- 3 Ekim 2011
- 325
- 35
- 118
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ
Size kader arkadaşlarım yazarken bi anda yaşadıklarımız geçti gözümün önünden ikinizinde hamile kalması gözlerim doldu beraber başladık bu yola beraberde yürücez allahın izni ilede hepimiz anne olarak devam edecezz ikinizde çok öpüorumm beni yalnız bırakmayın kızlarr
Geçen hafta başladık tedaviye esrtafom verdiler sadece dondurulmuş tarnsferi olcağı için ilk kont de rahim duvarı kalınlığı 2.40 idi bugün ise 4.2 çıktı dr amaliyatta idi görüşemedim telefon açıcam kaç gün deha kullanırsam artık estrofemi kayın valdem bana ısrarla nar suyu içmemi söylüyor doğal yolla rahim duvarını kalınlaştırıyomuş ibrahim saraçoğlu demiş dün internetten baktım gerçektan bire birmiş nar suyu rahim duvarı kalınlaşması için bugün nar aldım gelirken akşam içiçem bakalım sonra tüp bebek katına çıktım orda hemşire ile görüştüm benim 6 ad 5.gün ebriyosu var dedim durumları ne :) oda biri 8 hücreli biri 6 hücreli biri 4 hücreli diğerlerine bişe demedi bende tamam dedim :) muane olmadan önce dr odasına çıktım devlet hastanesi olduğu için görüşmek sıkıntı allahtan odasındaydı sabah dedimki batuhan bey benim 3 aşılama 1 tüp bebek negatifim var yaşım 30 oldu bu defa 2ad tarnsfer etseniz dedim oda embriyoların bi çözülsün durumlarına göre 2 veya 3 yaparız dediDaha mutlu oldum inşalalh kızlar bol bol dua edin ne olur bu defa bebeişlerim sımsıkı tutunsun bana
canım bende kaçtane istersen okurum hangi güne kadar okuyacagım yazarsan sevinirim ayrıca arkadaşınada okurum canım haber bekliyorum
bir yasin de ben okurum yalniz bilmiyorum ozel bir duasi falan var mi soylemem gereken birsey?
İnternetten mhrs den zeynep kamil tıbbi genetik bölümünü seç randevu al sonra git 3 aşılamam tutmadı tüp e başlamadan önce yaptırmak istiyorum de o yazıyor formu sen gidip kan veriyosun sonra geneik laboratuvaına teslim ediyosun canım.
yok canım bir duası sadece hayırlı bir evlat için
Geçen hafta başladık tedaviye esrtafom verdiler sadece dondurulmuş tarnsferi olcağı için ilk kont de rahim duvarı kalınlığı 2.40 idi bugün ise 4.2 çıktı dr amaliyatta idi görüşemedim telefon açıcam kaç gün deha kullanırsam artık estrofemi kayın valdem bana ısrarla nar suyu içmemi söylüyor doğal yolla rahim duvarını kalınlaştırıyomuş ibrahim saraçoğlu demiş dün internetten baktım gerçektan bire birmiş nar suyu rahim duvarı kalınlaşması için bugün nar aldım gelirken akşam içiçem bakalım sonra tüp bebek katına çıktım orda hemşire ile görüştüm benim 6 ad 5.gün ebriyosu var dedim durumları ne :) oda biri 8 hücreli biri 6 hücreli biri 4 hücreli diğerlerine bişe demedi bende tamam dedim :) muane olmadan önce dr odasına çıktım devlet hastanesi olduğu için görüşmek sıkıntı allahtan odasındaydı sabah dedimki batuhan bey benim 3 aşılama 1 tüp bebek negatifim var yaşım 30 oldu bu defa 2ad tarnsfer etseniz dedim oda embriyoların bi çözülsün durumlarına göre 2 veya 3 yaparız dediDaha mutlu oldum inşalalh kızlar bol bol dua edin ne olur bu defa bebeişlerim sımsıkı tutunsun bana
İyi akşamlar kızlar genetik testlerimin sonuçları tertemiz çıktı pıhtılaşma yok kromozom testlerimiz normal genetik hiçbir sorun yok dedi genetik doktoru tüp bebek doktorumuz da aynısını söledi. Bugün tekrar hcg verdim 10.90 a düşmüş değerim haftaya cumartesi testi tekrar edelim tamamen sıfırlanana kadar takip edicez dedi.zaten adetim başladı. Bu ay dinlenicem sonrasında diğer donmuşu almamızı öneriyo doktor yani ilaçlı iğneli opu lu tedaviden önce diğer kalan donmuşu deneyelim diyor. Zaten onu orda bırakmaya hiç niyetim yok.
