herkese hayırlı ramazanlar ... Allah'ım sağlıkla , afiyetle tekrarlarını görmeyi nasip etsin hepimize.. bu arada hayırlı cumalar ... bu mübarek gün ve günlerde Allah hepimizin gönlündeki anne olma arzusunu hayırlısıyla yaşatmayı , anne adaylarının da hayırlsıyla hamilelliklerini sonuna erdirip sağlıkla meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin..
merhabalar arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar bu mübarek günlerde tüm dualarımız kabul olsun.
iyiyim tatlım bu aralar çok yogun olduk evdede misafirlerimiz vardı , arkadaşımda yıllık izne çıktı yalnızım iş yerimde bugünde ramazanın ilk günü oruş vs biraz yorgunluk var.amin canım .. teşşekürler güzel temmenilerin için...
bu arada kaç gündür görüşemedik .. nasılsın ?
hayırlı ramazanlar, hayırlı cumalar
çok bereketli, hayırlı ve dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu güzel ve özel günlerde Allah, hepimizn kalbinden geçen, dilimize dökülen tüm dualarımızı kabul etsin.
inşallah hepimizin ramazanın sunduğu huzurdan, bereketten ve maneviyattan nasibimizi alırız. ben inanıyorum ki anne olmak gibi kutsal bir istek etrafından toplanan bizlere, edilen dualar vesilesiyle Allah yardım edecektir.
inşallah hepimiz bu mübarek ayı tam manasıyla yaşar, aradığımız huzuru ve gücü içimizde buluruz...
iyiyim tatlım bu aralar çok yogun olduk evdede misafirlerimiz vardı , arkadaşımda yıllık izne çıktı yalnızım iş yerimde bugünde ramazanın ilk günü oruş vs biraz yorgunluk var.
ne güzel dilekler bunlar çok teşekkürler canım.
== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== dimple020 =2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =2 tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu ...listeye yeni arkadaşlar ekleyince bazılarınızın 3 tane okumasına gerek kalmadı 2 tane yazdım...ve pelikan arkadaşımızı çıkardım çünkü yasinleri okumadı kii mesaj atmadı inşallah bu yaptığım hareketi yanlış anlamazsınız
çok bereketli, hayırlı ve dua kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu güzel ve özel günlerde Allah, hepimizn kalbinden geçen, dilimize dökülen tüm dualarımızı kabul etsin.
inşallah hepimizin ramazanın sunduğu huzurdan, bereketten ve maneviyattan nasibimizi alırız. ben inanıyorum ki anne olmak gibi kutsal bir istek etrafından toplanan bizlere, edilen dualar vesilesiyle Allah yardım edecektir.
inşallah hepimiz bu mübarek ayı tam manasıyla yaşar, aradığımız huzuru ve gücü içimizde buluruz...
masalcım güzel dualarına içtenlikle katılıyorum.hepimiz için hayırlı uğurlu bir tamazan olur inşallah...
inşallah mcan'cım ... hayata bahşedilen nefeslerimiz lütuf bize Yaradan'dan...sıkıntılarımız hastalıklarımız dertlerimiz çaresiz olmasın sabırla hayırlısıyla geçsin ömrümüz mübarek ay herkes için berekete kardeşliğe sağlığa hayır getirsin..öpüyorum çok seni.
canım kısmet inşallah bir dahakine daha güzel olacak herşeyarkadaşlar dün gece adet oldum maalesef ikinci aşılamam da tutmadı(
bu arada bir güzel haber vereyim size. oğlum olacağını öğrendim bu gün. rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip eder inşallah bu duyguyu. ben riskli gebelik literatüründe yer alıyorum. rahmim küçük biraz. dualarınızda benide unutmayın olur mu. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
Gunaydın kızlar aysecım ozelden de yazdımm ama ben 2 tane yasın okudum onurumsun arkadasımızda 1 tane okumus Allah razı olsun sana sadece toplaması kaldı Allah kabul etsın canım buarada kızlar superısı yok gunlerdır ınsallah bı aksılık yoktur haberınız varmı kızlar
bu arada bir güzel haber vereyim size. oğlum olacağını öğrendim bu gün. rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip eder inşallah bu duyguyu. ben riskli gebelik literatüründe yer alıyorum. rahmim küçük biraz. dualarınızda benide unutmayın olur mu. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.
Gunaydın kızlar aysecım ozelden de yazdımm ama ben 2 tane yasın okudum onurumsun arkadasımızda 1 tane okumus Allah razı olsun sana sadece toplaması kaldı Allah kabul etsın canım buarada kızlar superısı yok gunlerdır ınsallah bı aksılık yoktur haberınız varmı kızlar
ikinci erkeğimiz ...de yolda...haydi hayırlısı..gözünaydın olsun leyluşum....inşallah sağlıkla kucağına alırsın arkadaşım..unuturmuyuz hiç hep varsın akıllarımızda...
hatırlanmak için sık sık topikte var olmaya gerek yok belli bir yer edinip emek verip arkadaşlıkları kurduktan sonra hep varız...öpüyorum çok..
canım omurumsun ve hatisim seyhan12383 ün okuyamadığı yasinleri okudular.. ben de simdi kalan bi taneyi okuyup bağışlıcam...
canım kısmet inşallah bir dahakine daha güzel olacak herşey
kuzum ya topicimizden 2. erkekimizde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?