Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
klomen kullananlar çatlatma iğnesi yaptırıyor odur yani dedikleri.tam tersi de olabilir iğnelerin yanında klomen de veriyor bazı doktorlar etkisi artsın diye...

bana iğneden bahsedilmedi 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi ben yanlışımıyım yoksa dr mu başından mı saldı anlamadım halbuki ilgiliydi

Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum

aysecım ozelden msj attım ama gormedın galıba ben okudım yasınlerı eksık varsa bugun okuyabılırım haber vermen yeter

Bugün haber vermeniz gerekiyordu arkadaşlar... Ne yaptınız okudunuz mu yasinleri yarın bağışlanacak inşallah ve eğer okunmuyorsa bildirin yetiştirmeye çalışalım haber bekliyorum

gunaydın herkese aysecım ozelden msj attım ama gormedın galıba ben okudım yasınlerı eksık varsa bugun okuyabılırım haber vermen yeter

bana iğneden bahsedilmedi 3 ay sonra gebelik olmazsa gel dedi ben yanlışımıyım yoksa dr mu başından mı saldı anlamadım halbuki ilgiliydi

klomen 5 gün kullanılıyo sonrasında yumurtaların boyutuna göre çatlatma iğnesi yapılıyor.ama yumurtalar büyümezse iğne verilmiyor. klomenle iğne bu yani. ama yumurta büyütmek için kullanılan iğnelerle birlikte bazı doktorlar klomen de veriyor. sana tavsiye güvendiğin bi doktora git. ben izmirde özele gidiyorum ahmet seçkin önoğlu. memnunum kendisinden çekinmeden arayıp sorularımı sorabiliyorum...ilk aşılamam olmadı ama olsun nasip değilmiş...

== gayem07 4 tane okudu
== ben 4 tane okudum

== pelikan 3 tane okuyacak
== yeliz2 3 tane okudu
==dimple020 4 tane okudu =allah razı olsun senden 3 verdim 4 tane okudun
== seyhan12383 tane okuyamayacak = arkadaşımızın kızı rahatsız olduğu için okuyamayacak 2. partiye katılacak inşallah
== superisi 3 tane okudu

== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okudu
==ecrin0134 3 tane okudu
== ercelf 3 tane okudu*

== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okudu

gunaydın herkese aysecım ozelden msj attım ama gormedın galıba ben okudım yasınlerı eksık varsa bugun okuyabılırım haber vermen yeter

lütfen kusuruma bakma görmemişim ekledim şimdi.
yasinler içinde akşama kadar beklicem okundu mesajları gelmezse paylaşalım hiç olmazsa akşam evdeyken okurum yarına kalmasın gündüz işte olucam ve cuma saatinde namaz kıldıktan sonra o anda bağışlıcam inşallah.. akşam tekrar nete girmeye çalış paylaşmak gerekirse kaç tane okuman gerektiğini veririm

elcefff canımmm cok mutlu oldumm...

hayırlı ugurlu olsun ınsallahh bebecın gelırrr cok sıkıntı cektın sabrettın ALLAHIM erkecc mukafatını vercekkk

lütfen kusuruma bakma görmemişim ekledim şimdi.
yasinler içinde akşama kadar beklicem okundu mesajları gelmezse paylaşalım hiç olmazsa akşam evdeyken okurum yarına kalmasın gündüz işte olucam ve cuma saatinde namaz kıldıktan sonra o anda bağışlıcam inşallah.. akşam tekrar nete girmeye çalış paylaşmak gerekirse kaç tane okuman gerektiğini veririm

onemlı degıl canım beklıyoruum aksam msjını okurum bende elımden geldıgınce

== gayem07
== ben
== pelikan
== yeliz2
== dimple020
== seyhan12383
== superisi
== minikmeleğim38
== mcan84
== onurumsun
==ecrin0134
== ercelf
== mda
== sincap08
== ay_sum
== sardunya
== mavi_58
== hatisim

arkadaşlar yeni liste bu herkese 2 tane yasiniş şerif düşüyo fakat 5 tane fazla kalıyo 1 tane fazladan okuyabilirim diyenler mesaj atsın bana .listeye eklicem herkesin okuması gereken sayıları
birde bu hafta yasin kime okuyalım onuda karar verin çünkü ben sayfaları takip edemiyorum

yeni listeye beni de eklerseniz sevinirim arkadaslar..

