tşklr ilaç kullanmadım canım kendiliğinden geçti çok şükürçok sevindim canım kistlerinin gitmesine ilaç kullandın mı gitmeleri için yoksa kendiliğinden mi gitti adet olunca? puregon kalemini de eczaneden temin edebilirsin sanırım.
off kötü olmuş o zaman inşallah erkenden biterde gidersin hemncecik evine. ben zaten bugün çalışıyorum benim çarşamba ve pazar iznim var aslında iyi geliyor çünkü 2 gün çalışıp bir gün izin yapmış oluyorum.
İyiyim tatlım buralardayız işte hepimiz aynı hayalin peşinde umut tüketiyoruz.Artık zaman hemen geçsin hamile olayım istiyorum , tabi bunu hepimiz için istiyorum şöyle koca göbekli bol bebek aglamalı buluşmalarımız olsun diye bol bol dua ediyorum.
hayırlı olsun yeni tedavi sürecin canım ... umarım bu sfer her şey gönlünce gider , bebişine kavuşursun hayırlısıyla... gittiğin merkezi arasan olmaz mı ? olmazsa eczaneye sor belki vardır... yakın olsaydık bendekini seve seve verirdim canım.. yollasam eline anca pazartesi geçer o da işine yaramaz sanırım
eczaneyi bilmiyorum canım banada doktorum vermişti, ben kullanıp işim bittikten sonra kendisine iade ediyordum. Onada ilaç firması ilacı sürekli yazıp kullandırması için sanırım fazlaca bırakmış. Doktorunla iletişime geçsen belki nereden bulabilecegin konusunda yardımcı olur belki bugün çalışıyordur.
hayırlı olsun yeni tedavi sürecin canım ... umarım bu sfer her şey gönlünce gider , bebişine kavuşursun hayırlısıyla... gittiğin merkezi arasan olmaz mı ? olmazsa eczaneye sor belki vardır... yakın olsaydık bendekini seve seve verirdim canım.. yollasam eline anca pazartesi geçer o da işine yaramaz sanırım
off nerde canım yaa bitmedi daha işler gidemedimaklımda kalemde kaldı şimdi offf hep benim yüzümden neden unuturum ki ...senin izinde iyimiş hem hafta içi işlerinide hallerdesin :) hepimizin gönülden isteği canım inş hemenccik elir bizim inatçı keçiler
canım doktorum bugün yok yaa zaten bugün olmadığı için dünden gitmiştim adetin 1. günü aradımda açan yok ben ilçede oturuyorum burdaki eczaneden bulmakta pek mümkün değil galiba evde eşimin annesinden kalan şeker için kullanılan kalemlerden var aynı puregon kalemine benziyor acaba onla yapsam olur mu ki inş bunun yüzünden tedavim iptal olmaz bu ayda :18:
dün adetimin 1. günüydü doktora gittim kontrol için şükür kistler gitmiş yarın ilk iğneme başlıcam hayırlısıyla ama hemşire bana vurmam için gerekli olan puregon kalemini vermeyi unuttu bende unuttum :96:acaba eczaneden temin edebilir miyim ki bu kalemi?
selam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum HEPİNİZDEN BİŞEY İSTİYORUM 1.aşılama... 2.aşılama... ve doktorum tüp bebek öneriyor sizce 3.aşılamayı mı yaptırmalıyım yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım.??? Neden soruyorum onuda açıklıyım bazı arkadaşlarım tedaviye uzun süre ara verme dediler ben bir sene ara vercektim aşılama olursam eylül tüp bebek olursa ekimde yaptırırım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
selam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum HEPİNİZDEN BİŞEY İSTİYORUM 1.aşılama... 2.aşılama... ve doktorum tüp bebek öneriyor sizce 3.aşılamayı mı yaptırmalıyım yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım.??? Neden soruyorum onuda açıklıyım bazı arkadaşlarım tedaviye uzun süre ara verme dediler ben bir sene ara vercektim aşılama olursam eylül tüp bebek olursa ekimde yaptırırım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
canım neye karar verırsen ver ama asla ara verme hele 1 sene hıc verme bence tup bebege basla za,an kaybetme daha fazla doktorunda oyle demıs zaten ama karar vercek sensın tabıselam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum HEPİNİZDEN BİŞEY İSTİYORUM 1.aşılama... 2.aşılama... ve doktorum tüp bebek öneriyor sizce 3.aşılamayı mı yaptırmalıyım yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım.??? Neden soruyorum onuda açıklıyım bazı arkadaşlarım tedaviye uzun süre ara verme dediler ben bir sene ara vercektim aşılama olursam eylül tüp bebek olursa ekimde yaptırırım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar anne abla ya sormak sizlere sormaktan zor geliyo sizin fikriniz benim için önemli :) şimdiiii tüp bebek şartlarını az çok biliyorum ssk öderse yaptırabilirim ama ödemezse zorlanırım biraz ssk nın ödemesi için 2 aşılama şartı vardı prim gün şartınıda biliyorum ama KAÇ YILLIK EVLİ OLMAK ŞART onu bilen varmı ???
