Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüşbiyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik ((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..
Sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş Allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrumonca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.
Sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş Allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrumonca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.
slm kızlar,nasılsınız,bende hastayım maalesef öksürmekten mahvoldum,bu arada dün 40 çıkardık çok şükür darısı sizlere inşallah,oğlum çok yaramaz yemek yiyeceğim zaman ağlıyor uyanıyor bişey yapmaya başlayayım durmuyor çocukbu sabah agulamaya başladı oğlum gülmeleri çoğaldı hergün yeni bir şeyler yapıyor....çok fazla giremiyorum aklımdasınız güzel haberler alıyorum artık her açmamda..
evet canım senin güzel haberini almıştım rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bu defa kucağına almaya inşalalh bende dün rengli oldum yarın gidecem 6ad embriyom var canım beni bekleyen allah kısmte ederse 1 ni göbüşüme alcam şubattaçok öpüyorum seni allaha emanet olun
Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüşbiyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik ((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..
Geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine . Ben senin düğme burunlu bebişini yerimm çok tatlı maşallahh kuzuya :)
Amanda amann sahalara geri dönmüşüz :) Hayırlı olsun cnm şimdidenn yeni bir bebiş geliyor göbüşe desene :) Ama neden 1 tane veriyorlar. Bu sefer 2 tanede verebilirler diye tahmin ediorumm :)
jollyy sen istanbul tüp bebek merkezindesin sanıım hangi dr a gidiyosun
Sağol canım darısı burdaki evlat hastetiyle yanan herkesin başına. Pozitif i görmek yetmiyor sevinmek için ama hep bir endişe daha yolun başındayız doğuma kadar bitmez bizim korkularımız çünkü zor sahip olduğumuz bebeklerimiz çok kıymetli. Bi hamile kalsam diyodum kaldım işte ama daha değerim düşük katlanıcakda 10 gün sonra kesr görücez 1 hafta sonra kalp atışı o zamanda rahatlayamam çünkü ilk bebeğimi kalp atışından sonra kaybetmiştim korkularım vat ana rabbîme emanet meleğim o isterse doğar o yüzden rahat olup stres yapmamaya çalışıyorum.
Benim dr'um Aret bey . Bu arada keske son doz icin merkeze söyleseydin. Ellerinde ilaç kalanlar merkeze bagisliyor. Bu ilaçlarida son dozlar icin isteyebiliyorsun :) Benimde 150 vurulmam gerekiyordu merkezdeki başka bir hastanın bıraktığı iğneden vurdular bosuna almamış oldum :)
Geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine . Ben senin düğme burunlu bebişini yerimm çok tatlı maşallahh kuzuya :)
Amanda amann sahalara geri dönmüşüz :) Hayırlı olsun cnm şimdidenn yeni bir bebiş geliyor göbüşe desene :) Ama neden 1 tane veriyorlar. Bu sefer 2 tanede verebilirler diye tahmin ediorumm :)
Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
nasılsın canım minik kelebeğin nasıl cinsiyeti belli oldumu geçen düşündüm dedimki bende hamile kalsaydım jolly yapılan ilk tüp denememde bende onun gibi gün sayacaktım şimdi diye üzüldüm bi an(( ben şuan 30 yaşında oldum 2013 de ankara üniversitesinde yaptırıyom 6 ad bebik var ama devlet hastanesi olduğu için koymuyolar bugün ilk muaneye gidecem kısmet bakalım ne olur çok dua et canım hamişlerin duası daha erken kabul olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?