Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese selam yaklaşık 1 haftadır giremedim buraya aklım sizlerdeydi hep sadece 1 kere girip yasinlerimi okuduğumu mesaj attım ayse'ye o kadar..merak etmişsiniz beni çok mutlu oldumm :16: ablam ve yiğenim burdaydı sabah gönderdim onlarıda..geçmişe pek bakamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..

Mda; cnm inşallah okunan bu yasinlerin karşılığını en kısa zamanda alırsın dualarımız kabul olsun..

Masalcım; iyiyim canım merak edilecek bişey yok sen nasılsın geçtimi ağrın sızın herhangi bişey yoktur inşallah..

Ercelf; canım ne güzel 2 tane yumoşun çıkmış inşallah onlar sana bebiş olarak geri dönerler bu sefer..

Yeliziz; merak etmişsin canım beni sağol iyiyim şükür umarım sende bebişinde iyisinizdir..

Gayem; sen nasılsın sıcaklarla boğuşmak zor oluyodur oralarda..

daha adını sayamadığım arkadaşlarım canlarım umarım hepiniz iyisinizdir..topiğimizin 2.erkek bebişi geliyomuş buarada ne güzel hayırlı olur inşallah..unutmadan hepinize hayırlı ramazanlar allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahh

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak

arkadaşlar listeden dimple020 arkadaşımızı çıkardım okuyamayacak hastalandığı için fakat 2 taneyi arkadaşlara bölüştürdüm superisi ve mcan84 fazladan okuyabailiriz dedikleri için onlara verdim.. kendime alamamın sebebi ise hem iş hem ev sahur ve hatimde çıkarıcam o yüzden alamadım bu hafta iki tane okuyacağım

aysecim cnm ben 3 tane okurum merak etme sen..ercelf adına okuyoruz hayırlısıyla kabul olur inşallah..

bu arada bir güzel haber vereyim size. oğlum olacağını öğrendim bu gün. rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip eder inşallah bu duyguyu. ben riskli gebelik literatüründe yer alıyorum. rahmim küçük biraz. dualarınızda benide unutmayın olur mu. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

cnm allah oğlunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

herkese selam yaklaşık 1 haftadır giremedim buraya aklım sizlerdeydi hep sadece 1 kere girip yasinlerimi okuduğumu mesaj attım ayse'ye o kadar..merak etmişsiniz beni çok mutlu oldumm :16: ablam ve yiğenim burdaydı sabah gönderdim onlarıda..geçmişe pek bakamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..

TAHMİN ETTİĞİM GİBİ OLMUŞ YANİ ONLAR GELMİŞ SADECE...AMAN İYİ ...SEN İYİ OL DA ... İYİYİZ CANIM BİZLERDE İŞ GÜÇ SICAKLAR ARADA MİSAFİRİ DE OLANLAR..KOŞTURMACA..ÖZLEMİŞİM SENİ...:))HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM BU ARADA.

SUPERİM...... aynı düşünce ve merak bir haftadır aklımda bende bugün aynı şeyi yazacaktım superim yok ayrıca irtibat kurup bilen var mı diye...aklıma ilk gelen ablasının yiğeninin yanına gitmiş olması...umarım tatil yada ziyaretten fırsat yaratamamıştır..bende merak ediyorum superimi....telefonu olsa bende arayıp soracağım ama malesef yok.

superim gibi birkaç gündür olmayan arkadaşımızda var onlarıda merak ettim..medids...nimesay....

mda..cım nisan ayında hamile kalan mpb yok ne zamandır aynı doktordaydınız ayrıca irtibatın varsa haberin oldumu hiç....??
Listede adı geçtiği halde ne zamandır olmayanlarda var...gülsultan...meva80....gökçen....tgbesr...yok.
jolly den haberi olan var mı...onuda merak ettim.sevo...yok mesela....neyse....belki ileride arada gelirler...ama saydıklarım arasında ve listeye giripte uzun zamandır bilgisi hakkında haberimiz olmayanda var napsak mda listeyi düzenlesek mi arada gelenler hariç onlar mutlaka kalsın ama uzun zamandır hiç bilgimiz olmayanlar için.....ne dersin hayatım????

canım hamile arkadaşlarımız haklı olarak başka topiclerde olabiliyorlar ancak tgbsr ile face de görüşüyoruz sanırım ara verdi biraz bebek olaylarına.