gülüstan la aynı ilerliyoruz burada
canım benim inş bu kez elimiz boş dönmeyiz hepimiz kavuşuruz biran önce canım benim çok düşüncelisin sağol ne yapalım bi çaresine bakcaz artık düşündüğün için teşekkür ederim
ne demek canım keşke elimizden bir şey gelebilse .. umarım annenin kalemi işe yaramıştır .. merakla gelecek hayırlı, güzel haberlerini bekliyor olacağım ... öptüm
slm kızlar kırmızılar yine geldii hayırlısı bakalım birazcık tatil sonrasıda bakak görek 3.aşılama mı yoksa tüpe mi giderim hayırlısı ya nasip
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar anne abla ya sormak sizlere sormaktan zor geliyo sizin fikriniz benim için önemli :) şimdiiii tüp bebek şartlarını az çok biliyorum ssk öderse yaptırabilirim ama ödemezse zorlanırım biraz ssk nın ödemesi için 2 aşılama şartı vardı prim gün şartınıda biliyorum ama KAÇ YILLIK EVLİ OLMAK ŞART onu bilen varmı ???
günaydın canım yok ise yaramadı tatlım yaa doz ayarlaması çok farklı yanlış doz vururum falan sağlık ocağına gitcem simdi bugün vururlarsa yarın önemli değil kalemi aldırırim merkezden ins vurabilirler keşke yakın olsaydık her konuda yardımcı olurduk birbirimize opuyorum canım kib haber veririm olmada artık bunda da bi hayır vardır demekki ne yapalım
merhaba arkadaşlar.hayırlı ramazanlar hepinize.bende aranıza yeni katıldım.1.5 senedir malesef bizimde bebişimiz olmuyo.erkek faktörlü.ilk testlerde direk tüp bebek dendi.zeynep kamilde heyet raporu için testlere başladık.sonuçlar iyiye gittiği için aşılama olabilir dendi.raporumuz çıktı.ilaçlarımız yazıldı ve bu ayki regl dönemimi bekliyoruz ilaç kullanmaya başlıcam.az kaldı heyecan bastı şimdiden:) ama sanırım aşılamada çok düşükmüş gebe kalma şansı.nasip bakalım.Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sonucumuzu paylaşıcam umarım iyi haberlerle gelirim:):)
merhaba arkadaşlar.hayırlı ramazanlar hepinize.bende aranıza yeni katıldım.1.5 senedir malesef bizimde bebişimiz olmuyo.erkek faktörlü.ilk testlerde direk tüp bebek dendi.zeynep kamilde heyet raporu için testlere başladık.sonuçlar iyiye gittiği için aşılama olabilir dendi.raporumuz çıktı.ilaçlarımız yazıldı ve bu ayki regl dönemimi bekliyoruz ilaç kullanmaya başlıcam.az kaldı heyecan bastı şimdiden:) ama sanırım aşılamada çok düşükmüş gebe kalma şansı.nasip bakalım.Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sonucumuzu paylaşıcam umarım iyi haberlerle gelirim:):)
inşallah sağlık ocağında yardımcı olurlar canım benim .. sıkıntı yapmamaya çalış canım benim .. ne kadar çok stress yaparsak tedavimiz o kadar olumsuz etkileniyor... sen de dikkat et kendine ... çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?