Tabi cnm cinsiyetin ne önemi var sağlıklı olsunlarda söyle bir 10 haftalik olduğunda o zaman basliyor merak ve birazda hissediyorsun aslında :) Cnm valla kime sorsam buz bebislerde başlangıç degeri cok yüksek olmuyor. Bazıları daha yüksek olacağını söylüyor ama birebir öyle birisiyle karşılaşmadım :) Zaten bebis cozdurduler ve transfer edildiğinde taze transfer gore 1 gun sonra kendine geliyor. Anca kendine geliyor herhalde :) Benimde ilk deger 81'di. Seninki simdi 2. testte daha fazla tavan yapicak merak etmeDemek donmuşlarda ilk göğüslerde şişkinlik basliyor baskada birşey yoktu bendede çünkü :)
Ben de donmuşlarda hcg yüksek çıkıyomuş diye okudum ama öyle olmayacağını tahmin ettim hücre sayısından ve donmuş olmasından. Aynen ilk 3 gün kasık ağrısı bile yoktu sonra 4 ve 5. Günlerde aşırı bel ağrısı oldu o zaman canlanma olduğunu hissettim:) sadece göğüsler belirti verdi o kadar yüzüm zaten sivilcelerden patates tarlası gibi oldu hap yapıyor ay başından beri böyle.ara sıra kasıklarda ince batmalar falan oldu ama ayırt etmek mümkün değil son 2 gündür de adet olacakmış hissi. Tek farklı şey göğüsler di ve bel ağrısı kalçalarıma bacaklarıma bile vurdu ilk bebişte de olmuştu.
Değerin az olması bana da nazlı bir kız çocuğu yorumunu yaptırdı. Önce sağlık kese kalp sırayla sonra ikili test vs..
Yuvarlanıp gidicez inşallah. :))
Progestan fitil i günde 3 kereye çıkardı doktor folik asit ve hap a da devam. Sen estrofem kullanmıştım o artık zor bulunuyor piyasada yok dediler ben cyclo prpgynova içiyorum .