Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

folibal dedin folikasitmi canim benimki innofolikasit iciyorum.

kızlar ben bşrazdan dr gidecem son kont için kanda verecekmişim hayırlısı bakalım.bende inofolic folik asit içiyorum içinde 30adet var devlet onu karşılamıyo 16tl günde 2ad içiyorum toz şeklinde suya katıp içiyorum bide günde 1 adet elevit içiyorum

ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun

folibal dedin folikasitmi canim benimki innofolikasit iciyorum.

evet cnm folik asit ben bir değişiğini kullanıyorum demekki...

hadi bakalım canım benim inşallah hayırlı haberlerle geliceksin..pazartesi meleklerin göbişine konucak hayırlı haber alıcaksın..bu mübarek cuma gününde dualarımız seninle bitanem...

amin canım benim.rabbim hepimizin dualarını kabul eyler inşallah...

günaydın hanımlar,

İzmirde dünden beri ara vermeden yağmur var hafta sonu eve kapandık gibi :)))

şimdiden herkese güzel bir hafta sonu diliyorum :)))

inşallah canım..inşallah hayırlı haberler alırız sizden...bizde iyiyiz cok şükür..ohss den sonra toparlandım cok şükür..bugün itabariyle 8+3 olduk maşallah.....inanırmısın hala korkularım dinmedi...bu tedaviler bizi allak bullak ediyor ..psikolojimiz bozuluyor sanırım...haftaya salı kontrolüm var..yine heyecanlıyım..acaba bişey ol dumu..acaba kalbi durdumu..acaba şöylemi böylemi...3 ayı bitirene kadar rahatlayamayacağım sanırım...bulantılar ve halsizlik devam ediyor..onun dışında iyiyiz cok şükür...artık temennim sizde...cansucum..karakedi sen...charms dan haber varmı ?/ ha bu adara serdara arkadaşımızda 2 gün sonraya sonuç alacakmış..umarım hepinizin hamileliğini kutlarız burdan...ercelfim nerelerde ya...göremiyorum onu..dinlenmeye aldı kendini sanırım..hakkı da...öpüyorum

canlarrrrrrrrrr SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE AİLE VE SOSYAL POLTİKALAR BAKANLIĞIN ORTAK YÜRÜTÜĞÜ ÜCRETSİZ TÜP BEBEK KANPANYASI YENİDEN BAŞLAMIŞ SOSYAL GÜVENCESİ OLANLARDA BU KAPSAMA ALINMIŞ (önce sadece yeşil kartlıları kapsıyordu ama şimdi sgk güvencesi olanlarda bu kapsamda) AİLE VE SOSYAL POLTİKARA BAKANLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BİR GENELDE GÖNDEREREK GERKLİ TALEP OLDUĞU HALDE ÜCRETSİZ YÜP BEBEK YAPILACAĞINA KARAR VERMİŞLER YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEYY BÖLGENİZDE BULUNANAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKIFLARINA BAŞVURUDU BULUNMAK ACI BADEM HAS VE BAKANLIĞIN ANLAŞACAĞIN BAŞKA HASTANELERDE TÜP BEBEK YAPILACAK VE TÜM MASRALAR (kalacak yer tüp bebek ilaç yol masrafları) BAKANLIK TARAFINDAN KARŞILANACAKMIŞ arkadalar lürfen girdiğiniz topiklerde bu konuyu paylaşın hatta face de paylaşınnn

canım sen bu bilgiye nereden ulaştın arayıp mı sordun?

Dr geldim şimdi dr amaliyatta olduğu için asistan dr muane etti rahim kalınlığı 6mm dedi şok oldum salı günü 7.50mm idi öğleden sonra 4 gibi gidicedm dr ile görüşücem bakalım ne dicek çok canım sıkkın sizce ne olcak pazartesi yapmazlar demi tarnferimi

bak bana herşey yolunda giderlken salı günü 7,5 mm iken rahim kalınlığı şimdi 6 düşmüş çok üzgünüm

bitanem içini ferah tut gec olsun ama sonu güzel olsun.doktorun sana başka bir ilaç fln verir belki..herseyde bir hayır var unutma bitanem...görüş bakalım doktorunla ne diycek sana..yaz mutlaka merak ediyorum seni çok..

bitanem içini ferah tut gec olsun ama sonu güzel olsun.doktorun sana başka bir ilaç fln verir belki..herseyde bir hayır var unutma bitanem...görüş bakalım doktorunla ne diycek sana..yaz mutlaka merak ediyorum seni çok..

adet tarihim geldi nerdeyse 20 ocakta olmuştum belki iptal edecek oysa o kadar hazırdım ki bu ay bebekleimi göbeğime almayı

cnm bnm sakın canını sıkma kalınlaşan rahim duvarı bi kaç güne incelirmi sen kendi doktorunla görüş ...
ayrıca 6 mm le bile transferi olup tutan birini okudum forumda yeterki rabbim ol desin ..

cnm aynı sayılırız sneinle bnmde 4 ngatif aşılama ve 1 negatif tüp bebek ...
ama yılmak yok umarım son denemelerimiz olur...bnm 2 tane blast dondurulmuşum var cnm ...

adet tarihim geldi nerdeyse 20 ocakta olmuştum belki iptal edecek oysa o kadar hazırdım ki bu ay bebekleimi göbeğime almayı

cnm öyle düşünme bir doktorunla görüş bakalım ne diycek hemen yelkenleri suya indirmek yok öle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…