Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok sevindim canım kistlerinin gitmesine ilaç kullandın mı gitmeleri için yoksa kendiliğinden mi gitti adet olunca? puregon kalemini de eczaneden temin edebilirsin sanırım.
tşklr ilaç kullanmadım canım kendiliğinden geçti çok şükür

off nerde canım yaa bitmedi daha işler gidemedim aklımda kalemde kaldı şimdi offf hep benim yüzümden neden unuturum ki ...senin izinde iyimiş hem hafta içi işlerinide hallerdesin :) hepimizin gönülden isteği canım inş hemenccik elir bizim inatçı keçiler

canım doktorum bugün yok yaa zaten bugün olmadığı için dünden gitmiştim adetin 1. günü aradımda açan yok ben ilçede oturuyorum burdaki eczaneden bulmakta pek mümkün değil galiba evde eşimin annesinden kalan şeker için kullanılan kalemlerden var aynı puregon kalemine benziyor acaba onla yapsam olur mu ki inş bunun yüzünden tedavim iptal olmaz bu ayda :18:

Son düzenleme:

canım benim inş bu kez elimiz boş dönmeyiz hepimiz kavuşuruz biran önce canım benim çok düşüncelisin sağol ne yapalım bi çaresine bakcaz artık düşündüğün için teşekkür ederim

canım bence olur benimde anenemin kalemiyle aynı gibi geldi işlev sanırım aynı internetten araştır istersen

selam kızlar nasılsınız hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum HEPİNİZDEN BİŞEY İSTİYORUM 1.aşılama... 2.aşılama... ve doktorum tüp bebek öneriyor sizce 3.aşılamayı mı yaptırmalıyım yoksa tüp bebek mi yaptırmalıyım.??? Neden soruyorum onuda açıklıyım bazı arkadaşlarım tedaviye uzun süre ara verme dediler ben bir sene ara vercektim aşılama olursam eylül tüp bebek olursa ekimde yaptırırım cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

dimple yeni sürecin hayırlı olsun.kalemi eczanenden temin edebilirsin yada onlar getirtirler...

bence 3.aşılamayı mutlaka yaptır...

bence doktorun tüp bebek diyorsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmelisin sakın ara vermeyi düşünme 1 yıl çok uzun bir süre. ama maddi imkanları beklemek zorundaysan da 3. aşılamayı deneyebilirsin olmazsa sadece 1-2 ay ara verip tüp bebeğe geçebilirsin. bizler hamile kalamayan sorunlu insanlarız 6 ay 1 sene uzun zamanlar ara vermemeni tavsiye ederim.

canım neye karar verırsen ver ama asla ara verme hele 1 sene hıc verme bence tup bebege basla za,an kaybetme daha fazla doktorunda oyle demıs zaten ama karar vercek sensın tabı

canım bende fikrimi söyleyim hemen tüp bebek yaptır yumurtların embiriyo olsun sana sımsıkı tutunsun inş en azından döllenecekmi sorunun ortadan kalkar iş sadece rabbimin takdiri ol der yerleşiverir göbüşüne

slm kızlar kırmızılar yine geldii hayırlısı bakalım birazcık tatil sonrasıda bakak görek 3.aşılama mı yoksa tüpe mi giderim hayırlısı ya nasip

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar anne abla ya sormak sizlere sormaktan zor geliyo sizin fikriniz benim için önemli :) şimdiiii tüp bebek şartlarını az çok biliyorum ssk öderse yaptırabilirim ama ödemezse zorlanırım biraz ssk nın ödemesi için 2 aşılama şartı vardı prim gün şartınıda biliyorum ama KAÇ YILLIK EVLİ OLMAK ŞART onu bilen varmı ???
gülüstan la aynı ilerliyoruz burada

canım yanlıs hatırlamıyorsam 3 yıllık evlı olmak gerekıyor tabı kızlar daha ıyı cevap verır sızın kacıncı yılınız

merhaba arkadaşlar.hayırlı ramazanlar hepinize.bende aranıza yeni katıldım.1.5 senedir malesef bizimde bebişimiz olmuyo.erkek faktörlü.ilk testlerde direk tüp bebek dendi.zeynep kamilde heyet raporu için testlere başladık.sonuçlar iyiye gittiği için aşılama olabilir dendi.raporumuz çıktı.ilaçlarımız yazıldı ve bu ayki regl dönemimi bekliyoruz ilaç kullanmaya başlıcam.az kaldı heyecan bastı şimdiden:) ama sanırım aşılamada çok düşükmüş gebe kalma şansı.nasip bakalım.Allah bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin.isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.sonucumuzu paylaşıcam umarım iyi haberlerle gelirim:):)

