cnm ben sadece aklıma takılan şeyi paylaştım ama bu sorun merkezle ilgili değil tabiki orda benimde hatam olabilir yanlış anlamışda olabailirim
kafanızı bulandırmak istemem
kızlar ben biraz ara vermek istiyorum yine sizleri takip ederim merak etmeyinbu tür aralar bana iyi geliyo
mda ve masal sizleri özellikle takip edeceğimmm kaçarınız yokkk aynı merkezdeyiz çünkü
dün dr lada konuştum 2. veya 3. adette gideceğimmm inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Tatlım aslında bulandırmak degil elbette ama insan bu kadar övgü duydugu bir merkezde böyle şeyler duyuncada üzülmüyor degil . Heleki dün seninle face te konuştuk biliyorsun elbetteki anlatacaksın bu bana verdiğin degeri gösterir ama insan böyle şeyler duyuncada aman allahım diyor ki sende bu muamalenden rahatsız olmuşsun.benim burada inanamadıgım bu kadar titiz bir merkezin sana yaşattıgı bu süreç, ben senden daha çok üzüldüm inanki .Neticede bir doktora başlarken hepimiz umutlarımızı hayallerimizi teslim ediyoruz ona hele birde çok uzun yıllar ugraşmış ve pek çok doktordan yanlış muamele görmüşseniz umut eşiğiniz biraz daha artıyor.Ama onların bize yaklaşımı birazda jinekolog degil psikoloğ olarak olmalı diye düşünüyorum.
bu arada kaçmak falan

elbetteki takip edecegiz birbirimizi ,