cy_76 cnm nasılsın? sesin sedan çıkmıyor yoksa doğum mu yaptın canım? bizi merakta bırakma merak ediyoruz seni...
slm cnm, yokk daha doğum yapmadım:) bugün itibariyle izne ayrıldım, ohhh be diyorum ama evde olunca da bir ağırlık bir ağırlık:)
haftada iki gün gidiyorum denilebilir kontrollere, suyumda azalma vardı da o nedenle nstye daha sık giriyorum şimdilik. gelsin diye bekliyorum valla yalan yok, çok fazla kilom olmasa da yediğim tekmeler çok can yakıyor:) resmen ayağını elimizle tuttuğumuz oluyor, doğum olursa haber veririm mutlaka cnm. sen de iyi baka bebişlere ve de kendine....
merhaba kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim ben artık hiç girmeye vakit bulamıyorum bütün vaktimi alıyor prensesim 3.5 aylık oldu teyzeleri artık gülüyor agular yapıyor çığlıklar atıyor ayaklarını yakalamaya çalışıyor :)
superim doğum yapmışsın girip hep okudum takip ettim ama yazacak fırsatım olmadı
karakedim iki paşa geliyormuş inşallah sağlıkla gelirler nasıl gidiyor ikiz hamilelik sıkıntıların varmı erken doğum riskine dikkat et kontrollere sık sık git
cy canım az kalmış doğuma rabbim sağlıkla yüzünü görmeyi nasip etsin.
jolly iş başı yapmışsın canım hayırlı olsun işte biraz dinlenirsin kuzu ya kim bakıyor anane babanne mi yoksa bakıcı mı tuttun?
biz de bızdıkla uğraşıyoruz. anne sütü ve mama ile besliyorum hala pompa ile sağıyorum sütümü ve biberonla içiriyorum miniğim beni emmiyor başından beri ememedi ve ilk ay hiç kilo almadı o yüzden çok üzüldüm ve emzirmekten vazgeçip sürekli sağarak içirdim kızıma sütümü hala da öyle içiriyorum 3. ayda 5200 gr 57 cm idi kızım zaten 2800 gr ve 48 cm olarak biraz minik doğmuştu ama hemen toparladı şuan gelişimi gayet iyi.
benim hala yaşadıklarım aklıma gelince gözlerim doluyor boğazıma bir yumruk oturuyor yutkunamıyorum en iyi bu şekilde ifade edebilirm duygularımı. çok zor günlerdi Allahım kimseyi evlat hasreti ile sınamasın tez zamanda kavuştursun herkesi evlatlarına.
hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın.
ercelf canım ben bile hala hiçbirşeyi unutmadım ama kızıma bakınca her şeye değermiş diyorum. iyiki meleklerimiz geldi yoksa hala o yollarda olacaktık...
cy izne ayrılmışın bu arada tüm hazırlıklarını tamamlarsın .inşallah her şey istediğin gibi gider...
canım cok az kaldı doğumuna rabbim bir avazda kurtarsın inşallah..
oy maşallah prenses 3.5 aylık olmuş bile..bizde hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah canım..evet cnm iki paşa geliyor inşallah..ikiz hamilelik zor karnım çok şişti daha 5.5 aylığız cabuk yoruluyorum hala dikkat etmeye çalışıyorum riskimiz geçti ama etraftan duyduklarım beni çok tedirgin ediyor..kucağıma alana kadarda rahat yüzü yok galiba..rabim evlatlarımızı korusun inşallah..
evet canım yüzünü görmek dünyalara bedel gerçekten rabbimin nasıl bir mucizesi ona baktıkça şükürler ediyorum.
canım çok dikkat et ikizlerde erken doğum olabiliyor sık sık kontrollere git erkenden nst ye girmeye başla paşalar süpriz yapıp erken gelmesinler ikizlerde biraz erken doğum normaldir ama 35. haftayı doldurmanı temenni ederim.
erkekler gazlı olur derler hep inşallah seninkiler olmaz ama olursalar ve mama desteği yaparsan kesinlikle dr.brown kolik önleyici biberon almalısın paşalara.
ay ne kadar zor sen şimdi herşeyden iki tane alıyorsundur. Allah kolaylık versin canım.
selam kızlar, yazıcam yazıcam fırsat bulamadım bir türlü.
jolly cnm geç yazdığım için kusura bakma lütfen:)
ben böcüğümü doğurdum çok şükür. ayın 11 inde çalışamaz raporu ve kontrol için muayanem vardı doktor baktı artık su kalmamış dedi, çatı muayanesi yaptı(o ne zor şeydir öyle) yarın yatış dedi, yok artıkkkk dedim, 37+1 oluyorduk. öncelikle normal doğum denedik, sunni sancı verildi, 10 saat sürdü, ama banamısın demedi benim bünye, bir ara sancı düzenliydi ki onda bile pek hissettiğim söylenemez, en yüksek 100 doz verilirmiş 96 ları gördüm ama sancı mancı olmadı, açılmada 3 cm oldu 10 saat sonunda. doktor artık bebeği strese sokmanın anlamı yok dedi, spinal anestesi oldum, 3 kilo doğdu bebiş, ama sarılık ile mücadele ediyoruz, hastaneden çıkamadık nerdeyse, kuzum fototerapiye girdi, ellerinin üstü mosmor oldu kan alınmaktan, artık isyan ettim, ne kadarcık çocuk ki bu dedim topuktan alın alıyorsanız v.s. en son düşüşe geçmişti çok şükür değeri, p.tesi tekrardan bakılacak bakalım. çok şükür uslu bir bebeğim var şimdilik, sürekli yedirmek gerekiyor sarılığı atması için, maalesef sütüm az, zaten memede hemen uyuyakalıyor. mama takviyesi yapıyorum mecbur. hastaneden 2820 ile çıktık, çok şükür dün 3035 olmuştu.
