Kızlar ikinci testim 82 çıktı ilki 55 di tam 2 katı bir artış olmamış endişelendim merkezimi aradım doktorum transferdeymişıkınca bilgilendirecekler beni. Buz bebeğim naz yapıyor hala ya tutunamazsa
Sağol karakedi. Doktorumla görüştüm değeriniz artmış bu olumlu ancak tam 2 katı değil o yüzden pazartesi tekrarlayalım bir süre gözlemleyelim dedi. Başta korktum ama daha çok yeni yükselir inşallah.
Sevde jollyyyy nerdesiniz kızlar yaaa(
Sevde cim umarım ohss gerilemiştir kaç gündür de girmedin merak ettim.
kızlar herkese selamlar beni tanıyanlarınız bilir ara ara girip yazıyorumda size..tüp bebek serüvenim en sonunda hayırlısıyla başlıyorum..devletten raporumu çıkarttım tedaviye eurofertilde başlıyorum..ilaçlarımı yazdırdım şimdi kırmızıların gelmesini bekliyorum..inşallah kırmızılarım teşrif ederse hemen başlıycam iğnelerime..inşallah bende ercelf gibi sevde gibi jolly gibi ve sayamadıgım daha bir sürü arkadaşım gibi sevinçli haberlerimii paylaşırım sizlerle kızlar..
Kızlar ikinci testim 82 çıktı ilki 55 di tam 2 katı bir artış olmamış endişelendim merkezimi aradım doktorum transferdeymişıkınca bilgilendirecekler beni. Buz bebeğim naz yapıyor hala ya tutunamazsa
canım hayırlı olsun cok sevındım ınsallah devamı gelır hayırlısıyla hıc moralını bozma bılıyosun mavınınde boyle olmustu bak sımdı cınarımız 1 bucuk aylık kucagında Rabbımın ıznıyle sende al kuzunu kucagına buarda kızlar benım oglumda dogdu carsamba gunu cok sukur sezeryan oldu Allahıma bın sukur saglıgı yerınde cok guzel bıduygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
canım hayırlı olsun cok sevındım ınsallah devamı gelır hayırlısıyla hıc moralını bozma bılıyosun mavınınde boyle olmustu bak sımdı cınarımız 1 bucuk aylık kucagında Rabbımın ıznıyle sende al kuzunu kucagına buarda kızlar benım oglumda dogdu carsamba gunu cok sukur sezeryan oldu Allahıma bın sukur saglıgı yerınde cok guzel bıduygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
kızlar herkese selamlar beni tanıyanlarınız bilir ara ara girip yazıyorumda size..tüp bebek serüvenim en sonunda hayırlısıyla başlıyorum..devletten raporumu çıkarttım tedaviye eurofertilde başlıyorum..ilaçlarımı yazdırdım şimdi kırmızıların gelmesini bekliyorum..inşallah kırmızılarım teşrif ederse hemen başlıycam iğnelerime..inşallah bende ercelf gibi sevde gibi jolly gibi ve sayamadıgım daha bir sürü arkadaşım gibi sevinçli haberlerimii paylaşırım sizlerle kızlar..
Sağol karakedi. Doktorumla görüştüm değeriniz artmış bu olumlu ancak tam 2 katı değil o yüzden pazartesi tekrarlayalım bir süre gözlemleyelim dedi. Başta korktum ama daha çok yeni yükselir inşallah.