hayırlı ramazanlarımız olsun herkese hayırlı cumalar....rabbim bu ramazanda hepimizin yüzünü güldürsün canlarım ...bol dualı , bol ibadetli ve bol bebiş haberli ramazanımız olsun inşallah....AMİN

merhaba arkadaşlar ramazan ayımız mubarek olsun..rabbim her istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin ... peygamber efendimizin ümmetimin ayı dediği ramazan bizim için bir fırsat allah değerlendirebilenlerdenn eylesin.tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin amin.
mda arkadaşımız içinde okunan yasinleri bağışladım rabbim kabul eder inşallah hayırlısıyla..rabbim yakın zamanda hayırlı bi evlat nasib eder inşallah..

bu güzel temennilere ve cümlelere amin inşallah diyorum...hakkımızda hayırlısı...canım nasılsın nasıl gidiyor ilk zamanlar..çalışmaya devam mı keyfin yerinde mi anlatsana biraz heyecanlarını ..moral olsun eli yanaklarında bekleyen bize...:)

Canım benim çok teşekkür ederim ben oldukça iyiyim. hamilelik de şimdilik iyi gidiyor..

mide bulantılarım son bir kaç gündür arttı. çoğu bayanın aksine bulantılarım sabah kalkınca değil de akşam başlıyor. bu sebeple akşam yemeği yiyemiyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kilo bile verdim istemeden çünkü hiç yemek yiyemiyorum. ama yine de çok şanslı olduğumu biliyorum. hamileliğinin 5-6 haftasında başlayan mide sorunlarını 16 haftaya kadar çok şiddetli yaşan bir çok arkadaşım vardı. onlarla kıyaslayınca çok rahat geçirdiğimi soyleyebilirim. ama eşim yemek olayına çok takmıştı.
akşam yemek yemeyince bebeğin gelişemeyeceğine inanıyordu. bu yüzden akşam yemekleri benim için sıkıntılıydı. ama dün doktora gittik ve doktor bunların çok normal olduğunu, kendimi yemek için zorlamamı,bebeğin zaten benden alarak beslendiğini soyle ben de rahat nefes aldım:)

çalışmaya devam ediyorum. ofis içinde oturarak çalıştığım için rahatım. sıcaklar çok sorun olmuyor dışarda olmadığım için.
bunların dışında aşırı yorgunluk ya da uykusuzluk da yok. akşamları çok erken uyuyorum ama gün içerisinde enerjim fena değil.
kasık ağrılarım hala hafif hafif devam ediyor..

her şey için allahıma şükrediyorum. çok istediğimiz bir bebek olduğu için hiç bir sıkıntısından şikayet etmiyorum.yeter ki bebeğim iyi olsun, kendimle ilgili olanların ben üstesinden gelmeye çalışırım..
bebeğime gelince, henüz çok minik,heyecanla büyümesini bekliyoruz. çok çok güzel heyecanlarmış bunlar.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

bebeğini bekleyen herkese solemek istediğim şeyler var aslında;
adet öncesinde hamilelik belirtisi diye bir şey yok arkadaşlar bunu sakın unutmayın. mide bulantısı, halsizlik, vb. tüm belirtiler adet gecikmesinden haftalar sonra başlıyor. bunu sakın unutmayın. ben de daha önceleri kendimi çok dinlerdim ve mutlaka da bahsedilenlerden bir kaç tanesini kendim de bulurdum. ama durum oyle değilmiş.
adet öncesinde boş yere kendimi germişim üzmüşüm diye düşünüyorum şimdi. hiç gerek yokmuş çünkü öncesinde hissetmek -6. hissi güçlü olanlar dışında- çok zor. rahat olmak en güzeli aksi halde gerginilk hayal kırıklıklarını daha da arttırıyor.

bu mübarek ayda adlarını bilmesem bile derdini bildiğim tüm arkadaşlarıma dua edicem. umarım allah dualrımızı kabul eder.
yasin okunuyor görüyorum ama üzülerek katılamıyorum çünkü ben arapça okuyamıyorum. ama hepimiz için dilim döndüğünce, içimden gelenlerle allah'tan istiyorum. umarım allah kabul eder hepimizim duasını

TAHMİN ETTİĞİM GİBİ OLMUŞ YANİ ONLAR GELMİŞ SADECE...AMAN İYİ ...SEN İYİ OL DA ... İYİYİZ CANIM BİZLERDE İŞ GÜÇ SICAKLAR ARADA MİSAFİRİ DE OLANLAR..KOŞTURMACA..ÖZLEMİŞİM SENİ...:))HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM BU ARADA.

bende özledim canım valla sohbetini yazılarını :16: artık buralardayım yazışırız bol bol..sıcaklarda dikkat et kendine izmir çok sıcaktır biliyorum..adli tatil ne zamandı işler ne zaman azalıcak az da olsa..sen de dinlenirsin tüp öncesi..

