Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın arkadaşım .... peki bir daha demem teşekkürler bu arada... işlerinde kolaylıklar seninle olsun ...öptümm

hepimizin gönlüne göre olsun herşey bu tedavi süreçleri kötü oluyor sonuçta insan umutlanıyor beklentileri yüksek oluyor bebeğimize kavuşmak için dediğin gibi herşeye katlanmaya razıyız yeter ki gelsinler allah hepimizin yardımcısı olsun

amin canım hayırlsıyla inşallah ... ama sen tedavin sürecince moralini yüksek tut arkadaşım .. geçmişe takılıp kıyaslamalar yapıp kendini strese sokma canım .. umudunu hep yüksek tut..

canım öncelikle hiç bıkmadan usanmadan bu kadar açıklayıcı yazdığın için sana çok teşekkür ederim..inanki beni o kadar aydınlattınki..almayı düşünüyodum ama yazdıklarından sonra vazgeçtim..biliyosun bende pco var ve adetlerim hiç düzenli değil ne zaman geldiği belli olmuyo malesef..bu yüzden almamaya karar verdim..eşime söyledim bu testi kızdı bana madem böyle bişey vardı biz daha önce niye uygulamadık bunu diye..bende senin güzel açıklamalarını okudum ona anladı sonra..napalım bu ayda böyle geçsin bakalım adetim eğer düzenli gelirse 2 hafta sonra başlarım herhalde 3.aşılama hazırlıklarına..

melek tekrardan hoşgeldin aramıza..inşallah ilk aşılamanda bebeğine kavuşursun..

günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

3.aşılaman hayırlı olsun cnm inşallah bu seferki son olur..yeni merkezinden memnun kalmana sevindim önemli olan doktoruna ve merkezine güvenmen..

canım sanırım aynı duyguları sıkıntıyı paylaşmışısz bu hafta sonu..bende iyi değildim güya yazlığa kafa dağıtmaya gitmiştim ama surat bir karış sıkıntılı bir şekilde geri döndüm..benim görümcem hamile ve doğumuna 3-4 hafta kaldı onun göbeğini görmek,bebeğin hareketlerini izlemek,hazırlıklarından konuşulması ve herkesin bebek üzerine odaklanması dokunuyo bana..ağlamak geliyo içimden sanki cezaymış gibi geliyo bana bu yaşananlar..kaynanamda imalı bir şekilde seni heyecanla bekliyorum anneannesinin canı falan demesi daha beter yaptı beni..hala kötüyüm aslına bakarsan canım..ne büyük sınavlardan geçiyoruz böyle..

selam nasılsın su pericim ? umarım haftasonun güzel geçmiştir..

iyiyim canım sen nasılsın?hafta sonum biraz sıkıntılı geçti masalada yazdım hatta okursun sende canım..senin hafta sonun nasıldı işler yoğun sıcaklarda var zor geçiyodur dimi..

canımcım çok sevindim ne güzel sonunda 3.aşılamanı yaptırıyosun..inşallah bu son olucak umudunu kaybetme sakın..bizim dualarımızda seninle cuma günüde toplanacak hayırlısıyla yasinlerin..inşallah herşey güzel olur canım..

günaydın...inan aklımdasın bana düşen yasini okuyayım arkasından da dua edeceğim bugün inşallah.allah dualarımızı kabul etsin...moralini hep yüksek tut . aman geç mi kaldılar yok olmadı mı deme ramazanın hayrıyla gelsin inşallah bebeğin. iş miş yapma...dikkat et kendini...15 gün sonra da güzel haberlerle gel inşallah...

canım dualarımız seninle rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasib eder inşallah

ya canım üzme kendini rabbim sınıyo işte o kulunun çekemeyeceği derdi vermez de ki ben ne yürekliymişim de rabbim bana bunu yaşatıyor...ama inşallah nasibini alacaksın canım . Hiç üzme kendini rabbe sığın . En yakın zamanda rabbim nasib eder inşallah

Sizlerle sohpet edemiyorum bu yüzden üzülüyorum ((((...
Rabbim her ne isteğimiz var ise hakkımızda hayırlıysa nasib etsin hakkımızda hayırsız olanı da hayra çevirip nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…