Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gunaydinnn kk nin guzelll bayanlariii....nerelerdesiniz topik cok durgun iki gundurr.nelerr yapiyosunuz bakalimmm...kuzlarrr aranizda kisti oluptaa tup bebek tedavisine baslayannnn varmiii

günaydın hanımlar :)))

günaydın medids sana birşey sorcam canım sen nasıl hamiş kalmıştın :)

Gunaydinnn kk nin guzelll bayanlariii....nerelerdesiniz topik cok durgun iki gundurr.nelerr yapiyosunuz bakalimmm...kuzlarrr aranizda kisti oluptaa tup bebek tedavisine baslayannnn varmiii

günaydın cansu canım bende 2 gündür bakıyom fazla takılan yok sende enim gibi ankaradasın hangi hastanede tedavi görüyosun ve nerde oturuyosun ben keçiörende oturuyorum gökçek parkının üstünde

Bende zekai tahir burak hast gidiyorum.cebeci tarafinda olana gidiyorum sen tip fakultesine gidiyosun .nasil orda durumlarr hangi doktora gidiyosunn..benimewe yakin oldugu icin ben oraya gitmiyorumm cunku eminim. bintAne yakinla karsilasirim korkusu ile gitmedim.:-(

benim işyerim ulus ta yakın olduğu için ben oraya gidiyorum orası özel gibi dr batuhan özmen bana kalsa herkes bilsin benim kayınvaldem istemiyo kimse bilmesin diyo düşün kendi anneme bile söylemdim ((

Canım ben mucize gibi tüp bebek raporum için onay beklerken doğal yolla hamile kaldım.O yüzden her zaman diyorum ya illa ki zamanı var herkes bu mucizeyi bir gün yaşar inşallah diye. :)))

benim işyerim ulus ta yakın olduğu için ben oraya gidiyorum orası özel gibi dr batuhan özmen bana kalsa herkes bilsin benim kayınvaldem istemiyo kimse bilmesin diyo düşün kendi anneme bile söylemdim ((

Aksine bizim kayinvalde ve annemde hic dillerinde bakla islanmaz olur daa kafana takma diyp duruyolarr;-)bende soylerim cekinmem ama her gorduklerinde hamilemisin sorularindan gina geldi ne kadar az kisi bilirse o kadar az soru ile ugrasirim fiye dusunuyorum.zaten olunca haberiniz olur duyorum her ay inatla oldumu oldumu gelde gicikk olmaa

Canım ben mucize gibi tüp bebek raporum için onay beklerken doğal yolla hamile kaldım.O yüzden her zaman diyorum ya illa ki zamanı var herkes bu mucizeyi bir gün yaşar inşallah diye. :)))

Medisss ne guzelll keske bizimkilerde dogal yolla olsaa ama hic umudum yokk.artik olsunda tuple olsunn diyorum

ayyy ne güzel insanın gözleri doluyo böyle şeyleri duyunca benimkinnde zamanı şubatta gelmiş olsun allahın izniyle inşallah 23 şubat eşimin doğum günü ona doğum günü hesiyesi versin rabbim inşalalhh bebeğini

insan bazende birileri ile konuşmak istiyo iyiki bu site var hastaneden tanıştığım 4-5 arkadaşım var sürekli telefondan konuşuyorum onlarlada allah bilir de geç soranlara bence

yelizcim gözünaydın.inşallah bebeğinde sende çok iyisinizdir.Allah ömür boyu ayırmasın sizi...
Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüş biyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik ((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..

ercelfdemek ki hakkında hayırlısı buymuş.inşallah sende hestia gibi bu gebelikten sonra doğal yollarla hamile kalıp yavruna kavuşursun...
Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
pelikacım inşallah hayırlısıyla kucaına alırsın kızını.galiba sezeryan olacak seninde.

kelebek çok sevindim senin adına. inşallah sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip olur....

Sağoll cnmm aminn inş. olucak seninde Bende transfer sonrası tatile gittim valla haldır huldur dağ bayır dolaştım gece yarılarına kadar ne ara nerde tutundu bu kadar harakete bilmiyorum bu bebe :) O yüzden hiç kasma olacağı varsa her şekilde oluyor :)

Sağol Ayşecimm. Amin inş.

jolly tatlım bebişne bişeyler aldın mı hiç :))

Aliyorum cnm yaa duramiyorummm :)) Mothercare ayın 15'i etiketin yarısına dayanamiyorumm Bazıları birşey alma felan diyorlar ama nasılsa alınacak hepsi. Allah korusun nasip olmadıktan sonra son anda herseyi alındıktan sonrada olacağı varsa olur.O yüzden icim rahat. Allah korusun miniklerimizi zevkle yapalim alışverişlerimizi :) Sen başladın mı :)

insan bazende birileri ile konuşmak istiyo iyiki bu site var hastaneden tanıştığım 4-5 arkadaşım var sürekli telefondan konuşuyorum onlarlada allah bilir de geç soranlara bence

Canimm insaallahh olurrr gozumuz kulagimizz bebektee:-(bu arada insallah esin dogumguununde gelirr bebiss ne supriz olurrr vawwwwww...bizimde olsun bizde aliscerisee baslayalim bakk jolly baslamiss bilee hamileee arkadaslarrr bizedee dua edinn.tan 26meryem suresi okudum geriye 15 ADET KALDİİİİ.....BEBESKOO TAVSİYE EDİYORUMMMM SENDEVOKUU

ben iyiyim canım hamile ve doğum haberleri alınca mutlu oluyorum..seninde az kalmış doğuma sağlıkla kavuş minik kızına..doğumda benim içinde dua et lütfen..hayırlı haberlerini bekliyorum..

ediyorum canımmmm her aklıma geldiğinde ediyorum.

günaydın hanımlar haftanın son günü geldi :)) bugün hemencicik bitsin hafta sonu uyuyalım :)))

Valla bende dayanamıyorum alıyorum bi rşeyler bebek arabasını aldık :)) yarında bebek reyonunun altını üstüne getircem :)))

günaydın hanımlar haftanın son günü geldi :)) bugün hemencicik bitsin hafta sonu uyuyalım :)))

günaydın canımmm. maşallah bebişin büyümüş de 24 haftalık olmuş. bende dr.a gittim 12 haftalık oldu çok şükür. kıpır kıpır gördüm elhamdülillah. erkek gibi görünüyor cinsiyeti henüz erken ama bir dahakine netleşir dedi dr. dün izinliydim. bugün işe çok zor geldim. gerçektende çabucak geçer inşallah bugün. akşama bir sürü misafirim var. yarın gerçekten dinlenmeye ihtiyacım olacak. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…