- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
SUPERİM...... aynı düşünce ve merak bir haftadır aklımda bende bugün aynı şeyi yazacaktım superim yok ayrıca irtibat kurup bilen var mı diye...aklıma ilk gelen ablasının yiğeninin yanına gitmiş olması...umarım tatil yada ziyaretten fırsat yaratamamıştır..bende merak ediyorum superimi....telefonu olsa bende arayıp soracağım ama malesef yok.
superim gibi birkaç gündür olmayan arkadaşımızda var onlarıda merak ettim..medids...nimesay....
mda..cım nisan ayında hamile kalan mpb yok ne zamandır aynı doktordaydınız ayrıca irtibatın varsa haberin oldumu hiç....??
Listede adı geçtiği halde ne zamandır olmayanlarda var...gülsultan...meva80....gökçen....tgbesr...yok.
jolly den haberi olan var mı...onuda merak ettim.sevo...yok mesela....neyse....belki ileride arada gelirler...ama saydıklarım arasında ve listeye giripte uzun zamandır bilgisi hakkında haberimiz olmayanda var napsak mda listeyi düzenlesek mi arada gelenler hariç onlar mutlaka kalsın ama uzun zamandır hiç bilgimiz olmayanlar için.....ne dersin hayatım????
cnm merak etmişsin iyiyiz biz. bebiş büyüyor ikili testimiz temiz çıktı 14 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım cinsiyeti ne olacak. çok sık uğramıyorum artık buraya arada yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum sende hastane değiştirdin sanırım istanbulda mı devam edeceksin çok takip edemiyorum. ama hepiniz için dua ediyorum inş. hepimiz bir gün anne olma mutluluğunu tadacağız. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.