Gözün aydın yelizcimmm hayırlı evlat olur inşallah ismini ne koydunuz küçük prensin?canım hayırlı olsun cok sevındım ınsallah devamı gelır hayırlısıyla hıc moralını bozma bılıyosun mavınınde boyle olmustu bak sımdı cınarımız 1 bucuk aylık kucagında Rabbımın ıznıyle sende al kuzunu kucagına buarda kızlar benım oglumda dogdu carsamba gunu cok sukur sezeryan oldu Allahıma bın sukur saglıgı yerınde cok guzel bıduygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
Selamm hayirli Ugurlu olsun şimdiden cnm . Zor kısmı atlatmissin hersey netleşmiş. İns. seninde guzel haberlerini duyucaz burda. Gelismelerden haberdar edersin bizi
Kuzucumm stres yapma. Donmuş Nazli kızlar boyle oluyor :) Benimde ilk deger 81 çıkmıştı. 2.deger 145 çıkmıştı. Bnimde 2 katı artmadı. Tam 2 katı artamayabiliyormus yani seninde %50 den fazla artmiş. Önemli olan yükselmesi. 3. Testte yükselecek seninde göreceksin,. Bnim 145 2 gun sonra 340'a felan çıkmıştı. Bebek Anca salgilanmaya basliyor bhcg'yi. Düşük degerle başladığımız icin birden 2 katı artmiyor
Ohh içimi rahatlattın tam hatırlayamadım ama jolly nin de tam 2 kat artmamıştı diyodum kendi kendime. Vala bem 1 eşim 9 doğuruyor taktı hcg ye ben ona moral veriyorum:) yarın iki katı geçerse bidaha ölçtürmicem ya insan hesap yapmaktan panik oluyor tabi doktorum ne der bilemez. İlle 2 katı artacak diyor. İnsan derki daha yeni erken öğrenildi artar falan :) sormadım ama herkes donmuşlarda yüksek çıkar diyo bence de daha düşük çıkması normal.
Neyse yarın ola hayrola benim içim rahat. Bu arada estrofem i kaçıncı haftada bıraktırdı doktorun?
Bende gecen gun sormuştum seni. Masallahhh cok tatlı bebisss:) Ameliyat felan nasıl gecti toparlanabildin mı bakalim. Detayları bekliyoruzz normal istiyordun galiba neden sezeryan oldu sonradan sorması ayıp :)
Cansucum sağolll senin de kistin çıkmış ama sakın üzülme transferim ertelenince 1 ay nasıl geçer demiştim jolly de moral vermiş 30 gün dediğin nedir ki diye:) sen de öyle düşün herşeyin tamam bak genetiklerin de temizCanimmm hayirli ugurluu olsunn..insallAhh seninde guzel hsberini alirizz.benimm bu ay malesef baslayamadikk.kist cikti..bu ayda bekklemedeyimm
Selamm hayirli Ugurlu olsun şimdiden cnm . Zor kısmı atlatmissin hersey netleşmiş. İns. seninde guzel haberlerini duyucaz burda. Gelismelerden haberdar edersin bizi
Kuzucumm stres yapma. Donmuş Nazli kızlar boyle oluyor :) Benimde ilk deger 81 çıkmıştı. 2.deger 145 çıkmıştı. Bnimde 2 katı artmadı. Tam 2 katı artamayabiliyormus yani seninde %50 den fazla artmiş. Önemli olan yükselmesi. 3. Testte yükselecek seninde göreceksin,. Bnim 145 2 gun sonra 340'a felan çıkmıştı. Bebek Anca salgilanmaya basliyor bhcg'yi. Düşük degerle başladığımız icin birden 2 katı artmiyor
Bende gecen gun sormuştum seni. Masallahhh cok tatlı bebisss:) Ameliyat felan nasıl gecti toparlanabildin mı bakalim. Detayları bekliyoruzz normal istiyordun galiba neden sezeryan oldu sonradan sorması ayıp :)
Canimmm hayirli ugurluu olsunn..insallAhh seninde guzel hsberini alirizz.benimm bu ay malesef baslayamadikk.kist cikti..bu ayda bekklemedeyimm
sagol canım benim çok teşekkür ederim..evet zor kısmı gecti ama kırmızılar cok nazlandı yine bu ay bir gelseler hayırlısıyla :))mutlaka gelişmeleri yazıcam canım buraya
canım benim sakın moralini bozma..benimde kırmızılar yok ortada bende o yüzden başlayamıyorum stres yaptıkca da dahada gecikiyor hiç stres yapma canım..inşallah kistlerin cabucak gecip sende başlayacaksın tedaviye cnm benim..belki beraber sayarız günü belli mi olur :))
cok sevindim kizlar sizin adiniza hep takip ediyodum ama yazmiyodum e bu guzel haberlerden sonra yazmamak olmaz Allah'im isteyen herkese nasip etsin nasilda mutlusunuzdur simdi degilmi daim olur insallah. Hayirlisiyla kucaginiza almaniz dilegiyle Allah'a emanet olun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?