Canım benim çok teşekkür ederim ben oldukça iyiyim. hamilelik de şimdilik iyi gidiyor..

mide bulantılarım son bir kaç gündür arttı. çoğu bayanın aksine bulantılarım sabah kalkınca değil de akşam başlıyor. bu sebeple akşam yemeği yiyemiyorum. hamile olduğumu öğrendiğimden beri kilo bile verdim istemeden çünkü hiç yemek yiyemiyorum. ama yine de çok şanslı olduğumu biliyorum. hamileliğinin 5-6 haftasında başlayan mide sorunlarını 16 haftaya kadar çok şiddetli yaşan bir çok arkadaşım vardı. onlarla kıyaslayınca çok rahat geçirdiğimi soyleyebilirim. ama eşim yemek olayına çok takmıştı.
akşam yemek yemeyince bebeğin gelişemeyeceğine inanıyordu. bu yüzden akşam yemekleri benim için sıkıntılıydı. ama dün doktora gittik ve doktor bunların çok normal olduğunu, kendimi yemek için zorlamamı,bebeğin zaten benden alarak beslendiğini soyle ben de rahat nefes aldım:)

çalışmaya devam ediyorum. ofis içinde oturarak çalıştığım için rahatım. sıcaklar çok sorun olmuyor dışarda olmadığım için.
bunların dışında aşırı yorgunluk ya da uykusuzluk da yok. akşamları çok erken uyuyorum ama gün içerisinde enerjim fena değil.

her şey için allahıma şükrediyorum. çok istediğimiz bir bebek olduğu için hiç bir sıkıntısından şikayet etmiyorum.yeter ki bebeğim iyi olsun, kendimle ilgili olanların ben üstesinden gelmeye çalışırım..
bebeğime gelince, henüz çok minik,heyecanla büyümesini bekliyoruz. çok çok güzel heyecanlarmış bunlar.allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

adet öncesinde hamilelik belirtisi diye bir şey yok arkadaşlar bunu sakın unutmayın. mide bulantısı, halsizlik, vb. tüm belirtiler adet gecikmesinden haftalar sonra başlıyor. bunu sakın unutmayın. ben de daha önceleri kendimi çok dinlerdim ve mutlaka da bahsedilenlerden bir kaç tanesini kendim de bulurdum. ama durum oyle değilmiş.
adet öncesinde boş yere kendimi germişim üzmüşüm diye düşünüyorum şimdi. hiç gerek yokmuş çünkü öncesinde hissetmek -6. hissi güçlü olanlar dışında- çok zor. rahat olmak en güzeli aksi halde gerginilk hayal kırıklıklarını daha da arttırıyor.

bu mübarek ayda adlarını bilmesem bile derdini bildiğim tüm arkadaşlarıma dua edicem. umarım allah dualrımızı kabul eder.
yasin okunuyor görüyorum ama üzülerek katılamıyorum çünkü ben arapça okuyamıyorum. ama hepimiz için dilim döndüğünce, içimden gelenlerle allah'tan istiyorum. umarım allah kabul eder hepimizim duasını

canım türkçesinide okuyabilirsin illa arapça şart değil

adet öncesinde boş yere kendimi germişim üzmüşüm diye düşünüyorum şimdi. hiç gerek yokmuş çünkü öncesinde hissetmek -6. hissi güçlü olanlar dışında- çok zor. rahat olmak en güzeli aksi halde gerginilk hayal kırıklıklarını daha da arttırıyor

