Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ERCELF....mesajını okuyunca bugün ilk sana yazmak istedim..senin adına çok sevindim canım...maşallah olsun sana..şükür gayet güzel oluşmuş gününe göre mutlaka devamıda gelir ...heyecanlan güzel güzel hakkındır:)) inşallah sonuda güzel olsun...bedeninde....tedavinde...bol sağlık diliyorum herşey böyle güzel gitsin hep..

Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum

ilgilenen sensin bu işle allah razı olsun ..naçizane bi önerim olacak .. bu yasinleri okuyan arkadaşlara versen böyle hoş değil yani . bilmeden olmaz eksik de kalmasın. gerekirse fazla okuyalım kişi başına düşen sayı fazla olsun ama okuyan alsın haber verecek olan alsın...

biliyorum birini zor hallediyoruz yani bir kişi için zor oldu ama imkanı olanlar için söylüyorum uygun mu onu da bilmiyorum ama soruyorum işte..bu yasini bir haftada 2 kişi için falan okuyabilir miyiz? ramazan da geldi vaktimiz çok olur yani .ne dersiniz olabilir mi?

amin canım hayırlı ramazanlar sana ve ailene.... Inşallah herşey istediğimiz gibi gider de bi evladın olur allahın izni ile... En güzelide kimse birbirini tanımıyı ama birbirine dua ediyo ne güzel rabbim daim etsin böyle arkadaşlıkları

tamam öyle olsun gönül neler istiyo da ....allah gönlümüzü biliyo ...rabbim dualarımızı kabul etsin...

HTML:

canım güzel düüşünmüşsün ama o biraz zor olur çünkü ben çalışıyorum hem ev işi hem iş yeri hatim çıkarıcam yani okuyamam ..bence böyle bi haftamızı bi kişiye ayırmak güzel.. Yani amacımız 41 tane yasin i özellikle 1 kişi adına okumak ikinci 41 yasin de 1 hafta içinde yetişmez

ben kendi adıma söylüyorum okuyamam
eve gidip yemek mutfak çocuk malesef yetişemiyorummm
bu hafta 3 taneyi bile okuyamadımmm evde olsak bi şekilde halledilir ama malesefffff

allah sendende razı olsun canım okuyacam diyen arkadaşlara verdim bakalı akşama kadar bekleyelim olmazsa aramızda paylaşalım yetiştirmeye çalışalım

arkadaşlar ben meryem suresine başladım...fırsatı olanlar okusun...hergün okuyun ...yazıyo internette çoğunuz biliyosunuzdur zaten...alta eklediğimi de okumanızı istiyorum...

Ve Zekeriyya iz nada Rabbehu Rabbi lâ tezerniy ferden ve ente hayrul varisiyn;

Zekeriya… Hani: “Rabbim… Beni hayatta tek başıma bırakma (bir vâris ihsan et)! Sen vârislerin en hayırlısısın” diye Rabbine nida etti. (A.Hulusi)

089 – Zekeriya’yı da; hani rabbine «rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin» diye nidâ etmişti. (Elmalı)

Ve Zekeriyya Zekeriyya’yı da an. iz nada Rabbehu Rabbi lâ tezerniy ferden ve ente hayrul varisiyn hani bir zamanlar o rabbim diye yalvarmıştı. Beni evlatsız tek başına bırakma. Şu da var ki sen varislerin en hayırlısısın. Yani bana evlat ver derken seni unutuyor değilim, seni göz ardı ediyor değilim. Çünkü en hayırlı varis sensin. Herkes ve her şey gidecek geriye sen kalacaksın ya rabbi. İnsana sahip çıkacak olan sensin ya rabbi. Ben evlada güveniyor değilim. Yani sana duyduğum güveni senden alıp ta evlada veriyor değilim. Ama ya rabbi bir evladım da olsun istiyorum demişti. A. İmran/37 ve diğer ayetlerinde ne güzel anlatılır değil mi.

Hünalike de’â Zekeriyya Rabbeh.. (A.İmran/38) işte o anda ve orada Zekeriyya rabbine yalvardı, ellerini açtı.

Niye o anda ve orada? Daha önceki 37. ayetten önceki ayetleri göz önüne alırsanız Hz. Meryem anlatılmaktadır orada. Allah’a adanmış annenin adağı Meryem. Meryem’i Allah’a adanmış olan bu kutlu adağı bin bir türlü nimetin içinde görünce Hz. Zekeriyya dayanamadı ve kendisinin de bir evlada sahip olup onu da kendisinin adamasını istedi. Yani benimde olsa ben de adardım demeye getirdi ve işte o anda ve orada dua etti;

..Rabbi heb liy min ledünKE zürriyyeten tayyibeten, inneKE Semiy’ud du’â. (A.İmran/38)dedi. Rabbim bana tertemiz bir nesil ver, evlat ver. Sen hiç şüphe yok ki yalvarıp yakarmaları işiten birisin.