Jolly cim bana da bu sefer progestan iğnesi verecekmiş o kadar sordum ilkinde donmuş embolarda fitîl veriyoruz demişti şimdi 2. De iğne vericem diyo sakalımız yok ki bizi dinleyen olsun.sen ilk donmuşundada mı iğne kullanmıştın canım?
Aklım karışık pıhtılaşmadan korkuyodum çıkmadı iğneye gerek yok diyo kan sulandırıcı.
Korkuyorum ya yeni bir denemeye donmuşlar kolay ama senin merkezinde donmuş tedavisi nin ücreti ne kadardı canım?
canım hayırlı olsun tedavin..olumlu düşünmen ve moralli olman çok güzel..iyy yapmışsın doktorunla konuşmakla...bende cok okumuştum nette..birden fazla konulan embryolar gebelik ihtimali artırıyormuş..o yüzden zaten doktorum bana 3 tane koymuştu..3 tane koyalım ki birbirlerine destek olup tutunabilsin biri demişti...umarım bi sonrakine gerek kalmadan tutunur sana sımsıkın bebeğin...ne güzen 5.gün embryiolarında hazır..8 ile 6 yı koysalar ne güzel işte..sakın ama sakın stres yapma ltüfen...Allah yardımcın olsun...
ercelfim..canım iyi olduğuna sevindim..bi güzel dinlen bu ay...moralinide yüksek tut...rabbim vericek....ben bu defa cok ümitliyim senden....insan ister istemez stres oluyor..hayatın ve bizim durumununuz gerçeği bu...ama inşallah bu sefer seninde yüzün gülecek ben inanıyorum...bugün kaçınçı günün..ne kadar kaldı bata...sabırsızlanıyorum senin için..
bende bugün kontroldeydim..cok şükür ki şu ohss den kurtuldum...bugün baktı cok şükür emilmiş veya atılmış sular...su içmekten 2 kilo verdim vallahi...içime fenalık geldi..ve en güzel haberi sona sakladım...ccok şükür bugün kalp atışını duydum bebeğimin...tek dedi burdaki doktorum yine..erzuruma gitmedim burda bayburt da opr.dr bir bayan var ohss yide takip etmişti..ona cok yakınlık duydum..ona gittim..erzurum gözümde büyüyor artık gitip gelmekten öyle bıktım ki...ikiz görünmüyor dedi...tam 7+0 haftaya uyumlu...ama gel gör ki hala endişelerim bitmedi...ya kalbi durursa ya sonlanırsa..malum senin 8.haftada düşük olmuştu...yani vesveler rahat bırakmıyor yakamı..şöyle 3 aylık bitesiye rahat nefees alamayacağım sanırım..cok şükür kan suandırıcı iğnelerden de kurtuldum..sadece sabah akşam jeli uyguluyorum..elhamdüllilah..umarım böyle devam eder canım...ve umarım seninle önümüzdeki ay devam edeceğiz...öpüyorum cok..
