kızlar çok mutluyum ben ilk kontrolüm çok iyi geçti çok şükür evden ayetel kürsileri okuya okuya çıkmıştım bugün daha 7. günü adetimin sol overimde biri 8 biri 9 mm iki tane folikül gördü doktor. buna şükür geçen ay 18. günümde hala hiç gelişen yoktu.bunlar büyüyecek galiba. çok sevindim 2 gün daha 100 doz vurulucam cuma günü yine kontrol var. bu ay çok heyecanlıyım nedense. eşimde ben biliyordum zaten yumurta olacağını içime doğuyordu diyor. incir kürü de işe yarıyor mu ne :) tam gaz devam. çok mutluyum çok :)))
Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum
günaydın arkadaşlar herkesin ramazanı mübarek olsun inşallah ettiğimiz dualar bu mübarek ayda kabul olur. Ve ayrıca benim için okumaya karar vermişsiniz çok mutlu oldum allah razı olsun sizlerden ben bu hafta çok ümit doluyum erkenden meydana çıkan yumurtalarım inşallah duraklamadan aynı hızla büyür de yapılır aşılamam.çok teşekkür ederim size. Tanışmadığımız halde kalplerimiz birbirimiz için atıyor ya ben buna çok mutlu oluyorum.
Bu arada bugün perşembe hala okunmayan yasinlerimiz var eksik olucak sanırım akşama kadar okuyanlar yada okuyamayanlar kesin olarak bildirsinler ki yarın cuma saatine kadar eksiklerimiz tamamlansın.
HTML:
canım güzel düüşünmüşsün ama o biraz zor olur çünkü ben çalışıyorum hem ev işi hem iş yeri hatim çıkarıcam yani okuyamam ..bence böyle bi haftamızı bi kişiye ayırmak güzel.. Yani amacımız 41 tane yasin i özellikle 1 kişi adına okumak ikinci 41 yasin de 1 hafta içinde yetişmez
biliyorum birini zor hallediyoruz yani bir kişi için zor oldu ama imkanı olanlar için söylüyorum uygun mu onu da bilmiyorum ama soruyorum işte..bu yasini bir haftada 2 kişi için falan okuyabilir miyiz? Ramazan da geldi vaktimiz çok olur yani .ne dersiniz olabilir mi?
biliyorum birini zor hallediyoruz yani bir kişi için zor oldu ama imkanı olanlar için söylüyorum uygun mu onu da bilmiyorum ama soruyorum işte..bu yasini bir haftada 2 kişi için falan okuyabilir miyiz? ramazan da geldi vaktimiz çok olur yani .ne dersiniz olabilir mi?
ilgilenen sensin bu işle allah razı olsun ..naçizane bi önerim olacak .. Bu yasinleri okuyan arkadaşlara versen böyle hoş değil yani . Bilmeden olmaz eksik de kalmasın. Gerekirse fazla okuyalım kişi başına düşen sayı fazla olsun ama okuyan alsın haber verecek olan alsın...
ERCELF....mesajını okuyunca bugün ilk sana yazmak istedim..senin adına çok sevindim canım...maşallah olsun sana..şükür gayet güzel oluşmuş gününe göre mutlaka devamıda gelir ...heyecanlan güzel güzel hakkındır:)) inşallah sonuda güzel olsun...bedeninde....tedavinde...bol sağlık diliyorum herşey böyle güzel gitsin hep..
masalcığım nasılsınnnn
dün akşam mustafa bey aradı beni laporoskopiden bahsetti ama bu şu an benim için geçerli değilmişde her olasılığı düşünmek zorundayız dedi
yani sizin bu kadar kafanızda soru işareti kalacağını düşünmemiştim dedi
isteselerde olmam zatenn
aysecımm eger hıc klomen kullanamdıysan 3 kere kullan derım ben prog ,docent,oprtt tum doktorara gıttım..3ununde ortak noktas 3 ten fazla olamamk kosuluyla klomen kullnmak olmadı asılama gecılmesı asılamada en fazla 3 kere ve sonuc olarak tup bebekk ben suan 2 asılama oldum ve 3. Asılamadans onra tup bebek gecıcemm canımbıde bu ıste prof su bu farketmıyoo gecte olsa analdımtabı cok buyuk bı sorunun yoksa tabı esınındee sebebpsız ınfertılıte denıyosaa drekk devlette asılamanı klomenın ol olmadı tup tabı ınsalllahhh tup olamadan gelır bebgınnn ...
Onceden tup bıle bana cok korkunc gelıyodu sımdı tupte tutmazsa dıye korkuyorumm..
Allahh dert vermesın sonuctaa herseye alısılıyoo
kafanı yıpratma allah vercekse asılamaylada kloenlede kendılındende verırrrr
cok gemıs olsunn
Bak şimdi ya...laparaskopi den telefondamı bahsetti...sonrada suan sizin için geçerli değil dedi...elbette her olasılığı düşünmek zorundalar zorundayız da bunlar durup durup çıktıkça..insanın sinirleri bozuluyor...artık hiçbirşeyden emin olamıyorum .her ay girdiğimiz kontrollerde birbirinden farklı çıkıyor o anki durumumuz...insan bedeni 28 günde bir bukadar mı değişir ..değişir işte.bir ay tüpler açık bir ay sıvı birikimi bir ay follikül var bir ay hiç yok..vs...hepsi beyinden ve beyinden salgılanan vücudu yöneten hormonlardan..bebek kaygısı yok iken içimizde neler olup bitiyor haberimiz olmazdı..dur bakalım canım..boğaz enfeksiyonun bitsin bir iyileş te..kendine dikkat et.
önümüzdeki ay kullanıcam klomeni 3 ay kullansam mı diye kararsızdım.yanlışmıyım bilmiyorum ama insanlar komenle birlikte iğne yaptırılıyorlar dr böyle birşeyden bahsetmedi. Hayırlısı bakalım
birde yasin okumak için listeye eklicem seni canım
ben kendi adıma söylüyorum okuyamam
eve gidip yemek mutfak çocuk malesef yetişemiyorummm
bu hafta 3 taneyi bile okuyamadımmm evde olsak bi şekilde halledilir ama malesefffff
ayşeciğim sen nerde tedavi oluyosun
canım ben bundan öncesi 2 3 farklı hastahaneye gittim fakat şu an 9 eylüldeyim ve memnunum dr dan ilgili bi dr fakat bu verdiği klomeni 3 ay kullan gebelik olmazsa aşılama dedi...merak ettiğim de klomen kullananlar iğne yaptırıyo fakat bana iğneden bahsedilmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?