bizim yar ve yardımcımız olsun AMİN
hayırlısı olsun cnmm hakkınızda
dinlenmek çok iyi gelecek bencede sana hatta bi ara herşeyden uzaklaş formlarada girme ben bi ara öyle yapmıştım iyi gelmişti
inşallah yakında güzel haberlerini alırızz
canım benim kalemi doktorum vermişti kullandım sonra geriye teslim ettim.
ya hem evdesin hemde bize katılmayacakmısın yani kabul etmiyorum buralardasın ona göre daha geçenlerde dedim bundan sonra haftalık yoklama alacagım ona göre
tabiki degiştiririm ama yukarıda dediğim gibi hiç bi yere gitmek yok
günaydın canım iyiyim hayatım devam ediyorum kasık agrılarım var işte test konusundada çok heyecanlı degilimki .
yok kuzum halen pembe sıvı akıntım var , yani normalde zaten bu progestan hapı sabahları fitil olarak yerleştiriyorum ama 10 dk yatabiliyorum sonra işe gelmek için yola çıkıyorum ve ögleye kadar topak topak çıkıyordu pedime dünden beri onunla beraber pembe akıntıda oluyor belkide rengi kan rengi ama onunla karışınca bana pembe gibi geliyor.
günaydın pericim sanada güzel hafta sonları olsun canım, malesef kociş bu hafta sonu çalışıyor ,
Kizlarr gunaydinnn keyifler yerindedir umarım.
Mda'cim test sonucunu sabirsizlikla bekliyorumm.Supriz yapsın mınikin insallahhh
Karakedicim hayirli olsun tup serüvenine hoşgeldinn . 6 Ay icinde insallahhh inadı bırakıp kendiliğinden gelir bebikinn
Cy_76 Kuzucumm aşılaman hayirli olsunn ins. Bebis yola çıkmış tüplerden kosaraktan yerine ulaşmaya calisiyodurr
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yetecek olan o bir sperm yumoşunu bulmuştur canım.
canım aşılamaman hayırlı olsun jasminle beraber gün sayacaksınız artık.
canım inşallah bu 6 aylık zaman boş geçmez ve en kısa zamanda rahmin bebişle dolar.
2 gün kalmış canım hadi hayırlısı p.tesi test günü sanırım .
aşolaman hayırlı olsun fıstık.
ecelllllllllllf canım regli olmamışsın çok güzel hadi sevinelim artık canım.
ne güzel 1 ken 2 olma ihtimali çok hoşuma gidiyor böyle süprizler.
canım ingilterede yşayan hasretimsin degilmi ahh canım klomendekiler koptuk buraya geldik seninde işin oada zor türkiye daha rahat yazdıklarından anladıgım kadarıyla inşallah bebişin seninledir.
pelikancımmm ikiz haberi çok güzelll inşallah sağlıklarıyla gelirler :) şimdiden tebrikler
mda canımm daha kırmızılar gelmemiş ki.....hemencecik olumsuz düşündün.hem gelsede biliyorum ki çok ümitli değildin ama bundan sonraki maratonda umutlarrr çoook büyük olsun :)
dikkat et kendine lütfen..
karakedicimm tüp bebiş maceran hayırlı olsun canım..bu zamana kadar bol bol dinlen tatil yap gez dolaş...sıkıntı yapma nolursun..sende dikkat et kendine :)
kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte
kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte
:/ Hayirlisi olsun cnm yaa deniyoruz dua ediyoruz baska yapacağımız bisey yok.Sadece zamaninin gelmesi gerek. İns.o zaman yakin bir zamandır.Nasil geldiginin artık önemi yok. Asilama , tup belkide kendiliğinden.Nasil olursa olsun onlar bizim büyük mucizelerimiz ve en kıymetlilerimiz olacaklar .
canım ya uzuldum valla keske olsaydı ama kısmet degılmıs dıyelım napalım sende uzulceksın tabı cok normal ama cabuk toparlanıp devam etmen lazım
canım ya üzüldüm olacak gibi gelmişti bu sefer sürpriz olurdu ne güzel..sağlık olsun üzülmek moral bozmak yok ne demiştik aşılama olsun tüp olsun farketmez elbet anne olucaz birgün canım..
kızlar an itibariyle adet oldumkahverengi gelmiş biraz ama devamı gelicek diye düşünüyorum..pazarteside doktora gidicem biliyosunuz hemen aşılamaya başlarız sanırım şuan çok mutlu oldum ben doktora gidip adet söktürücü kullanıp adet görürüm diye düşünürken kendiliğinden geldi..devamını dört gözle bekliyorum..kırmızıları dört gözle bekleyen sayılı kişi vardır şuanda herhalde
slm kızlar mda cım çok üzüldüm allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşllh
yarından itibaren 6 adet iğne oluyorum günde bir sonra pazartesi aşılama yapılcak tutmazsa tüp e geçiyoruz ...
hyecanlı bekleyiş...
yarından itibaren 6 adet iğne oluyorum günde bir sonra pazartesi aşılama yapılcak tutmazsa tüp e geçiyoruz ...
hyecanlı bekleyiş...
hyecanlı bekleyiş...
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yetecek olan o bir sperm yumoşunu bulmuştur canım.
canım aşılamaman hayırlı olsun jasminle beraber gün sayacaksınız artık.
canım inşallah bu 6 aylık zaman boş geçmez ve en kısa zamanda rahmin bebişle dolar.
2 gün kalmış canım hadi hayırlısı p.tesi test günü sanırım .
aşolaman hayırlı olsun fıstık.
ecelllllllllllf canım regli olmamışsın çok güzel hadi sevinelim artık canım.
ne güzel 1 ken 2 olma ihtimali çok hoşuma gidiyor böyle süprizler.
canım ingilterede yşayan hasretimsin degilmi ahh canım klomendekiler koptuk buraya geldik seninde işin oada zor türkiye daha rahat yazdıklarından anladıgım kadarıyla inşallah bebişin seninledir.
canım çok sevindim senin için gönlün rahat olarak git şimdi doktoruna, bu arada geçen gün yazmıştın ama sana cevap veremedim. Demişsin ya resimlerde kilolu degilmiyim diye bence hiçte degilsin tam tersine bebek gibisin hatta peri gibisin diyelimkızlar an itibariyle adet oldumkahverengi gelmiş biraz ama devamı gelicek diye düşünüyorum..pazarteside doktora gidicem biliyosunuz hemen aşılamaya başlarız sanırım şuan çok mutlu oldum ben doktora gidip adet söktürücü kullanıp adet görürüm diye düşünürken kendiliğinden geldi..devamını dört gözle bekliyorum..kırmızıları dört gözle bekleyen sayılı kişi vardır şuanda herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?