== gayem07 4 tane okudu
== ben 4 tane okudum

== yeliz2 3 tane okudu
== seyhan12383 tane okuyamayacak = arkadaşımızın kızı rahatsız olduğu için okuyamayacak 2. partiye katılacak inşallah
== superisi 3 tane okudu

== minikmeleğim38 3 tane okuyacak
== mcan84 3 tane okudu
==ecrin0134 3 tane okudu
== ercelf 3 tane okudu*

== mda 3 tane okuyacak
== sincap08 3 tane okudu

ARKADAŞLAR BENDE ÜSTÜME DÜŞEN 3 YASİN-İ ŞERİF İ OKUDUM AZ ÖNCE. ALLAH KABUL ETSİN. MDA cım en yakın zamanda kavuşursun inş. bebeğine.

== gayem07 4 tane okudu
== ben 4 tane okudum

== yeliz2 3 tane okudu
== superisi 3 tane okudu
== minikmeleğim38 3 tane okudu
== mcan84 3 tane okudu
==ecrin0134 3 tane okudu
== ercelf 3 tane okudu*
== mda 3 tane okudu
== sincap08 3 tane okudu

arkadaşlar pelikan arkadaşımız okumadı sanırım çünkü mesaj atmadı yarın cuma saatine kadar yetişmesi gereken 3 yasin var 1 ni ben okurum 2sini okuyacak arkadaşları bekliyorum

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== dimple020 =2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =2 tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak

arkadaşlar yeni liste bu ...listeye yeni arkadaşlar ekleyince bazılarınızın 3 tane okumasına gerek kalmadı 2 tane yazdım...ve pelikan arkadaşımızı çıkardım çünkü yasinleri okumadı kii mesaj atmadı inşallah bu yaptığım hareketi yanlış anlamazsınız

arkadaşım cuma saatne kadar 3 tane okumamız gerekiyo ve ben çalışıyorum 1 tane aldım sende okursan memnun olurum canım belki başka okuya da çıkar canım

arkadaşım cuma saatne kadar 3 tane okumamız gerekiyo ve ben çalışıyorum 1 tane aldım sende okursan memnun olurum canım belki başka okuya da çıkar canım
canım ben nasıpse okurum yarın 2 tane merak etme yetıstırırız Allahın ıznıyle

aynen cnm aynennn valla ben bıktımmmm tüp aşamasına bile gelemiyorummm
dediğimiz gibi sesli düşünmüş ama içimden gelen ses nedense ilerki aşama için ışık yakıyo dedimm ama hiç boşa yakmasın :19:
1-2 ay mola artık benden

ara vermen senin açıdan daha iyi olur canım .. bu sürecin sana hem bedenen hem zihnen iyi geleceği düşüncesindeyim .. hem de bu sırada işlem gören vücudun ve oynanan hormanlarının kendine gelir.. hiçde belli olmaz bakarsın , kafan rahatken her şeyi bir kenara sıyırıp attığın sürede beklenen mucizen kapını çalar :) her şey gönlünce olsun canım arkadaşım..

herkese hayırlı ramazanlar ... Allah'ım sağlıkla , afiyetle tekrarlarını görmeyi nasip etsin hepimize.. bu arada hayırlı cumalar ... bu mübarek gün ve günlerde Allah hepimizin gönlündeki anne olma arzusunu hayırlısıyla yaşatmayı , anne adaylarının da hayırlsıyla hamilelliklerini sonuna erdirip sağlıkla meleklerini kucaklarına almayı nasip etsin.. :16:

arkadaşım tedavinin gidişatının güzel gitmesine çok sevindim .. umarım hayırlısıyla gidişatı gibi sonu da güzel olur hayırlısıyla... Allah yardımcın olsun canım ..

Hepinize tünaydın....ülkemiz için tüm insanlar için hepimiz için hayırlı geçen bir Ramazan olsun...Dualarımız adaklarımız ibadetlerimiz kabul olsun Allah hepimize tekrarını nasip etsin...

masalcım güzel dualarına içtenlikle katılıyorum.hepimiz için hayırlı uğurlu bir tamazan olur inşallah...

canım ben nasıpse okurum yarın 2 tane merak etme yetıstırırız Allahın ıznıyle

kızlar sanırım tamamlanmış gibi ama eğer eksik kaldıysa haber verin banada kaç tane olduğu farketmez okurum ...

Kızlar ben dün MDA niyetine bir tane okudum galiba eksiğiniz varmış .Olursa Allah Kabul etsin Ercelf için okumaya başlıycam.

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== dimple020 =2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =2 tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak

arkadaşlar yeni liste bu ...listeye yeni arkadaşlar ekleyince bazılarınızın 3 tane okumasına gerek kalmadı 2 tane yazdım...ve pelikan arkadaşımızı çıkardım çünkü yasinleri okumadı kii mesaj atmadı inşallah bu yaptığım hareketi yanlış anlamazsınız

ayşecim yeni listeyi düzenlemişsin eline sağlık şuan bana 2 yasin düşmüş ama eğer eksiklikler olursa kaç tane olursa olsun okurum ben bi mesaj atman yeterli...

Back
X