Günaydın kızlarrrrr
bende bugün dr dan geldim kistlerim erimiş çok şükür rahim duvarıda 12mm olmuş biraz daha bekleyelim dedi 1 hafta filan
Günaydınnn :) Süper haberr adet gelir o zaman yakında. Başlıyorsun dimi hemen adetle tedaviyee :)
bu ay değil cnm sendeki enerji bende olsa belkiii :))
hazır değilim sanki bakalım diğer aylara :)
Ayy çok az kalmış ne kadar heyecanlısındırr :) Dualarımız seninle inş. sağlıkla alıcaksın miniğini kucağına
İyidir cnm valla yaa belli oldu tabi kızım geliyo kısmetse :)Hiç üzülme valla cnm 6 tane nur topu gibi bebişin var :) Onlarda 1 tanesi değil bir kaç tanesi senin olucak tabi kaç tane istiyorsann bebişine kardeş olucaklar :)Dua ederimm tabikidee inş. burdan hamiş olmadan gitmek yok :)
Günaydın kızlarrrrr
bende bugün dr dan geldim kistlerim erimiş çok şükür rahim duvarıda 12mm olmuş biraz daha bekleyelim dedi 1 hafta filan
arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn
ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size
çünkü o kadar inancım bitmiştiki
az önce ise beta hcg 447 sonucunu aldımmmm
allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)
mevlam en kısa zamanda inşallah herkese nasip eder
çok şükür rabbime
valla gerçekten bi rmucize, daha yeni konuştuk seninle:) cnm çok sevindim, dikkat et kendine lütfen..tebrik ederim.
bilmezmiyim cnmmmm çok sağolasınnnn inşallah bi sorun çıkmaz
hala inanamıyorummmmm :)
:) büyük sürpriz oldu ne güzel işte...maşallah diyeyim.
Sen enerjini kaybetmee :)) Hayırlısı diyelim :)
arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn
ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size
allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)
çok şükür rabbime
çok şükür rabbime
inşallah herkes tadar bu duyguyuuu
canım çok saol darısı sana ve diğer arkadaşlarıma,hakkında hayırlısı inşallah bu sefer bebişin göbüşüne gelirçınar bebeğin dünyaya gelmiş rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşalalh acısını göstermesin hep mutlu günlerini görmek nasip olsun canım arkadaşım geç oldu uzun zamandır ara vermiştim ama 10 aralıkta doğacağını biliyodum ilk göz ağrımızın sitenin :))) bende dün rengli oldum yarın hastaneye gidecem 6 ad dondurulmuş embriyom var onllardan birini alcam göbüşüme inşalalh bu defa nasip olur canım alalhın izniyle çok öpüyorum çınar bebeği ve senii allaha emanet olun
pelikancım hayırlı doğumlar.... çok güzel bir duygu o an o günler şimdi düşünüyorum hayal gibi geliyor herşey...Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
gözün aydın olsun canım rabbim kucağınada almayı nasip etsinarkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn
çok şükür rabbime
inşallah herkes tadar bu duyguyuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?