ercelf cnm ben şimdi önce emziriyorum sonra mama veriyorum, memeyi de unutmasın diye, 5 dak. da çekse kardır diyorum, eğer göğüslerimde şişlik olduysa o zaman sağıyorum, bir öğününü öyle geçiştiriyorum, emzirmeyerek nasıl sütünü çoğaltıyorsun ne kadar da bir sağıyorsun.
allahım isteyen herkese evlat versin , hamilelik ve doğum bile çok farklıymış. maalesef hastaneden çıkamadığımızdan sevincini başta pek yaşayamadım, kan alınırken o ağladıkça ben ağladım. insan kıyamıyor.
karakedi darısı sana olsun inş. canım.
ben böcüğümü doğurdum çok şükür. ayın 11 inde çalışamaz raporu ve kontrol için muayanem vardı doktor baktı artık su kalmamış dedi, çatı muayanesi yaptı(o ne zor şeydir öyle) yarın yatış dedi, yok artıkkkk dedim, 37+1 oluyorduk. öncelikle normal doğum denedik, sunni sancı verildi, 10 saat sürdü, ama banamısın demedi benim bünye, bir ara sancı düzenliydi ki onda bile pek hissettiğim söylenemez, en yüksek 100 doz verilirmiş 96 ları gördüm ama sancı mancı olmadı, açılmada 3 cm oldu 10 saat sonunda. doktor artık bebeği strese sokmanın anlamı yok dedi, spinal anestesi oldum, 3 kilo doğdu bebiş, ama sarılık ile mücadele ediyoruz, hastaneden çıkamadık nerdeyse, kuzum fototerapiye girdi, ellerinin üstü mosmor oldu kan alınmaktan, artık isyan ettim, ne kadarcık çocuk ki bu dedim topuktan alın alıyorsanız v.s. en son düşüşe geçmişti çok şükür değeri, p.tesi tekrardan bakılacak bakalım. çok şükür uslu bir bebeğim var şimdilik, sürekli yedirmek gerekiyor sarılığı atması için, maalesef sütüm az, zaten memede hemen uyuyakalıyor. mama takviyesi yapıyorum mecbur. hastaneden 2820 ile çıktık, çok şükür dün 3035 olmuştu.
ercelf cnm ben şimdi önce emziriyorum sonra mama veriyorum, memeyi de unutmasın diye, 5 dak. da çekse kardır diyorum, eğer göğüslerimde şişlik olduysa o zaman sağıyorum, bir öğününü öyle geçiştiriyorum, emzirmeyerek nasıl sütünü çoğaltıyorsun ne kadar da bir sağıyorsun.
allahım isteyen herkese evlat versin , hamilelik ve doğum bile çok farklıymış. maalesef hastaneden çıkamadığımızdan sevincini başta pek yaşayamadım, kan alınırken o ağladıkça ben ağladım. insan kıyamıyor.
karakedi inşallah seninde doğum hikayeni okuruz. hamileliğin tadını çıkar bugünleri çok özlersin sonra...canım hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..çok çok sevindim bebişi kucağınıza sağlıklı sıhhatli almanıza..hep girip bakıyordum sana acaba doğum yaptı mı diye..inşallah sarılığınızda en kısa zamanda geçer canım..darısı basıma sanırım topikte tek doğum yapmayan ben kaldım :)) rabbim benimde 37-38 leri görmemi nasip etsin inşallah..
evet cnm en cok korktuğum sey erken doğum inşallah rabbim 36-38 leri gösterir bize..evet cnm biberon olarak o dediğini düşünyorum inşallah sakin uslu bebişler olurlar :)) evet cnm sorma herseyden 2 tane alıyoruz maddi acıdan gerçekten zorlanıyoruz ama napalım rabim onları bize bağışlasın da gerisi önemli değil..sağolsun kıyafet fln verenler oldu onlarla idare edicez işte bir süre bakalım..tek duam sütüm olsun ve emsinler birde mama vermek zorunda kalırsak gerçekten zor olucak..rabim herkesin yardımcısı olsun
İki bebeğe yetmeyebilir sütün sakın mama vermekten çekinip çocukları aç bırakma mamayada düşman olma o da onlat için gerekli tüm vitaminleri barındırıyor 2 çocuğa maliyeyli olur sadecr ama gerekirse ver
cy gözünaydın sağlıkla kavuşmuşun bebeğine. inşallah bebeğinle mutlu.sağlıklı ve bereketli bir ömür sürersiniz...
karakedi inşallah seninde doğum hikayeni okuruz. hamileliğin tadını çıkar bugünleri çok özlersin sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?