merhaba canım tamam önümüzdeki cumaya kadar zamanımız var.. şimdi 3tane yasin kaldı
kimlerin kaç tane okuyacağını belirten bir liste olsa daha kolay olmaz mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım tamam önümüzdeki cumaya kadar zamanımız var.. şimdi 3tane yasin kaldı
merhaba kuzum sanada hayırlı cumalar olsun
aysecim merhaba
bende okuyabilirim canım.İstersen sen isteyi yap tek kişiden olursa daha özenli olur kolay gelsin hepimizin dilekleri kabul olsun allahta senden razı olsun vesile oldugun için
günaydın hayırlı cumalar kızlar...ben 4 tane okurum ama nezamana kadar(benim fikrim cumadan cumaya olsun cuma saatindede duası yapılsın ) birde kimin için okuyoruz ona göre okmaya başlasam ayşecim. birde bitiren bildirsin ona göre duasını sen yaparsın canım...
canım kusura bakma ben şimdi farkettim tabi sende kalan 3 yasini oku önümüzdeki cumaya kadar ...allah sendende razı olsun ..benim tek isteğim karışıklık çıkmadan okuyabilmek
== gayem07 4 tane okuyacak
== ben 4 tane okuyacam
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okuyacak
== dimple020 3 tane okuyacak
== seyhan12383 3 tane okuyacak
== superisi 3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okuyacak
== ecrin0134 3 tane okuyacak
== ercelf 3 tane okuyacak
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okuyacak
ben ilk önce gayem07 adına okunmasını istiyorum 2 aşılama ve 2tüp bebek yaprırmış benim gönlümden geçen ilk gayem07 adına okunması
canım teşekkür ederim fakat şu an tedavi döneminde olmadığımdan tedavide olan arkadaşlarımın öncelik olsun isterim ... bu arada Mda cım ben aşılama olmadan direkt 2 tüp denedim canım . :)
şimdi kafam karıştı o zaman mda ya okuyalım
tedavi sürecinde olanlar varken onlar şimdi benden çok emek zar ederken ilk bana okunmasına içim el vermedi.. umarım yanlış anlaşılıp seni kırmamışımdır..
olur ilk Mda dan başlayalım... ben en geç pazar gününe kadar temizlenir okumaya balaşrım Mda nın niyetine....
ben de bana cevap yazmadılar diye içerleyip duruyodum...2 günlük bi tatile gidiyorum ben düğüne aslında gelince okurum inşallah ...son gün ne zamandı?
tedavi sürecinde olanlar varken onlar şimdi benden çok emek zar ederken ilk bana okunmasına içim el vermedi.. umarım yanlış anlaşılıp seni kırmamışımdır..
olur ilk Mda dan başlayalım... ben en geç pazar gününe kadar temizlenir okumaya balaşrım Mda nın niyetine....
yok canım kırılmadım olurmu öyle şey iyi niyetlisin rabbim gönlünce sevindirsin seni..
ok canım düzeltiyorum o zamancanım teşekkür ederim fakat şu an tedavi döneminde olmadığımdan tedavide olan arkadaşlarımın öncelik olsun isterim ... bu arada Mda cım ben aşılama olmadan direkt 2 tüp denedim canım . :)
canım bende 2 ay klomen kullandım..3.ayımda vermedi doktor çünkü 1 tane çatlamayn yumurtam kalmış bu ay ilaçsız deneme yapaıcam olmazsa diğer ay aşılama yaptıracagım bende..
Gunaydın herkese aysecım bısey sorucam bu 3 yasını 1 gundemı okuycaz yoksa 1 haftadamı bırde superısı yenı tedavıye basladı ona okusak bu hafta daha ıyı olmazmı mdacım nedersın degerlendırelım bence