evet cnm hiç sorma arastıra arastıra bizde en ayrıntısına kadar ögrendik valla herseyi..:)))
merhaba arkadaşlar, bende geçen kasım ayında ilk tüp bebek denememi gerçekleştirdim fakat malesef ilk denemem negatif çıktı. bir ay ara verdikten sonra ikinci denememe başladım ve pazar günü yani ayın 10 da hamilelik testi yaptırıcam hayırlısıyla umarım bu defa güzel sonuçlar alırım. ben ve eşim hayırlısıyla kısmet olursa ikiz çok istiyoruz. iki defadır hep iki embryo veriliyor bana geçen sefer çok zor bir tüp bebek tedavisi geçirdim ama bu defa sanki daha iyi gibi hissediyorum kendimi. Allahım isteyen ve arzu eden herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kollarına almayı nasip etsin inş.
hadi bakalım canım benim sonuc tarihine cook az kalmış insallah hayırlı sonuc alıcaksın bitanem..sonucunu bizimle paylaş mutlaka tatlım..
hadi bakalım canım benim sonuc tarihine cook az kalmış insallah hayırlı sonuc alıcaksın bitanem..sonucunu bizimle paylaş mutlaka tatlım..
kizlar bu arada gunde bi tane coraspirine basladim sizde kullaniyormusunuzz..sevdecimmmmmmm. senin gibi insallahhh bizimde yuzumuz gulerr.cinarrrr bebekkkkkkk iki ay oldu demekk ne guzelll Zamann ne cabukk geciyoooooooo.bizim yerimizede opppp
kizlar bu arada gunde bi tane coraspirine basladim sizde kullaniyormusunuzz..sevdecimmmmmmm. senin gibi insallahhh bizimde yuzumuz gulerr.cinarrrr bebekkkkkkk iki ay oldu demekk ne guzelll Zamann ne cabukk geciyoooooooo.bizim yerimizede opppp
canım bana vermedi ben sadece folibal kullanıyorum...
folibal dedin folikasitmi canim benimki innofolikasit iciyorum.
folibal dedin folikasitmi canim benimki innofolikasit iciyorum.
kızlar ben bşrazdan dr gidecem son kont için kanda verecekmişim hayırlısı bakalım.bende inofolic folik asit içiyorum içinde 30adet var devlet onu karşılamıyo 16tl günde 2ad içiyorum toz şeklinde suya katıp içiyorum bide günde 1 adet elevit içiyorum
ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun
canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ arkadalar lürfen girdiğiniz topiklerde bu konuyu paylaşın hatta face de paylaşınnn
canım evet resimdeki çınar büyüdü teyzesi artık
inşallah canım..inşallah hayırlı haberler alırız sizden...bizde iyiyiz cok şükür..ohss den sonra toparlandım cok şükür..bugün itabariyle 8+3 olduk maşallah.....inanırmısın hala korkularım dinmedi...bu tedaviler bizi allak bullak ediyor ..psikolojimiz bozuluyor sanırım...haftaya salı kontrolüm var..yine heyecanlıyım..acaba bişey ol dumu..acaba kalbi durdumu..acaba şöylemi böylemi...3 ayı bitirene kadar rahatlayamayacağım sanırım...bulantılar ve halsizlik devam ediyor..onun dışında iyiyiz cok şükür...artık temennim sizde...cansucum..karakedi sen...charms dan haber varmı ?/ ha bu adara serdara arkadaşımızda 2 gün sonraya sonuç alacakmış..umarım hepinizin hamileliğini kutlarız burdan...ercelfim nerelerde ya...göremiyorum onu..dinlenmeye aldı kendini sanırım..hakkı da...öpüyorum
Dr geldim şimdi dr amaliyatta olduğu için asistan dr muane etti rahim kalınlığı 6mm dedişok oldum salı günü 7.50mm idi öğleden sonra 4 gibi gidicedm dr ile görüşücem bakalım ne dicek çok canım sıkkın sizce ne olcak pazartesi yapmazlar demi tarnferimi
bitanem içini ferah tut gec olsun ama sonu güzel olsun.doktorun sana başka bir ilaç fln verir belki..herseyde bir hayır var unutma bitanem...görüş bakalım doktorunla ne diycek sana..yaz mutlaka merak ediyorum seni çok..
senle beraber başlamıştık geçen yıl şubat 20 de ilk aşılama için başlamıştım tedaviye tam 1 yıl olmuş sen meleğini kucağına aldın allah sağlıklı ve uzun ömürler versin inşalalh ona darısı biizim meleklerimizde sıra teyzesii bizim içinde dua et lütfen
ahh canım yaaa bizim içinde koklaya koklaya öp canım melegini..duadan başka elimizden gelen bişey yok malesef canım..inşallah rabbim hepimizin yüzünü zamanı geldiğinde güldürücektir..
kızlar dualarım hepinizl.inşallah Alah enkısa sürede emeklerinizin karşılığını verir.ama unnutmayın en önemli şeylerden biride doktorunuz.işinin ehli insanlara tedavi olun yoksa boş yere zaman kaybedersiniz...
Dr geldim şimdi dr amaliyatta olduğu için asistan dr muane etti rahim kalınlığı 6mm dedişok oldum salı günü 7.50mm idi öğleden sonra 4 gibi gidicedm dr ile görüşücem bakalım ne dicek çok canım sıkkın sizce ne olcak pazartesi yapmazlar demi tarnferimi
canım olmadıysa inan zamanı gelmemiş demekki rabbim sana nisan ayında ikiz nasip etsin inşalalhhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sende benim gibi güçlüsün maşallah benim 3 aşılama 1 tüp bebek nehatifinden sonra yılmadım 2.tüp bebek için başladım bu defa dondurulmuşlarla inşalalh rabbim nasip edecek hemde 2 tanesenin kaç tane dondurulmuşun var canım
adet tarihim geldi nerdeyse 20 ocakta olmuştum belki iptal edecek oysa o kadar hazırdım ki bu ay bebekleimi göbeğime almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?