Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
teşekkür ederim canım iyiyim şükür.. aman aman bilgin olmasın hiç :) 37 iken 17,5 düşmesi bile güzel..işte yumurtlama olayının değeri ne kadar yuksekse o kadar az yumurtlama fsh kısaca budur..yanlış bilmiyorsam..

37 den 17,5 çok güzel düşmüş o zman :) senin adına çok sevindim canım inş daha da düşer istenilen değerlere :81:

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okuyacak

evet canım yaa eşlerimiz en büyük desteğimiz bende pco çıktığında 40 kilo ancaydım heralde :) o halde zayıfla dediler şimdi 54 kg hala zayıfla diyo bence kiloyla çok ilgisi yok galiba önceden ben hapla adet görüyordum şimdi her ay kendiliğinden geliyor bunada şükür artık geçer mi geçmez mi ne olur bi fikrim yok :( biz pco yüzünden bebek olmuyo diye uğraşırken eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu ama morfoloji kötü sayı çok yüksek değil artık olmamasına sebep hangisi çözemiyorum :(

yok artık 54kg bile zayıflamı dediler..valla içime su serptin şuanda canım komik gelecek belki ama :1: bende yıllardır kendimi deli gibi kg vermek için uğraşıyorum..demekki kg alakası yokmuş..kurtuluş yok bu kistlerden desene :50: canım senin yada eşinin yüzünden olmamasını düşünme elbet olucak inşallah eşinin değerleri zamanla düzelir merak etme :34:

Bende progestan kullanıyorum..inşallah bu ay hamile kalırım..yoksa önümüzdeki ay klomen onunlada olmazsa aşılama..sizin tedavi süreçlerinizi okuyorum yıpranıyorsunuz.yıpranmakn üzülmek istemiyorum..ama şu da bi gerçek ki bu yaşadıklarımız biz insanların elinde değil..

inşallah aşılama sürecine girmeden bebeğine kavuşursun cnm..

Döndüm aranıza :)

Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??

canımcım hoşgeldin nerelerde kaldın tatil iyi gelmiş belli ki..ohh allah içine sindirsin tatlım..özledik valla artık sık sık gel buraya..bizde yaşıyoruz işte bi şekilde..ben 2.aşılamadan sonra 1 ay dinlenmedeyim ağustos adetimle başlıcam 3.tedaviye inşallah..onun dışında bişey yok yani..senin Fshın düşmesinede çook sevindim bu arada :54:

== ben =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu

listeyi güncellemen iyi olmuş cnm bende 2 tanemi 3 tanemi okuyacaktım diye karıştırmıştım..buakşam okumayı düşünüyorum..okuyunca sana bilgi veririm..

Bu hafta 3. aşılamam oldu, bu kez istanbul tüp bebekte yaptırdım. Gonal f kullandık. çok güzel bir hastane çok memnun kaldım, keşke en baştan oraya gıtseymısım. bugün hep idrar torbamın da oldugu bölgelerde dolgunluk ve agrı oldu. umarım bu kez tutar. Umarım herkesin gönlüne göre olur bu ramazanda. :49::35:
aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer tutunmuştur bebeğin sana...
günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

ercelf dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla bu aşılamayıda atlatırsın.
== ben =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu

bende ercelf için 3 tane yasini okudum listede değiştirirsiniz...

== ben =2 tane okuyacam
== mcan84 =3tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu

yok artık 54kg bile zayıflamı dediler..valla içime su serptin şuanda canım komik gelecek belki ama :1: bende yıllardır kendimi deli gibi kg vermek için uğraşıyorum..demekki kg alakası yokmuş..kurtuluş yok bu kistlerden desene :50: canım senin yada eşinin yüzünden olmamasını düşünme elbet olucak inşallah eşinin değerleri zamanla düzelir merak etme :34:

evet canım ben 52 kg tedaviye başladığımda o zman zayıfla düzelir diyordu doktor şimdi 54-56kg değişiyor yine zayıfla diyor alıştım artık :D yok canım yaa her gittiğimde inci gibi dizilmişler sanki :) görüyorum ultrasonda bebek gelsinde başka bişey önemli değil inş düzelir canım yaa bir buçuk sene oldu ameliyat olalı 1 sene boyunca hiçbir tedaviye gitmedim ara verdim ama değişen bişey yok hala