ercelfciiimmmm canimmmm cok tesekkurler girdim bile tarif ettigin gibi. ya o kadar mutlu oluyorum ki bir fikir veriyosunuz yolum aciliyor ne guzel
tatlım 3. günü başladım estrofem e 9. günü 6.1 di. 14. günü 8.1 çıktı onda 3 gün sonra da transfer yapıldı son kalınlığı bilmiyorum. ama benimki de çok fazla kalınlaşmıyor. seninki biraz daha yavaş ilerliyor gibi ama toparlanır merak etme. zaten transferin hangi gün yapıldığı önemli değil rahimin güzel kalınlaşması önemli. nar suyu iç günde 1 bardak.ercelf saol canım benimm rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşalalhh.sana birşey sorcam canım ben salı başladım bu salı 4.20 oldu kalınlığı seninki kaçıncı günü tarnsfer edildi ve kaç mm olmuştu kalınlığı sanki benimki az kalınlaşmış
mcan canımm allah razı olsun dua et canım arkadaşım bizde senin gibi meleklerimiz kucaklarımıza alalım inşallah sen doğum yaptın demi canım uzun zaman oldu görüşmeyeli hamilelik takvimin bitmiş allah acısını göstermesin size hep mutlu sağlıklı anını görün inaşallhhBebeşi öp benim için bu arada ismini ne koydun canımmm
Hoşgeldinn cnmm gözünaydin test sonucların guzel çıkmış. Bendende düşene kadar kan tahlili istemişlerdi ama açıkça söylemek gerekirse ben adet gördükten sonra vermedim düştü dedim :) Sen yinede ver ne olur ne olmaz :) Bencede ara verme. Ama sen raporlu degilmiydin ? Eğer dondurulmus tedavisinde tup hakkın gidiyorsa bence bunu kendiniz karşılayın hakkını yitirme derim. En azında ilaç maliyetin yok . Cnm benim dondurulmuslarla hem crinone jel hemde iğne kullandım. 3. Gun embriyosu olduğu icin transferden 3. Gun önce başladık iğnelere. 5. Gun transferi olsa oncesinde 5 günlük tedavi planlanıyormuş. Hatta ben yurtdışında olucak bir kac gun fitil kullansam ne olur dedim olmaz dediler. Kocam öğrendi iğne yapmayı eli mahkum :) Kan sulandiricini kullandım 10. Haftaya kadar. Onunda nedeni tup bebeklerde normal hamileliklere gore kanın kalinlasma riski normal gebeliklere gore 7 kat fazlamız. Yani zaten normalde hamilelikte kan kendiliğinden pihtilasiyormus koyulasiyormus, iğneler bitti ama corasprin doğumdan 1 ay onceye kadar devam edecekmişim. Dondurulmus raporsuz icin 1.900 tl 'ydi. Hiç korkma cnm yaa ilaçlar iğneler hep fitiller hepsi aynı belkide. Senin dr'umda vardır sonuçta bir bildigi. Moralini yüksek tut. İns. Bu kez tutunur bebis
teşekür ederim canım allah razı olsunnnnn
günaydın hanımlar.... Herkese güzel bir hafta diliyorum :)))
yeter ben bir yasin okudum ve ayrica bir de dilek duasi okudum yolladim. Firsat olur da okursam yine yazarim sayiniza eklersin.
yetercım bugun bı adet okudummm..sana ve arkadasına da dua ettım ınsallah 7.tup bebek denemelerı bosa cıkmaz dedım. 6 kere denedık demstın dımııı cnımmm
bu son olsun gobisleriniz bebis dolsunnnnn. ...hayirli haberlerini bekliyorummmsağol canımmmm bu 6. Denemelerimiz olacak ikimizinde
sevdecim çok sevindim kalp atışlarını duymana artık sürünme erzurumlarda sen artık iki canlısın :) rabbim sizi ayırmasın içini ferah tut meleğini rabbime emanet et o ne derse o oluyor biliyorsun kendine çok dikkat et sonradan pişman olmamak için. ohss nin de geçmesine çok sevindim artık daha rahat edersin. kan sulandırıcı iğneleri sana neden verdi doktor sevde? sen pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmışmıydın? daha önce düşüğün olduğu için mi verdi sadece doktorun bu iğneyi sana? benim genetikler temiz olduğu için vermicek sanırım gene istemekten bıktım ama beslenmesine yardımc oluyorsa onları da vurulmaya razıyım.
