klomen kullananlar çatlatma iğnesi yaptırıyor odur yani dedikleri.tam tersi de olabilir iğnelerin yanında klomen de veriyor bazı doktorlar etkisi artsın diye...
Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum
Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum
bana iğneden bahsedilmedi 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi ben yanlışımıyım yoksa dr mu başından mı saldı anlamadım halbuki ilgiliydi
gunaydın herkese aysecım ozelden msj attım ama gormedın galıba ben okudım yasınlerı eksık varsa bugun okuyabılırım haber vermen yeter
lütfen kusuruma bakma görmemişim ekledim şimdi.
yasinler içinde akşama kadar beklicem okundu mesajları gelmezse paylaşalım hiç olmazsa akşam evdeyken okurum yarına kalmasın gündüz işte olucam ve cuma saatinde namaz kıldıktan sonra o anda bağışlıcam inşallah.. akşam tekrar nete girmeye çalış paylaşmak gerekirse kaç tane okuman gerektiğini veririm
== gayem07
== ben
== pelikan
== yeliz2
== dimple020
== seyhan12383
== superisi
== minikmeleğim38
== mcan84
== onurumsun
==ecrin0134
== ercelf
== mda
== sincap08
== ay_sum
== sardunya
== mavi_58
== hatisim
arkadaşlar yeni liste bu herkese 2 tane yasiniş şerif düşüyo fakat 5 tane fazla kalıyo 1 tane fazladan okuyabilirim diyenler mesaj atsın bana .listeye eklicem herkesin okuması gereken sayıları
birde bu hafta yasin kime okuyalım onuda karar verin çünkü ben sayfaları takip edemiyorum
== gayem07 4 tane okudu
== ben 4 tane okudum
== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okudu
==dimple020 4 tane okudu =allah razı olsun senden 3 verdim 4 tane okudun
== seyhan12383 tane okuyamayacak = arkadaşımızın kızı rahatsız olduğu için okuyamayacak 2. partiye katılacak inşallah
== superisi 3 tane okudu
== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okudu
==ecrin0134 3 tane okudu
== ercelf 3 tane okudu*
== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okudu
canım ben nasıpse okurum yarın 2 tane merak etme yetıstırırız Allahın ıznıylearkadaşım cuma saatne kadar 3 tane okumamız gerekiyo ve ben çalışıyorum 1 tane aldım sende okursan memnun olurum canım belki başka okuya da çıkar canım
aynen cnm aynennn valla ben bıktımmmm tüp aşamasına bile gelemiyorummm
dediğimiz gibi sesli düşünmüş ama içimden gelen ses nedense ilerki aşama için ışık yakıyo dedimm ama hiç boşa yakmasın
1-2 ay mola artık benden
Hepinize tünaydın....ülkemiz için tüm insanlar için hepimiz için hayırlı geçen bir Ramazan olsun...Dualarımız adaklarımız ibadetlerimiz kabul olsun Allah hepimize tekrarını nasip etsin...
canım ben nasıpse okurum yarın 2 tane merak etme yetıstırırız Allahın ıznıyle
== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== dimple020 =2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =2 tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu ...listeye yeni arkadaşlar ekleyince bazılarınızın 3 tane okumasına gerek kalmadı 2 tane yazdım...ve pelikan arkadaşımızı çıkardım çünkü yasinleri okumadı kii mesaj atmadı inşallah bu yaptığım hareketi yanlış anlamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?