Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SUPERİM...... aynı düşünce ve merak bir haftadır aklımda bende bugün aynı şeyi yazacaktım superim yok ayrıca irtibat kurup bilen var mı diye...aklıma ilk gelen ablasının yiğeninin yanına gitmiş olması...umarım tatil yada ziyaretten fırsat yaratamamıştır..bende merak ediyorum superimi....telefonu olsa bende arayıp soracağım ama malesef yok.

superim gibi birkaç gündür olmayan arkadaşımızda var onlarıda merak ettim..medids...nimesay....

mda..cım nisan ayında hamile kalan mpb yok ne zamandır aynı doktordaydınız ayrıca irtibatın varsa haberin oldumu hiç....??
Listede adı geçtiği halde ne zamandır olmayanlarda var...gülsultan...meva80....gökçen....tgbesr...yok.
jolly den haberi olan var mı...onuda merak ettim.sevo...yok mesela....neyse....belki ileride arada gelirler...ama saydıklarım arasında ve listeye giripte uzun zamandır bilgisi hakkında haberimiz olmayanda var napsak mda listeyi düzenlesek mi arada gelenler hariç onlar mutlaka kalsın ama uzun zamandır hiç bilgimiz olmayanlar için.....ne dersin hayatım????

cnm merak etmişsin iyiyiz biz. bebiş büyüyor ikili testimiz temiz çıktı 14 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım cinsiyeti ne olacak. çok sık uğramıyorum artık buraya arada yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum sende hastane değiştirdin sanırım istanbulda mı devam edeceksin çok takip edemiyorum. ama hepiniz için dua ediyorum inş. hepimiz bir gün anne olma mutluluğunu tadacağız. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

cnm merak etmişsin iyiyiz biz. bebiş büyüyor ikili testimiz temiz çıktı 14 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım cinsiyeti ne olacak. çok sık uğramıyorum artık buraya arada yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum sende hastane değiştirdin sanırım istanbulda mı devam edeceksin çok takip edemiyorum. ama hepiniz için dua ediyorum inş. hepimiz bir gün anne olma mutluluğunu tadacağız. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canım ya..bu kadar mı olur bunca zaman sonra ben seni sorayım anayım ..sorduğumda sen kendin gel ben iyiyim de...içime doğmuş demek ki...test sonuçlarınıza sevindim cnm devamı da iyi gelsin inşallah...cinsiyeti de belli olunca yazar haber verirsin...bakalım sende oğlan annneleri kervanına katılacak mısın yoksa araya bir prenses mi gelecek..hayırlısı olsun cnm.evet istanbulda devam ediyorum canım..şimdilik izmirdeyim periyod başlayınca gideceğiz bakalım ..kendine iyi bak görüşmek üzere güzel haberlerle...

Masalcım canım,

beni de merak etmişsin hatırladığın için teşekkür ederim canım,doktorlarla koşturuyorum işte tsh yüksekti ilaç kullanıyordum.çarşamba gittim doktora 2,04 inmiş tüp bebek için evraklarımı teslim ettim 13/08 randevu verdiler tekrar muayene ve sperm testi olacakmış onun koşuşturmasını yaşıyoruz işte.

Bakalım inşallah ağustosta tüp bebek tedavisine başlayacağım.

Sen nasılsın İzmir'in deli sıcaklarıyla aran nasıl :)))

medids....canım ettim tabi merak gün aşırı yazarsın genelde özellikle sabahları:)) birkaç gün görmeyince seni de merak ettim..tsh'ın düşmüş şükür...anladığım kadarıyla ağustos ayı adetinle bir aksilik olmazsa başlayacaksın tedavine..umarım herşey yolunda gider cnm..ben de gün sayıyorum artık adet geldiğinde istanbula gideceğim canım o vakte kadar işlerimi buradaki hayatımı toparlayıp düzene sokmaya çalışıyorum umarım gittiğimde hormonlar benimde normal çıkar da hemen ay başı başlarım..gerisin geri gönderilmekten korkuyorum bende bekleyip göreceğiz artık..sıcaklar cayır cayır bir süre dahada devam edecek ...yaz nerde kaldı deyip serinlikten şikayet edenler şimdi tadını çıkartsın doya doya ...her gece saat başı ayaktayım bir üşüyorum klimadan kalkıp kapatıyorum sonra bir ter fenalaşma tekrar uyanıp açıyorum derken yat kalk aç kapat sabah oluyor sersem tavuk gibi işe geliyoruz canım hepimiz yanıyoruz yani

canım hamile arkadaşlarımız haklı olarak başka topiclerde olabiliyorlar ancak tgbsr ile face de görüşüyoruz sanırım ara verdi biraz bebek olaylarına.

