İnşallah duyarsın kalp atışlarını canım ben iyiyim merak etme bu ay dinlenmek de iyi gelicek zaten hcg sıfırlanmamış 10 çıktı cumartesi güni baya yoğun adet oldum içimdeki bütün kötülükler gitti :) üzülmeye bile vakit olmuyot bazen yeni tedavi planları hesaplar...... Yola devam kimyasal bile olsa kısa da sürse güzeldi doktorum bu bile iyi dedi umarım benim dr jolly gibi kimyasal ın arkası gebelik olur. O embriyom daha kaliteli ve bu sefer iğne kullanıcam genetiklerimiz tertemiz çıktı sevdem ona çok sevindim çok şükür. Bu sefer ki dr tutmayabilir herşey Allahtan artık olgunlaştık iyice tevekkülü elden bırakmak yok inşallah 3. De tuttururuz. En azından genetik sorun yok pıhtılaşma vs.. Tamamen rahimden sanırım onu da Allah nasip ederse aşıcaz.
herkese iyi haftalar kizlar
tup bebek tedavisi benim tahminimden daha stresli bir durummus. hatta ilk muayneye gidecegim sabah dudagim bile ucukladi. igneler yuzunden gobegim mosmor surekli bas agrisi cekiyorum. bir kez daha anlamis oldum burdaki herkesi. allah sonumuzu guzel etsin.
bir arkadasim bana tup bebekten once genetik testi yaptirmami tavsiye etti 4 asilamanin tutmamasinin sebebini anlarsin dedi pihtilasma sorunu da cok etkili ama ilk tup bebek negatif olmadan doktorlar bu testi talep etmiyor dedi ve benim kafam iyice karisti. bu testi talep etmeli miyim? masrafli bir test mi? bana fikir verirseniz cok mutlu olurum
allah kolaylık versin her şeye bebişler için katlanıyoruz rabbim herkese emeğinin karşılığını versin ben tüp bebek yaptırmadım ama aşılama da kullanmıştım iğne tedavisini belki bende doz düşük olduğu için morarma olmamıştı ama olan birini görmüştüm gerçekten çok kötü oluyor.
sen hangi merkeze yaptırıyorsun canım tüp bebeği.
Pazartesi gününü hiç sevmiyorum
tup bebek tedavisi benim tahminimden daha stresli bir durummus. hatta ilk muayneye gidecegim sabah dudagim bile ucukladi. igneler yuzunden gobegim mosmor surekli bas agrisi cekiyorum. bir kez daha anlamis oldum burdaki herkesi. allah sonumuzu guzel etsin.
bir arkadasim bana tup bebekten once genetik testi yaptirmami tavsiye etti 4 asilamanin tutmamasinin sebebini anlarsin dedi pihtilasma sorunu da cok etkili ama ilk tup bebek negatif olmadan doktorlar bu testi talep etmiyor dedi ve benim kafam iyice karisti. bu testi talep etmeli miyim? masrafli bir test mi? bana fikir verirseniz cok mutlu olurum
Canım ben üsküdar da zeynep kamil kadın be çocuk hast. Eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Normalde 3 düşükten sonra araştırma isteniyor ama bence çok yanlış biz zaten çocuğu olmayan sorunlu insanlarız baştan araştırılmalı diye düşünüoum ama çok nadir doktorlar bu testleri kendileri istiyolar illa başarısız denemelerin olcak çünkü senin maddi manevi kaybın onları ilgilendirmiyor. Benim 1 düşüğüm vardı zaten 8 haftalık doktora sonrasında 3 aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebek yapılacak bir kayıba daha tahammülümüz yok bir sorun varsa çıksın tedbir alalım dedim hemen yazdı kromozom ve pıhtılaşma testlerini.
canım hiç bu kadar sıkıntı yapma zor süreçlerden geçiyoruz ama inşallah tedavinin sonucunda kavuşacaksın bebeğine..bende genetik testi yaptırdım bebeğimi kaybettikten sonra hem doktorum yaptırmak istedi hemde ben istedim zaten..bir sonraki hamileliğimde sonuca göre hareket etmek için..iykide yaptırmışım..biraz maliyetli oldu ama önemli olan yaptırmış olmam..çok şükür temiz çıktı sonuçlarım..ama doktorların çoğu bikaç kayıptan sonra istiyolar bu testi..bence çok saçma tüp bebeğe başlamadan önce bütün testler yapılmalı..doktorlar için sorun değil onlara bişey olmuyo tabi bizler kaybediyoruz meleklerimizi..doktorun kim bu arada bahçecide?bence kesinlikle konuş doktorunla iste testi..
superisi sen nasil oldun antibiyotikler bitti mi tamamen gecti mi sorunlarin? haklisin zor gercekten ama iste tek dert bebek olmuyo hayat bi yandan hizla akiyor. sanirim bu hassas donemi daha mutlu gecirebilseydim bu denli stres hissetmicektim :) test konusunu da daha yeni ogrendim her gun birsey ogreniyorum zaten yarin ki kontrolde doktora sorucam. doktorum mustafa bahceciydi ancak aytun hanim ilgileniyor tum kontrollerde hep mi boyle oluyordu yoksa benim sansima mi bilemiyorum. bu arada mustafa bey de seyahatte olucakmis transfer vs kisaca aytun hanim doktorum artik.... sen de oraya gidiyordun yanlis hatirlamiyorsam. bir de bu testlerin tutari nedir hatirliyor musun ne kadara yaptirdigini? sakincasi yoksa yazabilir misin?
'cansu' 'superisi' cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. ben yarin mutlaka doktora sorucam ancak sanirim biraz gec kaldim. sonuclar gec cikiyormus ben belki de bu haftasonu yumurta toplaticam bilemedim ne desem ne yapsam... size de haber veririm mutlaka. artik hayirlisi neyse o olsun. ne kadar okusam da arastirsam da bi yerde yetersiz kaliyorum. iyiki varsiniz aylardir ne sorduysam cevabi bu topicte buldum:))
superim artik sen de hazir sayilirsin demek tez zamanda guzel haberleri bekliyorum
günaydın hanımlar.... Herkese güzel bir hafta diliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?