canım benim inş bu kez elimiz boş dönmeyiz hepimiz kavuşuruz biran önce canım benim çok düşüncelisin sağol ne yapalım bi çaresine bakcaz artık düşündüğün için teşekkür ederim

ne demek canım keşke elimizden bir şey gelebilse .. umarım annenin kalemi işe yaramıştır .. merakla gelecek hayırlı, güzel haberlerini bekliyor olacağım ... öptüm

ne demek canım keşke elimizden bir şey gelebilse .. umarım annenin kalemi işe yaramıştır .. merakla gelecek hayırlı, güzel haberlerini bekliyor olacağım ... öptüm

günaydın canım yok ise yaramadı tatlım yaa doz ayarlaması çok farklı yanlış doz vururum falan sağlık ocağına gitcem simdi bugün vururlarsa yarın önemli değil kalemi aldırırim merkezden ins vurabilirler keşke yakın olsaydık her konuda yardımcı olurduk birbirimize opuyorum canım kib haber veririm olmada artık bunda da bi hayır vardır demekki ne yapalım

slm kızlar kırmızılar yine geldii hayırlısı bakalım birazcık tatil sonrasıda bakak görek 3.aşılama mı yoksa tüpe mi giderim hayırlısı ya nasip

geçmiş olsun gulsultan inşallah en kısa sürede kavuşursun bebeğine.

hatisim tüp bebek için en az 3 yılı doldurmuş olmak gerekiyor

inşallah sağlık ocağında yardımcı olurlar canım benim .. sıkıntı yapmamaya çalış canım benim .. ne kadar çok stress yaparsak tedavimiz o kadar olumsuz etkileniyor... sen de dikkat et kendine ... çok öptümm

zuzujojo cum aramiza hosgeldin tatlim hayırlı haberlerini bekliyoruz ins hamis haberini hemencecik aliriz ınş hakkında hayirlisi olur ins asilamada şans düşük diye kendini sartlandirma sen moralini yüksek tut canım allahtan umut kesilmez hiçbir zaman

canım 3 yılı doldurmuş olmak gerekiyor 23 yaşından küçük 39 yaşından büyük olmaman gerekiyor.yani 23 yaşından küçük 39 yaşından büyük hastaları karşılamıyor devlet.ssk da 2 aşılama şart devletten ilaçları raporla alıp yaptırmış olman gerekiyor. özel de cebinden ödeyerek ilaçlarını alıp yaptırdıysan kabul edilmiyor.sanırım 900 gün primini doldurmuş olman gerekiyor. senin dolmadıysa eşinden de yararlanabiliyorsun canım.bu kadar.

aramıza hoşgeldin canım. ben de zeynep kamil de tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum şuan bu ay 2. aşılamam yapılacak kısmetse.aşılamanın zaten normal bir ilişkiden pek bir farkı yok ama eşinde sorun varsa tutma şansı daha yüksek tabiki.ben de pek duymadım zeynep kamil de aşılama ile hamile kalanı ama varmış.ben de hayırlısıyla tüp bebeğe geçmek istiyorum bu aşılamadan sonra.tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemini kullanıyorlar ve şansı çok yüksek. her gittiğimde hamile kalan insanları görüyorum. tüp de başarılılılar.

herkese hayırlı ramazanlar eskilerden belki tanıyanlar olur nihayet 40 günün sonunda az da olsa adet olmak güzel bi duygu nette sorun olduğu için giremedim ama artık burdayım kızlar yarın ilk aşılama için dr gidiyorum malesef yaşadığım yere değilde başka ile gitmek zorundayım çok heyecanlıyım umutluyum kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama girdik bi yola hayırlısı bakalım veeee ilk aşılama maratonu başlaaasınn

bu aşılama zorlu olcak galiba benim için sağlık ocağına gittim malesef orda vuramadilar hiç bilgileri bile yok eczane desen o apayrı igneme bakcam diye elinden yere düşürdü çocuk tabii allahtan kırılması orda da yardımcı olamadılar bebek tedavisi gören tanidigimiz birindn gonal f şırınga buldum doz ayarlamali son çarem bu artık doktoru aradim hastaneden numarasina ulasip olur dedi yarın kalemi aldircam ins bu tedavide başka sorunla karsilasmam herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…