Ay hadi bakalimm günler geçiyor kalinlassin rahimde al bebisini yada bebislerii :) Nar suyunda bol bol iç bencede mutlaka faydasını göreceksin. Dr 'lar bazen inanmıyorlar ama nar zaten mucizevi meyveler arasında.Bu arada hemşire seni kandırmış inanma ona :) Embriyo 4. Güne geldiginde zaten yaklaşık 200 hucreli ve morula adını alıyor. 5 . Gun yani blast seviyesi zaten onunda daha gelişmis hali. Yani 4-6 -8 yada 100 bile olması mümkün degil onlar otomatige bağlamış herhalde5. Gun ve blast seviyesine geldiğine gore o bebikler sağlamdır sen guven miniklerine :) Seninde zor kalinlastigi icin muhtemelen 7 seviyelerinde transferini gerçekleştirirler ve protestanı daha yüksek seviyede tutabilirler İns. Guzel haberlerini alıcazz
canım normalde devlet hastanesi yaş 35 den sonra 2 ad koyuyolar dr dün 2-3 koyarız dedi ama inşalalh sözünü tutarbanada senin gibi 3 ad koysalar 1 ad tutsa 2 de 3 de gözüm yok 1 olsun sağlıklı olsun bizim olsun sende allahın izni il sağ salim sağlıklı bi lşekilde alcan meleğini kucağına inşallah
canım cokkk guzelll haberlerr bunlarr ıkı tane koysun hatta 3 tane koysun bol bol olsunn...
topık bebeklerle dolup tassınn devlete gıtmene ragmen yınedeee bılgı vermısler ıyı canımmm cokk guzelll tam gaz ılerleee yolaaa devam durmakk yokkk bende ayın 7 sınde gıtcemmmm uzun protokol uyguluycaklarrr
sevdecim çok sevindim kalp atışlarını duymana artık sürünme erzurumlarda sen artık iki canlısın :) rabbim sizi ayırmasın içini ferah tut meleğini rabbime emanet et o ne derse o oluyor biliyorsun kendine çok dikkat et sonradan pişman olmamak için. ohss nin de geçmesine çok sevindim artık daha rahat edersin. kan sulandırıcı iğneleri sana neden verdi doktor sevde? sen pıhtılaşma ve genetik testleri yaptırmışmıydın? daha önce düşüğün olduğu için mi verdi sadece doktorun bu iğneyi sana? benim genetikler temiz olduğu için vermicek sanırım gene istemekten bıktım ama beslenmesine yardımc oluyorsa onları da vurulmaya razıyım.
ne demek tatlım akıl akıldan üstündür. superim çok para ödemiş yazık günah devlete neden sigorta ödüyoruz ? randevu almana çok sevindim. doktora normal yoldan hamile kalamadğını söyle. 3 aşılamam tutmad de. tüp bebeğe geçtik bu testleri doktor önlem amaçlı yaptırmamızı istedi de. herhalde yazar. ama benden sana tavsiye randevu saatin kaç olursa olsun sabahtan git canım. mümkünse de sabah 9 daki randevuyu al ayrıca hem eşine hem kendine ayrı ayrı randevu alıyorsun. çünkü sen kromozom ve pıhtılaşma eşin de sadece kromozom için kan veriyor. günde en fazla 16 kişiye genetik araştırma isteyebiliyorlarmış. numaran olsa bile kota dolduysa kanını almazlar. o yüzden sabah git canım.
tatlım 3. günü başladım estrofem e 9. günü 6.1 di. 14. günü 8.1 çıktı onda 3 gün sonra da transfer yapıldı son kalınlığı bilmiyorum. ama benimki de çok fazla kalınlaşmıyor. seninki biraz daha yavaş ilerliyor gibi ama toparlanır merak etme. zaten transferin hangi gün yapıldığı önemli değil rahimin güzel kalınlaşması önemli. nar suyu iç günde 1 bardak.
canım inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülücek göbişlerimiz bebiklerle dolucak ben buna yürekten inanıyorum canım benim...