mpb geldi :) sorduğum içine doğmuş...:)) yok ben özellikle zaten hamile olmayanları sordum haberin var mı diye anladığım kadarı ile tgbsr den haberin olmuş sadece..umarım sesi çıkmayanlar hamileyim diye dönsünde varsın sessiz kalsınlar bu arada bacaklarda ağrı sinyalleri geldi bana ama hala ameliyat etkisi mi yoksa adete son bir haftaya girdim ondan mı bilmiyorum tabi gecikmesede zamanında gelse biran evvel gidip hormon kardeşler ne durumdalar görsem seyhana oradaki doktoru mustafa beyin yaptığına bir anlam veremedim ama onun gibi onun kadar sinirlendim..faraza yorumlarıyla kızın aklını karıştırmış..sonrada bu kadar aklınızın karışacağını düşünmemiştim demiş şaşırdım histereskopisini yapıp belki laparoskopi de gerek demiş okumuşsundur

Canım ya..bu kadar mı olur bunca zaman sonra ben seni sorayım anayım ..sorduğumda sen kendin gel ben iyiyim de...içime doğmuş demek ki...test sonuçlarınıza sevindim cnm devamı da iyi gelsin inşallah...cinsiyeti de belli olunca yazar haber verirsin...bakalım sende oğlan annneleri kervanına katılacak mısın yoksa araya bir prenses mi gelecek..hayırlısı olsun cnm.evet istanbulda devam ediyorum canım..şimdilik izmirdeyim periyod başlayınca gideceğiz bakalım ..kendine iyi bak görüşmek üzere güzel haberlerle...

medids....canım ettim tabi merak gün aşırı yazarsın genelde özellikle sabahları:)) birkaç gün görmeyince seni de merak ettim..tsh'ın düşmüş şükür...anladığım kadarıyla ağustos ayı adetinle bir aksilik olmazsa başlayacaksın tedavine..umarım herşey yolunda gider cnm..ben de gün sayıyorum artık adet geldiğinde istanbula gideceğim canım o vakte kadar işlerimi buradaki hayatımı toparlayıp düzene sokmaya çalışıyorum umarım gittiğimde hormonlar benimde normal çıkar da hemen ay başı başlarım..gerisin geri gönderilmekten korkuyorum bende bekleyip göreceğiz artık..sıcaklar cayır cayır bir süre dahada devam edecek ...yaz nerde kaldı deyip serinlikten şikayet edenler şimdi tadını çıkartsın doya doya ...her gece saat başı ayaktayım bir üşüyorum klimadan kalkıp kapatıyorum sonra bir ter fenalaşma tekrar uyanıp açıyorum derken yat kalk aç kapat sabah oluyor sersem tavuk gibi işe geliyoruz canım hepimiz yanıyoruz yani
evet cnm ya denk geldi :) bakalım cinsiyet çok önemli değil ilk bebek ama işte yinede merak oluyor sağlıklı olsunda. yeni tedavin sana bebişini getirecek inş. yalnız şimdiden stres yapıp hormonlarını bozma hiç düşünmemeye çalış. sen ne kadar rahat olursan bebiş sana o kadar çabuk gelir. ay evet sıcaklar çok ya bizde klimasız yatamıyoruz şöyle bir yağmur yasa serinlesek yağmura aşerdim ben :1:

mpb geldi :) sorduğum içine doğmuş...:)) yok ben özellikle zaten hamile olmayanları sordum haberin var mı diye anladığım kadarı ile tgbsr den haberin olmuş sadece..umarım sesi çıkmayanlar hamileyim diye dönsünde varsın sessiz kalsınlar bu arada bacaklarda ağrı sinyalleri geldi bana ama hala ameliyat etkisi mi yoksa adete son bir haftaya girdim ondan mı bilmiyorum tabi gecikmesede zamanında gelse biran evvel gidip hormon kardeşler ne durumdalar görsem seyhana oradaki doktoru mustafa beyin yaptığına bir anlam veremedim ama onun gibi onun kadar sinirlendim..faraza yorumlarıyla kızın aklını karıştırmış..sonrada bu kadar aklınızın karışacağını düşünmemiştim demiş şaşırdım histereskopisini yapıp belki laparoskopi de gerek demiş okumuşsundur

Masalcım sağlığına kavuşmana sevindim.Umarım bu son olur.Seyhan için nediyelimki hepimizin başında Doktorların bizi anladığını düşünmüyorum.Halbuki ağızlarından çıkan hercümleyi nekadar cidiye alıp dinliyoruz.Biraz daha anlayışlı olmaları lazım

Biran önce eve gitmek istiyorum.Kızlar ben çok kötü oldum.Allah yardımcımız olsun klimanın altında böyleysek dışardakiler nasıl tutuyor acaba.Biran önce kasamız tutsada eve gitsek.

herkese selam yaklaşık 1 haftadır giremedim buraya aklım sizlerdeydi hep sadece 1 kere girip yasinlerimi okuduğumu mesaj attım ayse'ye o kadar..merak etmişsiniz beni çok mutlu oldumm :16: ablam ve yiğenim burdaydı sabah gönderdim onlarıda..geçmişe pek bakamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..

