Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhabalar arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar bu mübarek günlerde tüm dualarımız kabul olsun.

merhabalar arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar bu mübarek günlerde tüm dualarımız kabul olsun.

amin canım .. teşşekürler güzel temmenilerin için...
bu arada kaç gündür görüşemedik .. nasılsın ?

hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar
çok bereketli, hayırlı ve dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu güzel ve özel günlerde Allah, hepimizn kalbinden geçen, dilimize dökülen tüm dualarımızı kabul etsin.
inşallah hepimizin ramazanın sunduğu huzurdan, bereketten ve maneviyattan nasibimizi alırız. ben inanıyorum ki anne olmak gibi kutsal bir istek etrafından toplanan bizlere, edilen dualar vesilesiyle Allah yardım edecektir.
inşallah hepimiz bu mübarek ayı tam manasıyla yaşar, aradığımız huzuru ve gücü içimizde buluruz...

amin canım .. teşşekürler güzel temmenilerin için...
bu arada kaç gündür görüşemedik .. nasılsın ?
iyiyim tatlım bu aralar çok yogun olduk evdede misafirlerimiz vardı , arkadaşımda yıllık izne çıktı yalnızım iş yerimde bugünde ramazanın ilk günü oruş vs biraz yorgunluk var.

ne güzel dilekler bunlar çok teşekkürler canım.

Allah kabul etsin canım ... işlerinde de Allah kolaylıklar versin canımm.. görüşmek üzere..

Gunaydın kızlar aysecım ozelden de yazdımm ama ben 2 tane yasın okudum onurumsun arkadasımızda 1 tane okumus Allah razı olsun sana sadece toplaması kaldı Allah kabul etsın canım buarada kızlar superısı yok gunlerdır ınsallah bı aksılık yoktur haberınız varmı kızlar

AYSE ve tüm yasin okuyan arkadaşlarım hepinizin yüregine saglık , allah benim için okudgunuz bu duaların karşılıgını siz e fazl fazla versin hepinize teşekkür ederim.

canım ben hastalandım okuyamıcam herkesin cuması mübarek olsun bu mübarek ayda inş hepimiz duası kabul olur hepinizi öpüyorum...

hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar. çok güzel dua etmiş, dileklerde bulunmuşsun üstüne ekleyecek bişey bulamadım.

bu arada bir güzel haber vereyim size. oğlum olacağını öğrendim bu gün. rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip eder inşallah bu duyguyu. ben riskli gebelik literatüründe yer alıyorum. rahmim küçük biraz. dualarınızda benide unutmayın olur mu. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

arkadaşlar dün gece adet oldum maalesef ikinci aşılamam da tutmadı (
canım kısmet inşallah bir dahakine daha güzel olacak herşey

kuzum ya topicimizden 2. erkekimizde çıktı

canım omurumsun ve hatisim seyhan12383 ün okuyamadığı yasinleri okudular.. ben de simdi kalan bi taneyi okuyup bağışlıcam...

ikinci erkeğimiz ...de yolda...haydi hayırlısı..gözünaydın olsun leyluşum....inşallah sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım..unuturmuyuz hiç hep varsın akıllarımızda...
hatırlanmak için sık sık topikte var olmaya gerek yok belli bir yer edinip emek verip arkadaşlıkları kurduktan sonra hep varız...öpüyorum çok..

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak

arkadaşlar listeden dimple020 arkadaşımızı çıkardım okuyamayacak hastalandığı için fakat 2 taneyi arkadaşlara bölüştürdüm superisi ve mcan84 fazladan okuyabailiriz dedikleri için onlara verdim.. kendime alamamın sebebi ise hem iş hem ev sahur ve hatimde çıkarıcam o yüzden alamadım bu hafta iki tane okuyacağım

SUPERİM...... aynı düşünce ve merak bir haftadır aklımda bende bugün aynı şeyi yazacaktım superim yok ayrıca irtibat kurup bilen var mı diye...aklıma ilk gelen ablasının yiğeninin yanına gitmiş olması...umarım tatil yada ziyaretten fırsat yaratamamıştır..bende merak ediyorum superimi....telefonu olsa bende arayıp soracağım ama malesef yok.

superim gibi birkaç gündür olmayan arkadaşımızda var onlarıda merak ettim..medids...nimesay....

mda..cım nisan ayında hamile kalan mpb yok ne zamandır aynı doktordaydınız ayrıca irtibatın varsa haberin oldumu hiç....??
Listede adı geçtiği halde ne zamandır olmayanlarda var...gülsultan...meva80....gökçen....tgbesr...yok.
jolly den haberi olan var mı...onuda merak ettim.sevo...yok mesela....neyse....belki ileride arada gelirler...ama saydıklarım arasında ve listeye giripte uzun zamandır bilgisi hakkında haberimiz olmayanda var napsak mda listeyi düzenlesek mi arada gelenler hariç onlar mutlaka kalsın ama uzun zamandır hiç bilgimiz olmayanlar için.....ne dersin hayatım????

Son düzenleme:

bu güzel temennilere ve cümlelere amin inşallah diyorum...hakkımızda hayırlısı...canım nasılsın nasıl gidiyor ilk zamanlar..çalışmaya devam mı keyfin yerinde mi anlatsana biraz heyecanlarını ..moral olsun eli yanaklarında bekleyen bize...:)

teşekkür ederim masalcım. gönüllerimiz her zaman bir hiç şüphem yok.

canım omurumsun ve hatisim seyhan12383 ün okuyamadığı yasinleri okudular.. ben de simdi kalan bi taneyi okuyup bağışlıcam...

ayşecim ben okumuştum biraz geç bildirdim ama inşallah gözünden kaçmamıştır. akşam biraz geç okudum. yeni hafta için okurum 2 tane inşallah.

canım kısmet inşallah bir dahakine daha güzel olacak herşey

kuzum ya topicimizden 2. erkekimizde çıktı

evet erkek senesiymişya bozmadık bizde:)

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…