cnm ben sadece aklıma takılan şeyi paylaştım ama bu sorun merkezle ilgili değil tabiki orda benimde hatam olabilir yanlış anlamışda olabailirim
kafanızı bulandırmak istemem
kızlar ben biraz ara vermek istiyorum yine sizleri takip ederim merak etmeyinbu tür aralar bana iyi geliyo
mda ve masal sizleri özellikle takip edeceğimmm kaçarınız yokkk aynı merkezdeyiz çünkü
dün dr lada konuştum 2. veya 3. adette gideceğimmm inşallah hayırlısı olur hepimiz için
günaydınlar ... iyi, mutlu ve huzur dolu hafta sonları bizleri bekliyor olsun ..
günaydın canımmm
günaydınlar, hepinize mutlu hafta sonları olsun ,sizde benim gibi sabahcısınız galiba
dün adetimin 1. günüydü doktora gittim kontrol için şükür kistler gitmiş yarın ilk iğneme başlıcam hayırlısıyla ama hemşire bana vurmam için gerekli olan puregon kalemini vermeyi unuttu bende unuttum :96:acaba eczaneden temin edebilir miyim ki bu kalemi?
dün adetimin 1. günüydü doktora gittim kontrol için şükür kistler gitmiş yarın ilk iğneme başlıcam hayırlısıyla ama hemşire bana vurmam için gerekli olan puregon kalemini vermeyi unuttu bende unuttum :96:acaba eczaneden temin edebilir miyim ki bu kalemi?
evet canım bugün tatildi aslında ama fazla mesainasılsın iyi misin mda cım ?
cnm merak etmişsin iyiyiz biz. bebiş büyüyor ikili testimiz temiz çıktı 14 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım cinsiyeti ne olacak. çok sık uğramıyorum artık buraya arada yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum sende hastane değiştirdin sanırım istanbulda mı devam edeceksin çok takip edemiyorum. ama hepiniz için dua ediyorum inş. hepimiz bir gün anne olma mutluluğunu tadacağız. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
kızlar bişey sorucam ben bu ay dinlenmedeyim ya diyorum ki acaba ovulasyon testi alıp öyle mi denesek bu ayda böyle geçsin..testi daha almadım nasıl uyguanıyo bilmiyorum :26: masalcım canım sen almıştın dimi bu testten?beni bir aydınlatırsanız sevinirim kızlar hem testi alıp almamam konusunda hemde eğer alırsam nasıl uygulandığı konusunda..
kızlar nsılsınız geçmişi pek okuyamadım özellikle uzunları okuyamıyorum ikon koyun olmazsaağzım içi zehir gibi ne yiyecegimi şaştım afedersiniz ögürme var ama çılkaramıyorum hamilelikten sanırım hepiniz böyle olun inş
oruç tutmuyorum sıvı kaybı çok ve bebegin su problemi var bende inş ödemek nasip olur
mdaa naptın dra gittinmi ne dedi tatlım?
off kötü olmuş o zaman inşallah erkenden biterde gidersin hemncecik evine. ben zaten bugün çalışıyorum benim çarşamba ve pazar iznim var aslında iyi geliyor çünkü 2 gün çalışıp bir gün izin yapmış oluyorum.
İyiyim tatlım buralardayız işte hepimiz aynı hayalin peşinde umut tüketiyoruz.Artık zaman hemen geçsin hamile olayım istiyorum , tabi bunu hepimiz için istiyorum şöyle koca göbekli bol bebek aglamalı buluşmalarımız olsun diye bol bol dua ediyorum.
günaydın kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor bilen var mı?
merhaba arkadaşım , arzuya göre anestezili de çektirebilirsin HSG ni ... acı eşiğin düşükse anesteziliyi tavsiye ederim .. anestezili çektirmiştim ben dolayısıyla bir şey hissetmemiştim :) 10 dk uyku iyi gelmişti bana, o gerilim dolu günlerden 10 dk deliksiz uykuyu sevmiştim
anladım canım ben çok acemiyim de bu konularda içine ne sokuyorlar film çekmek i.in?çok da tuhaf bir soru oldu ama:)
eğer için alırsa ve olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyorsan Hsg videolarını seyredenilirsin canım.. açıkcası ben anestesiz yaptıran arkadaşlarımından etkilendiğim için direkt anestezili olmasını rica etmiştim doktorumdan... ama normal yaptıran arkadaşlardan da pek korkulacak bir şeyin olmadığını , adet sancısına biraz daha fazlasını 3-4 dakika hissetiklerini duydum.. ben baygın olduğumdan neler olduğunu bilmiyorum sonrasında da içim el verip merak edip bakmadım neler yaptıklarına açıkcası...[/QUOT
anladım canım ben bebek olmuyo diye gittim ilk aşamada herkesi alttan muayene ediyorlarmış beni hiç bu zamana kadar alttan muayene etmediler.o yüzden bu hsg olayı gerdi beni.gerçi hemen değil eşimin tahlil yaptırmasından sonra çekilecek ama ben şimdiden hazırlıyom kendimi
anladım canım ben bebek olmuyo diye gittim ilk aşamada herkesi alttan muayene ediyorlarmış beni hiç bu zamana kadar alttan muayene etmediler.o yüzden bu hsg olayı gerdi beni.gerçi hemen değil eşimin tahlil yaptırmasından sonra çekilecek ama ben şimdiden hazırlıyom kendimi
tedavi sürecinde ister istemez jinekolojik muanelere alışıyorsun canım ...jinekolojik olmadan ve hormonlarına bakılmadan mı direkt sana HSG çektirmeni mi söyledi doktorun ? Hakkında hayırlsı olsun umarım fazla aramadan meleğine kavuşursun hayırlısıyla..
hayır canım jinekolojik muayene oldum ama ultrasonla karından bakıldı.sen zayıf olduğun için sen de karından herşey gözükür altan muayene gerek yok dedi.hormonlarıma bakıldı.buraya kadar herşey normal çıktı.şimdi geriye iki ihtimal kalıyo dedi.ya eşinde problem var ya da senin tüpler tıkalı dedi.eşin test yaptırsın.sonra da sana rahim filmi çekelim dedi.
günaydın kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?