nar suyu içtim canım akşam 1 bardak ohh şifa olsun cuma tekrar gidecem bakalım kaç olcak .dediğin gibi hemşire attı gibi dosyama baktım kalita %100 diyor o bana 8 hücreli o embriyonuz diyosen napıyosun canım minik kelebeğin nasıl haraketlerini hissediyomusun artık darısı bizlerin başına inşalalhh minik kelebeğine benden selam söyle senin çok teyzen var sanal de
Şifa olsunn :) Hemşire direk %100 kaliteyi görünce kendince yorum yapmış işte :)Genelde 3. gün transferi yapılıyor ve onun en kalitelisi 8 hücreli oluyorya seninkide en iyisinden demek istemiş işte :) Minik kelebeğim henüz dışardan belli olmuyor ama 1 haftadır kıpır kıpır :) Teyzesinin Selamını ilettimmm oda kardeşlerini bekliyomuşş :)
bu son olsun gobisleriniz bebis dolsunnnnn. ...hayirli haberlerini bekliyorummm
Canım benim kan sulandırıcı iğnelerin gebelikler ilgisi yok .. Gebelikle ilgili jolly gibi coraspin alıyorum hergüne.. İğneler ohss içindi .ohss nin bir sonucu olarak Hormonların yüksek olmasından dolayı damardan akan sıvı vücuda yayıldığı için damarlardaki kan susuz kalıp pıhtılaşma yapabilir diye kan sulandırıcı iğneler olmaz ise olmaz dı... Hatta hastanede yattığım günlerde daha yüksek dozunu vurdular , ohss bitince iğnelerde bitti .. Ama gebelik için bebe aspirine devam ...genetik testlerini de ilk kez sizden duydum(( hiç yaptırmadım
canım inşallah bu sefer bebiklerin sana sıkı sıkı tutunucak canım benim..inşallah beraber gün sayar sonundada hayırlı haberler alırız canım benim...dualarımızı seninle...
namazdan sonra dua ederken birgün isim isim dua ediyodum sıra sana geldi allahım karakedi arkadaşımada en kısa zamanda hayırlı bi evlat ver dedim sonra gülesim geldi karakedi niye koymuşki dedim kendi kendime güldüm seni ne zaman görsem o aklıma geliyo
canımm inşallahh annelerine sımsıkı sarılırlar şu kış günücanım sen ne durumdasın şimdi en son dualarınızı eksik etmeyin yer gök dua ile allahın izniyle olcak inşalalh hepimizin
canım artık akraba olduk hemşire ve dr ile git gel git gelinşalalh sözünde dururda dr 2 veya 3 ad tranfer eder hastanade bi arkadaş devlet artık 2 ye izin veriyomuş yasak kalkmış dedi bilginiz varmı düşünsene 3 tane tutuyomuş
slm kızlar tedavileriniz inşallah bebişle sonuçlanır
oğlum hiç uyumuyo gündüzleri, nete girmemle çıkmam bir oluyor.iş güç artık 2.planda hiç bişey yapamıyorum kucak istiyor havalar düzelse biraz evin içinde dolaşırız ana kucağını takıp.şimdi kucağimda duruyor maviş maviş bakıyor kızıyorum sen uyuma oğlum yerine ben uyurum diyorum
olsa bir dert olmasa bir dertmiş kızlar inşallah sizin bebişler akıllı olur benimki karnımdada hiç dyrmuyordu eller bacaklar canımı çok yakıyodu doğdu yine aynı hiç durmuyor yaramaz
oğlum hiç uyumuyo gündüzleri, nete girmemle çıkmam bir oluyor.iş güç artık 2.planda hiç bişey yapamıyorum kucak istiyor havalar düzelse biraz evin içinde dolaşırız ana kucağını takıp.şimdi kucağimda duruyor maviş maviş bakıyor kızıyorum sen uyuma oğlum yerine ben uyurum diyorum
olsa bir dert olmasa bir dertmiş kızlar inşallah sizin bebişler akıllı olur benimki karnımdada hiç dyrmuyordu eller bacaklar canımı çok yakıyodu doğdu yine aynı hiç durmuyor yaramaz
günaydınnnnnnn
teyzesii yesin onu oyy hiç kıyamammmbuzdan kardeşleri olcak allahın izni ile kaç aylıkken dışardan belli oluyo ki acaba ben çalışıyorum ya eşim hamiş olursan seni işe göndermem diyo bende çok belli olana kadar çalışırım diyorum sanki hamiş oldukta onun hesabını yapıyoz.canım geçen ilk tüp bebekte ben 7 gün çalışmadım izin almıştım izin hakkım bitti sence bunda kaç gün evde dinleneyim ve sonrasında neler yapmalıyım beslenme ve hareket konusunda yani
canım inşallah bu sefer bebiklerin sana sıkı sıkı tutunucak canım benim..inşallah beraber gün sayar sonundada hayırlı haberler alırız canım benim...dualarımızı seninle...
günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?