Çok sıkıntının olmamasına sevindim..dediğin gibi çok istenen bebek olunca bu psikoloji dahi süreci olumlu yönde etkiliyor..çalışma ortamınında ofis içi olması son derece avantajlı..kilo verme durumu ilk üç ay içinde yaşanabiliyor benimde duyduklarımın arkadaşlarımın arasında olmuştu ama doktorunun dediği gibi sen sağlıklı olduktan sonra o alacağını alıyor zaten..genel olarak iyi olmana çok sevindim canım..Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla bu güzelliğin...
mutluluğun daim olsun canım..
bende istanbul dönüşü mesajlarda bir yasin okuma zinciri oluşturulduğunu ilk gördüğümde ...çok hoşuma gitti Allah kabul etsin tüm okuyan arkadaşların duasını niyetlerini... yoğun çalışan biri olarak hernekadar vaktim fırsatım olmasada..dua okumanın şükür etmenin iyi dileklerin vakti zamanı bahanesi olmaz zaten her daim ruhumuzda içimizden her sabah uyanırken her gece yatarken ve gün içinde en iyi dilek ve şükür bilinci ile dualarımızı ediyoruz iman ibadet inanan her kulun gönlünde dilinde...Allah kabul eder her temiz duayı..
arapça bilmediğim gibi bilmediğim için bu dilde ne dediğimi anlamak adına bende türkçelerini seve seve okuyorum ...o günde...bu isteğimi ve dualara herkes için katılabileceğimi belirtmiş olmama rağmen sanırım ayşe arkadaşımızın dikkatinden kaçtı fakat hiç sorun değil..çünkü ben çoktan kendim ...hamile arkadaşlarımız ....tedavideki arkadaşlarımız için niyetlenerek dualarımı ediyorum.Hepimizin dilek ve duaları kabul olsun canım...
kendine iyi bak öpüyorum çok seni

Masalcım canım,

beni de merak etmişsin hatırladığın için teşekkür ederim canım,doktorlarla koşturuyorum işte tsh yüksekti ilaç kullanıyordum.çarşamba gittim doktora 2,04 inmiş tüp bebek için evraklarımı teslim ettim 13/08 randevu verdiler tekrar muayene ve sperm testi olacakmış onun koşuşturmasını yaşıyoruz işte.

Bakalım inşallah ağustosta tüp bebek tedavisine başlayacağım.

Sen nasılsın İzmir'in deli sıcaklarıyla aran nasıl :)))

kızlar slm benim 2 asılamada tutmadı 2 gün önce 3 asılama oldu doktorum buda tutmazsa yumurtalıkların yukarıda diye tahmin ediyorum diyo aslında bu asılamdanda umudum yok bunda cok aksilik yasadım çünki tutarsada mucize olur biraz

== ben =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
==neevercare 2tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu önümüzdeki cumaya kadar

== ben =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
==neevercare 2tane okuyacak
arkadaşlar yeni liste bu önümüzdeki cumaya kadar

ERCELF....mesajını okuyunca bugün ilk sana yazmak istedim..senin adına çok sevindim canım...maşallah olsun sana..şükür gayet güzel oluşmuş gününe göre mutlaka devamıda gelir ...heyecanlan güzel güzel hakkındır:)) inşallah sonuda güzel olsun...bedeninde....tedavinde...bol sağlık diliyorum herşey böyle güzel gitsin hep..

ercelff kuzum sana yazmayı atladım sanırımmmmm inşallah bu ay olacak rabbim dualarımız inşallah kabul eder

elcefff canımmm cok mutlu oldumm...

hayırlı ugurlu olsun ınsallahh bebecın gelırrr cok sıkıntı cektın sabrettın ALLAHIM erkecc mukafatını vercekkk

arkadaşım tedavinin gidişatının güzel gitmesine çok sevindim .. umarım hayırlısıyla gidişatı gibi sonu da güzel olur hayırlısıyla... Allah yardımcın olsun canım ..

selam arkadaşlar çok teşekkür ederim benim için mutlu olmanıza o kadar çok seviniyorum ki.bugün de gittik kontrole minnak yumurtam 12mm olmuş. 2 taneydiler ama bu daha büyük olanı sanırım ötekisini söylemedi doktor. çarşamba dan cuma ya 9 mm den 12mm olmuş sanırım. iyi heralde dimi. aynı doz da devam edicem pazartesi tekrar çağırdı.bu hızla giderse uzunca bir aradan sonra ilk defa 15. günümde falan yapılmış olucak aşılamam inşallah. ama bir korkum da büyümesinin durması :( inşallah büyüdükçe özellikle bu 2 günde dozu az gelmez gelse de gerçi büyümemişse çok hemen arttırırlar pazartesi ama biraz zaman kaybı olur. herneyse neyse nasip onu yaşicaz.ama büyicek gibi duruyo :) 10mm nin üzeri zaten her zaman umut vaadeder. geçen ay 18. günümde birtane bile gelişen folikülüm yoktu. bunun ortaya çıkması bile çok güzel.inşallah bu benim 3. ve son aşılamam olur. çok umudum var bu ay.

