Herkese ıyı geceler kızlar ıyı dıleklerınız ıcın sagolun hemen fırsat bulmusken yazayım oglumun gelmeye nıyetı olmadıgı ıcın ve gıttıkce kılo aldıgı ıcın doktorum bırden dogurmama karar verdı aslında sadece kontrole gıtmıstım muaynede acıklıgım 1bucuk santımdı bıılac verdı ve hastaneye gıttık sancım basladı ama oglumun kafası yola gırmedı 6 saat beklemenın sonunda sadece 3 santım acılmam oldu daha fazla beklemedık ve sezeryana gırdım ben bıraz zorlandım anlıycagınız kızlar sezeryandada sonrası zor dıkısler cok acıyo olsurmek gulmek zulum gelıyo bana oglumun adı Ahmet Enes bıraz zor tabı emdımı uyudumu gazı cıktımı kakasını yaptımı falan ugrasıyosun kucucuk oldukları ıcınde kıyamıyosun hepbı acaba var kafamda ama cok guzel bıduygu Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah neyse hepınızı optum kızlar arada ugramaya calısırım kendınıze ıyı bakın
slm kızlar,nasılsınız,bende hastayım maalesef öksürmekten mahvoldum,bu arada dün 40 çıkardık çok şükür darısı sizlere inşallah,oğlum çok yaramaz yemek yiyeceğim zaman ağlıyor uyanıyor bişey yapmaya başlayayım durmuyor çocukbu sabah agulamaya başladı oğlum gülmeleri çoğaldı hergün yeni bir şeyler yapıyor....çok fazla giremiyorum aklımdasınız güzel haberler alıyorum artık her açmamda..
Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüşbiyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik ((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..
Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüşbiyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik ((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..
canım çok üzüldüm gerçekten..değerin tekrar yükselme gibi bir ihtimali yokmu peki?başka bir hastanede tekrar yaptırsan?
uzun zaman oldu ara verdim sende vermişin nasılsın canım nasıl gidiyo bizler bu sayfadan annem olmadan olsak dahi bırakamıcaz gibi sanki :)) bi gidiyoz tekrar dönüyozzz
iyiyim canım sen nasılsın..evet bende ara verdim okumuşsundur belki kendiliğimden hamile kaldım sonra bebeğimi kaybettim ara verdim ama toparlandım çok şükür..valla dediğin gibi anne olmadan bırakmıcaz buraları,burda olmak iyi geliyo bana..sende yeniden transfer yaptırcakmışsın inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine canım..
iyiyim canım sen nasılsın..evet bende ara verdim okumuşsundur belki kendiliğimden hamile kaldım sonra bebeğimi kaybettim ara verdim ama toparlandım çok şükür..valla dediğin gibi anne olmadan bırakmıcaz buraları,burda olmak iyi geliyo bana..sende yeniden transfer yaptırcakmışsın inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine canım..
Canimmm toparlanmana cok sevindimm.banada burda olmak cok i geliyoo.birbirinize destek olalim birakmayin vurayi.supericim zaman herseyin ilaci dglmiii....gunlerii sayiyoruz bu tedavi surecinde bak simdi kist ciktii onu bekliyom gitmesinee sen suan ne asamadasin ara vermen bitmedimii
evet canım senin güzel haberini almıştım rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bu defa kucağına almaya inşalalh bende dün rengli oldum yarın gidecem 6ad embriyom var canım beni bekleyen allah kısmte ederse 1 ni göbüşüme alcam şubattaçok öpüyorum seni allaha emanet olun
sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrumonca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?