ne demek tatlım akıl akıldan üstündür. superim çok para ödemiş yazık günah devlete neden sigorta ödüyoruz ? randevu almana çok sevindim. doktora normal yoldan hamile kalamadğını söyle. 3 aşılamam tutmad de. tüp bebeğe geçtik bu testleri doktor önlem amaçlı yaptırmamızı istedi de. herhalde yazar. ama benden sana tavsiye randevu saatin kaç olursa olsun sabahtan git canım. mümkünse de sabah 9 daki randevuyu al ayrıca hem eşine hem kendine ayrı ayrı randevu alıyorsun. çünkü sen kromozom ve pıhtılaşma eşin de sadece kromozom için kan veriyor. günde en fazla 16 kişiye genetik araştırma isteyebiliyorlarmış. numaran olsa bile kota dolduysa kanını almazlar. o yüzden sabah git canım.
tatlım 3. günü başladım estrofem e 9. günü 6.1 di. 14. günü 8.1 çıktı onda 3 gün sonra da transfer yapıldı son kalınlığı bilmiyorum. ama benimki de çok fazla kalınlaşmıyor. seninki biraz daha yavaş ilerliyor gibi ama toparlanır merak etme. zaten transferin hangi gün yapıldığı önemli değil rahimin güzel kalınlaşması önemli. nar suyu iç günde 1 bardak.
burdayım canımcım merak etme hep burdayım senin haberlerini dört gözle bekliyorum..inşallah benim ve mda'nında tekrar hamile kalacağımız günler gelicek hayırlısıyla..inşallah o günler çok yakındır canım..bizlerden önce senin güzel haberini alıcaz inanıyorum
canım hayırlı olsun tedavin..olumlu düşünmen ve moralli olman çok güzel..iyy yapmışsın doktorunla konuşmakla...bende cok okumuştum nette..birden fazla konulan embryolar gebelik ihtimali artırıyormuş..o yüzden zaten doktorum bana 3 tane koymuştu..3 tane koyalım ki birbirlerine destek olup tutunabilsin biri demişti...umarım bi sonrakine gerek kalmadan tutunur sana sımsıkın bebeğin...ne güzen 5.gün embryiolarında hazır..8 ile 6 yı koysalar ne güzel işte..sakın ama sakın stres yapma ltüfen...Allah yardımcın olsun...
ercelfim..canım iyi olduğuna sevindim..bi güzel dinlen bu ay...moralinide yüksek tut...rabbim vericek....ben bu defa cok ümitliyim senden....insan ister istemez stres oluyor..hayatın ve bizim durumununuz gerçeği bu...ama inşallah bu sefer seninde yüzün gülecek ben inanıyorum...bugün kaçınçı günün..ne kadar kaldı bata...sabırsızlanıyorum senin için..
bende bugün kontroldeydim..cok şükür ki şu ohss den kurtuldum...bugün baktı cok şükür emilmiş veya atılmış sular...su içmekten 2 kilo verdim vallahi...içime fenalık geldi..ve en güzel haberi sona sakladım...ccok şükür bugün kalp atışını duydum bebeğimin...tek dedi burdaki doktorum yine..erzuruma gitmedim burda bayburt da opr.dr bir bayan var ohss yide takip etmişti..ona cok yakınlık duydum..ona gittim..erzurum gözümde büyüyor artık gitip gelmekten öyle bıktım ki...ikiz görünmüyor dedi...tam 7+0 haftaya uyumlu...ama gel gör ki hala endişelerim bitmedi...ya kalbi durursa ya sonlanırsa..malum senin 8.haftada düşük olmuştu...yani vesveler rahat bırakmıyor yakamı..şöyle 3 aylık bitesiye rahat nefees alamayacağım sanırım..cok şükür kan suandırıcı iğnelerden de kurtuldum..sadece sabah akşam jeli uyguluyorum..elhamdüllilah..umarım böyle devam eder canım...ve umarım seninle önümüzdeki ay devam edeceğiz...öpüyorum cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?