merhaba arkadaşlar ramazan ayımız mubarek olsun..rabbim her istediğimizi hayırlısıyla nasip etsin ... peygamber efendimizin ümmetimin ayı dediği ramazan bizim için bir fırsat allah değerlendirebilenlerdenn eylesin.tüm ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin amin.
mda arkadaşımız içinde okunan yasinleri bağışladım rabbim kabul eder inşallah hayırlısıyla..rabbim yakın zamanda hayırlı bi evlat nasib eder inşallah..

yüreğine sağlık canım.Allah kabul etsin. harika birşey yaptık kızlar aferin bize. ve tabiki fikir anası aysecim sana çok teşekkürler. okumak isteyen arkadaşlarımız çoğaldı ne mutlu. cuma bağışlamasından sonra yeni listeyi hep haftasonu oluştururuz pazartesiye yeni ve güncel liste olmuş olur sayıları ona göre dağıtırsın. ayrıca hiç kimse kızmaz sana merak etme çünkü bu işi takip etmek de zor o yüzden verdiğin kararlara herkes saygı duyar. okumayıp haber vermeyenleri çıkartırsın.ve fazladan okumak isteyenlere yazarsın.mesela hakkını okuyup da bitiren ama eksik olduğu için yeniden yasin verdiklerini de "mavi renkle 1 tane ilave okuyacak" yazarsan herkes daha net anlar. böylelikle habire kişiye özel mesaj yazmak zorunda kalmazsın hem belki takip edemeyip kaçıranlar da olabilir. herkes güncellenen listeden görür.nacizhane fikrim :)

selam arkadaşlar çok teşekkür ederim benim için mutlu olmanıza o kadar çok seviniyorum ki.bugün de gittik kontrole minnak yumurtam 12mm olmuş. 2 taneydiler ama bu daha büyük olanı sanırım ötekisini söylemedi doktor. çarşamba dan cuma ya 9 mm den 12mm olmuş sanırım. Iyi heralde dimi. Aynı doz da devam edicem pazartesi tekrar çağırdı.bu hızla giderse uzunca bir aradan sonra ilk defa 15. Günümde falan yapılmış olucak aşılamam inşallah. Ama bir korkum da büyümesinin durması :( inşallah büyüdükçe özellikle bu 2 günde dozu az gelmez gelse de gerçi büyümemişse çok hemen arttırırlar pazartesi ama biraz zaman kaybı olur. Herneyse neyse nasip onu yaşicaz.ama büyicek gibi duruyo :) 10mm nin üzeri zaten her zaman umut vaadeder. Geçen ay 18. Günümde birtane bile gelişen folikülüm yoktu. Bunun ortaya çıkması bile çok güzel.inşallah bu benim 3. Ve son aşılamam olur. çok umudum var bu ay.

Yüreğine sağlık canım.allah kabul etsin. Harika birşey yaptık kızlar aferin bize. Ve tabiki fikir anası aysecim sana çok teşekkürler. Okumak isteyen arkadaşlarımız çoğaldı ne mutlu. Cuma bağışlamasından sonra yeni listeyi hep haftasonu oluştururuz pazartesiye yeni ve güncel liste olmuş olur sayıları ona göre dağıtırsın. Ayrıca hiç kimse kızmaz sana merak etme çünkü bu işi takip etmek de zor o yüzden verdiğin kararlara herkes saygı duyar. Okumayıp haber vermeyenleri çıkartırsın.ve fazladan okumak isteyenlere yazarsın.mesela hakkını okuyup da bitiren ama eksik olduğu için yeniden yasin verdiklerini de "mavi renkle 1 tane ilave okuyacak" yazarsan herkes daha net anlar. Böylelikle habire kişiye özel mesaj yazmak zorunda kalmazsın hem belki takip edemeyip kaçıranlar da olabilir. Herkes güncellenen listeden görür.nacizhane fikrim :)

amin canım ..vallahi fikirlerin süper arkadaşım

Back
X