Tabii ki ..ennAllâhe yübeşşiruke Bi Yahya..(A.İmran/39) hitabını meleklerden aldı. Allah seni Yahya ile müjdeliyor duası kabul edilmişti. Duasının kabul edildiği orada kendisine iletildi, fakat bir de ne görelim aynı Zekeriyya dönüp;

Kale Rabbi enna yekûnu liy ğulamun ve kad beleğaniyel kiberu vemraetiy akır. (A.İmran/40) demez mi? Rabbim benim nasıl çocuğum olacak, benim yaşım yetmiş işim bitmiş, çok yaşlanmışım ve hanımımda kısırken nasıl olur demeye başladı. Oysa ki biraz önce dua eden ve bana da bir evlat ver diyen kendisi idi, aynı şahıstı. Ama şimdi dönüp; Rabbim ben çok yaşlandım karımda kısır. Nasıl çocuğum olabilir ki diyen de kendisi.

Duayı aşk ile etmişti, soruyu akılla sordu. Yani aşk modundan akıl moduna döndü. Onun içinde bu soruyu sordu. Ve tabii rabbe bu soruyu sormasına rağmen bakınız rabbimiz azarlamadı. O ne biçim laf, o ne biçim tavır. Sen değimliydin biraz önce dua eden demedi ve onun isteğini makul karşılayarak bize nasıl davranmamız gerektiği, bu tip hadiseler karşısında nasıl davranmamız gerektiği Allah’ın adabı ve ahlakıyla öğretildi. İşte onun arkasından rabbimiz;

Kale Rabbic’al liy ayeten, kale ayetüke ella tükellimen Nase selasete eyyamin illâ ramze. (A.İmran/41)Rabbim bana bir ayet ver demesini bile kabul ederek senin ayetin, işaretin; insanlarla 3 gün konuşmamandır. Buyurdu. Senin bu konuda ki garantin belki de budur denilmeye getirildi. İşte bu olayda bu ayetlerle anlatılan bu olay dile getiriliyor ve Hz. Zekeriyya da anılıyor.

Hz. Zekeriyya’nın anılması tabii ki yine yukarıdaki peygamberlerle birlikte aynı gayeye matuf. O da bakın Allah yolunda bir şeyler yapan eğer tıkanırsa, onun bittiği yerde Allah yetişecektir ve Allah’ın yardımı onunla olacaktır mesajıydı.

Son düzenleme:

masalcığım nasılsınnnn
dün akşam mustafa bey aradı beni laporoskopiden bahsetti ama bu şu an benim için geçerli değilmişde her olasılığı düşünmek zorundayız dedi
yani sizin bu kadar kafanızda soru işareti kalacağını düşünmemiştim dedi
isteselerde olmam zatenn

Hepinize tünaydın....ülkemiz için tüm insanlar için hepimiz için hayırlı geçen bir Ramazan olsun...Dualarımız adaklarımız ibadetlerimiz kabul olsun Allah hepimize tekrarını nasip etsin...

Bak şimdi ya...laparaskopi den telefondamı bahsetti...sonrada suan sizin için geçerli değil dedi...elbette her olasılığı düşünmek zorundalar zorundayız da bunlar durup durup çıktıkça..insanın sinirleri bozuluyor...artık hiçbirşeyden emin olamıyorum .her ay girdiğimiz kontrollerde birbirinden farklı çıkıyor o anki durumumuz...insan bedeni 28 günde bir bukadar mı değişir ..değişir işte.bir ay tüpler açık bir ay sıvı birikimi bir ay follikül var bir ay hiç yok..vs...hepsi beyinden ve beyinden salgılanan vücudu yöneten hormonlardan..bebek kaygısı yok iken içimizde neler olup bitiyor haberimiz olmazdı..dur bakalım canım..boğaz enfeksiyonun bitsin bir iyileş te..kendine dikkat et.

önümüzdeki ay kullanıcam klomeni 3 ay kullansam mı diye kararsızdım.yanlışmıyım bilmiyorum ama insanlar komenle birlikte iğne yaptırılıyorlar dr böyle birşeyden bahsetmedi. Hayırlısı bakalım
birde yasin okumak için listeye eklicem seni canım

aynen cnm aynennn valla ben bıktımmmm tüp aşamasına bile gelemiyorummm
dediğimiz gibi sesli düşünmüş ama içimden gelen ses nedense ilerki aşama için ışık yakıyo dedimm ama hiç boşa yakmasın
1-2 ay mola artık benden

ayşeciğim sen nerde tedavi oluyosun

ben kendi adıma söylüyorum okuyamam
eve gidip yemek mutfak çocuk malesef yetişemiyorummm
bu hafta 3 taneyi bile okuyamadımmm evde olsak bi şekilde halledilir ama malesefffff

canım ben sana sormadan yasin okuma listesine 2 tane okuyacak diye dahil ettim..okuyabilecek misin yasinleri

ayşeciğim sen nerde tedavi oluyosun

canım ben bundan öncesi 2 3 farklı hastahaneye gittim fakat şu an 9 eylüldeyim ve memnunum dr dan ilgili bi dr fakat bu verdiği klomeni 3 ay kullan gebelik olmazsa aşılama dedi...merak ettiğim de klomen kullananlar iğne yaptırıyo fakat bana iğneden bahsedilmedi

klomen kullananlar çatlatma iğnesi yaptırıyor odur yani dedikleri.tam tersi de olabilir iğnelerin yanında klomen de veriyor bazı doktorlar etkisi artsın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…