Son düzenleme:
sanada teşekkr ederim mda ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarım yazımı okuyup üzülen ya da yorum yazan içinden duasını eden herkese teşekkur ederim allah hepimize dayanma gücü versin
amin canım umarımki bundan sonraki süreç çabucak ve ugurlu olarak gelsin

Döndüm aranıza :)

Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??

canım hoşgeldin tekrar,
Ah bu FSH ah başımıza dertler açan bu hormon bak ne güzel başarmışsın ilave bişey kullandınmı yoksa sadece moral olark dahamı iyisin

evet canım ben 52 kg tedaviye başladığımda o zman zayıfla düzelir diyordu doktor şimdi 54-56kg değişiyor yine zayıfla diyor alıştım artık :D yok canım yaa her gittiğimde inci gibi dizilmişler sanki :) görüyorum ultrasonda bebek gelsinde başka bişey önemli değil inş düzelir canım yaa bir buçuk sene oldu ameliyat olalı 1 sene boyunca hiçbir tedaviye gitmedim ara verdim ama değişen bişey yok hala

aynen öyle dediğin gibi inci inci duruyolar..pcolularda en iyi yöntem tüp bebek galiba aşılama bize yaramıyo..gerçi tüp bebeğinde tutacağı ne malum :26: inşallah en yakın zamanda alırız o mutlu haberi cnm..bizim bebişler nazlı vakti zamanı değil gelmeyiz diyolar galiba :1:

aynen öyle dediğin gibi inci inci duruyolar..pcolularda en iyi yöntem tüp bebek galiba aşılama bize yaramıyo..gerçi tüp bebeğinde tutacağı ne malum :26: inşallah en yakın zamanda alırız o mutlu haberi cnm..bizim bebişler nazlı vakti zamanı değil gelmeyiz diyolar galiba :1:

inş bu aşılamada olmazsa tüp le gelirler bu aşılamada olmazsa merkez aramaya başlıcam artık ben denizli de oturuyorum malum burda sadece 1 tane merkez var orayıda istemiyorum bilmiyorumda hani insanın içine sinmesi önemli yaa içime sinmiyor bi türlü güvenemiyorum güvenilir bi merkez araştırcam artık imkanları zorlucaz

aynen öyle dediğin gibi inci inci duruyolar..pcolularda en iyi yöntem tüp bebek galiba aşılama bize yaramıyo..gerçi tüp bebeğinde tutacağı ne malum :26: Inşallah en yakın zamanda alırız o mutlu haberi cnm..bizim bebişler nazlı vakti zamanı değil gelmeyiz diyolar galiba :1:

canım kist olunca mı kilo verilmesi isteniyo yoksa bebek tedavisi için belli bi kiloda mı olmak gerekiyo

canım kist olunca mı kilo verilmesi isteniyo yoksa bebek tedavisi için belli bi kiloda mı olmak gerekiyo

cnm bizim bahsettiğimiz konu farklı polikistik over diye bir hastalıktan bahsediyoruz..yumurtalığın içinde inci gibi dizilmiş kistler var ve hiçbir şekilde geçmiyo..bu kistler herkeste farklı belirtilerle ortaya çıkıyo kiminde kilo yapıyo kiminde kıllanma ve tabi hastalıkta herkeste adet düzensizliği oluyo..doktorlar geçmesi için kilo verin diyolar o yüzden vermeye çalışıyorum bende..verdimde zaten ama yetmiyomuş demekki..kilo vermekle geçmiyomuş bunu anladım.. kistlerin görüntüsüde şöyle

$20091218185906513[1].webp

Son düzenleme:
canım listede h_derya diye tüp bebek yaptıran bir arkadaşımız vardı sonucunu gelip buraya yazmamış ama hamileymiş diğer konularda gördüm..bize haber vermemiş ama olsun ben söyleyeyim dedim sizlere..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum..

canım listede h_derya diye tüp bebek yaptıran bir arkadaşımız vardı sonucunu gelip buraya yazmamış ama hamileymiş diğer konularda gördüm..bize haber vermemiş ama olsun ben söyleyeyim dedim sizlere..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diyorum..

evet tatlım şimdi bende baktım oysaki h_derya bizim eski üyeleren buralarda çok takılmıştı diye hatırlıyorum ama biz genede sevinelim onun adına.

Back
X