Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kelebekkk canimmm senindee fshh yuksektii yasin ve fsh ogrenebilirmii....herhangi bi ilac kullandinmi dusurmek icinn

cnm evet fsh 20 lerdeydi amh çok düşüktü

benim bir tüp negatif denemem oldu cansucuğum ondan sonra ben olmayacağına o kadar çok inanmıştımki
hiç bişey yapmadım artık olmayacak diye şartlandırmışken rabbim imkansız diye düşündüğüm zamanda verdi kist tedavisi görürken
çok şükürrrr

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

kelebekcimm senin adina cokk sewindinmmm yaa cunkuvbu fsh coj etkiliymiss hamile kalamamada...bi mucizeeee yAsadin hemde tedavisiz benim fsh 14 tu bi ay biesteron kullandum ve 6ya dustuu..sende kullan
miiydin biesteron

canimm benden tavsiyee yumurtan toplansin sorun dgll yinede yaptir tutarsa melegin seninle tutmazsa en azindan vakit kaybetmeden sonuclarin elinde olurr..insallahh tutunurr bebecinnnnnn canimmm hep bi jmutla bejliyoruzz

canimm nicin ne guzelmis tam bana goree yeterrrrrrrrrrr....hayata yeterrrrrr diyesimm warrrr...ayricaaa ben bi adet okuyabilirimmm

hayirliii oldunnn karakedicimmm.uzun protokolmu seninkii..bende ayin yedisi basliycam insallah onun oncesi bi tatil yapip gelicem kafa dinlenek istiyorummm

canım ben devlet hastanesinde yaptırdım beş kuruş ödemedim :) iyice araştır yaptırabiliyosan devlette yaptır yakınsa git üsküdar a zeynep kamil de genetik bölümünde yaptır randevu al 1 hafta sonraya veriyolar en ge. internetten sonra gidip kan veriyosun benim tam 20 günde çıktı sonuçlarım.

hayırlı olsun tatlım stresten uzak dur aman diyim sen alev hanımla mı başlıyordun tedaviye?

canım senin esas sorunun beydi artık benim de 1 kimyasal ile sonuçlanan tüp bebek deneyimim var keşke bu ay dinlenirken kendiliğinden olsa (

cnm bu süreci biraz sakin geçirmelisin bazen herşeyi bilmekte iyi olmuyo sorular hiç bitmiyo insan beyninde
hakkında hayırlısı olsun inşallah

cok haklisin tesekkur ederim. zaten ogrendiklerim de bi yere kadar olacagina variyor. cuma yumurtalar toplaniyor yani testler suan yapilamayacak. Allahim nasip eder insallah da gerek kalmaz.

bir yasin de ben okurum yalniz bilmiyorum ozel bir duasi falan var mi soylemem gereken birsey?

Geçen hafta başladık tedaviye esrtafom verdiler sadece dondurulmuş tarnsferi olcağı için ilk kont de rahim duvarı kalınlığı 2.40 idi bugün ise 4.2 çıktı dr amaliyatta idi görüşemedim telefon açıcam kaç gün deha kullanırsam artık estrofemi kayın valdem bana ısrarla nar suyu içmemi söylüyor doğal yolla rahim duvarını kalınlaştırıyomuş ibrahim saraçoğlu demiş dün internetten baktım gerçektan bire birmiş nar suyu rahim duvarı kalınlaşması için bugün nar aldım gelirken akşam içiçem bakalım sonra tüp bebek katına çıktım orda hemşire ile görüştüm benim 6 ad 5.gün ebriyosu var dedim durumları ne :) oda biri 8 hücreli biri 6 hücreli biri 4 hücreli diğerlerine bişe demedi bende tamam dedim :) muane olmadan önce dr odasına çıktım devlet hastanesi olduğu için görüşmek sıkıntı allahtan odasındaydı sabah dedimki batuhan bey benim 3 aşılama 1 tüp bebek negatifim var yaşım 30 oldu bu defa 2ad tarnsfer etseniz dedim oda embriyoların bi çözülsün durumlarına göre 2 veya 3 yaparız dedi Daha mutlu oldum inşalalh kızlar bol bol dua edin ne olur bu defa bebeişlerim sımsıkı tutunsun bana

hayırlısı olsun canım dondurulmuş çok rahat bir tedavi sadece o hapı içiyosun ve rahim duvarını ölçtürmeye gidiyosun transfere 3 gün kala da progestan takviyesi başlatıyolar. inşallah istediğin gibi 2 tane en iyi embriyolarını transfer ederler canım. hakkında hayırlısı olsun.

bebesko dilerim bu defa her şey istediğin gibi olur vebebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun...

devlet hastanesinde yaptirirsam cok iyi olur maddi olarak goctuk zaten. tam olarak anlamadim netten onceden randevu mu aliyoruz yoksa onceden gitmem mi gerek? bir de gidip talep etmek yeterli mi yoksa doktorun istek yapmasi mi lazim?

devlet hastanesinde yaptirirsam cok iyi olur maddi olarak goctuk zaten. tam olarak anlamadim netten onceden randevu mu aliyoruz yoksa onceden gitmem mi gerek? bir de gidip talep etmek yeterli mi yoksa doktorun istek yapmasi mi lazim?

İnternetten mhrs den zeynep kamil tıbbi genetik bölümünü seç randevu al sonra git 3 aşılamam tutmadı tüp e başlamadan önce yaptırmak istiyorum de o yazıyor formu sen gidip kan veriyosun sonra geneik laboratuvaına teslim ediyosun canım.

hayirliii oldunnn karakedicimmm.uzun protokolmu seninkii..bende ayin yedisi basliycam insallah onun oncesi bi tatil yapip gelicem kafa dinlenek istiyorummm

sagol bitanem uzun protokolu gectim sukur simdi yumoslar icin ignelere basliycam hayirlisiyla bakalim yarin randevum var bakalim ne diycek doktorum..hadi sende kafani bosalt bir guzel hayirlisiyla hep beraber gun sayariz insallah

sagol bitanemm bakalim hakkimizda hayirlisi uzak durmaya calisiyorum stresten kirmizilar bile cok nazlandi bu ay stres yapmamaya calisicam o yuzden hayirlisi bakalim...

ercelf saol canım benimm rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalhh.sana birşey sorcam canım ben salı başladım bu salı 4.20 oldu kalınlığı seninki kaçıncı günü tarnsfer edildi ve kaç mm olmuştu kalınlığı sanki benimki az kalınlaşmış

bebesko dilerim bu defa her şey istediğin gibi olur vebebeğine kavuşursun.allah yardımcın olsun...

mcan canımm allah razı olsun dua et canım arkadaşım bizde senin gibi meleklerimiz kucaklarımıza alalım inşallah sen doğum yaptın demi canım uzun zaman oldu görüşmeyeli hamilelik takvimin bitmiş allah acısını göstermesin size hep mutlu sağlıklı anını görün inaşallhh Bebeşi öp benim için bu arada ismini ne koydun canımmm

Size kader arkadaşlarım yazarken bi anda yaşadıklarımız geçti gözümün önünden ikinizinde hamile kalması gözlerim doldu beraber başladık bu yola beraberde yürücez allahın izni ilede hepimiz anne olarak devam edecezz ikinizde çok öpüorumm beni yalnız bırakmayın kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…