Mda; cnm inşallah okunan bu yasinlerin karşılığını en kısa zamanda alırsın dualarımız kabul olsun..

Masalcım; iyiyim canım merak edilecek bişey yok sen nasılsın geçtimi ağrın sızın herhangi bişey yoktur inşallah..

Ercelf; canım ne güzel 2 tane yumoşun çıkmış inşallah onlar sana bebiş olarak geri dönerler bu sefer..

Yeliziz; merak etmişsin canım beni sağol iyiyim şükür umarım sende bebişinde iyisinizdir..

Gayem; sen nasılsın sıcaklarla boğuşmak zor oluyodur oralarda..

daha adını sayamadığım arkadaşlarım canlarım umarım hepiniz iyisinizdir..topiğimizin 2.erkek bebişi geliyomuş buarada ne güzel hayırlı olur inşallah..unutmadan hepinize hayırlı ramazanlar allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahh
teşekkürler canım amin inşallah

evet kalp kalbe karşıymış,
hastahane hakkında olumsuzluk duymak istemiyorum canım sogurum yoksa ettiğim masrafta yabana gider .

kızlar bişey sorucam ben bu ay dinlenmedeyim ya diyorum ki acaba ovulasyon testi alıp öyle mi denesek bu ayda böyle geçsin..testi daha almadım nasıl uyguanıyo bilmiyorum :26: masalcım canım sen almıştın dimi bu testten?beni bir aydınlatırsanız sevinirim kızlar hem testi alıp almamam konusunda hemde eğer alırsam nasıl uygulandığı konusunda..

kızlar nsılsınız geçmişi pek okuyamadım özellikle uzunları okuyamıyorum ikon koyun olmazsa :30: ağzım içi zehir gibi ne yiyecegimi şaştım afedersiniz ögürme var ama çılkaramıyorum:52: hamilelikten sanırım hepiniz böyle olun inş:49::49:
oruç tutmuyorum sıvı kaybı çok ve bebegin su problemi var bende inş ödemek nasip olur :16:

mdaa naptın dra gittinmi ne dedi tatlım?

kızlar bişey sorucam ben bu ay dinlenmedeyim ya diyorum ki acaba ovulasyon testi alıp öyle mi denesek bu ayda böyle geçsin..testi daha almadım nasıl uyguanıyo bilmiyorum :26: masalcım canım sen almıştın dimi bu testten?beni bir aydınlatırsanız sevinirim kızlar hem testi alıp almamam konusunda hemde eğer alırsam nasıl uygulandığı konusunda..
Evet canim ben asilamalarimdan once ovulasyon testi aylarca kullanmistim marka adi vermek dogru degil burada ama ilac isimleri telafuz edildigine gore benim kullandigim markayi yaziyorum sana predictor ovülasyon testi... 55 tl fiyati eczane fiyati netten ne kadar bilmiyorum belki daha ucuza siparis edersin... Kullanımına gelince... Zaten kutuyu actiginda gebelik testinde oldugu gibi uzun ve ayrintili kullanim prospektüsü cıkacak icinden iyice oku arkadasım... Ben sana yinede özet geçeyim... Bu testin sana ovülasyon gününü dogru tesbit edebilmesi icin düzenli periyotlarla adet olman gerekiyor ilk sart bu.. Anlatim kilavuzunda 40 güne kadar adet olanlar icin tablo goreceksin... Bu tabloda ortalama adet döngünün ki eger cok düzenli dakik degilse son 3 ay icindeki en kisa adet döngünün karsiligi olan gunde ornek veriyorum 28 gunde bir gorduysen son üc ayda en kisa periyotla 28 in karsiligi 12 dir. Sen testini 12. Günde yapmaya baslayacaksin cok duzensizse pkon varsa kacirmamak icin adetinin 5. Gunu baslaman gerekir bunlarin hepsi yazılı tabloda da var. Teste basladiginda her gun ayni saatteki idrarinda yap mutlaka farkli zamanlarda degil... Bu da ikinci onemli kural testi yapmadan once son 2 saat sürede cok fazla sivi su tuketme LH duzeyini inceltiyor. Sabah 10 ile aksam 20.00 arasi bir saat belirle aksam sekizden sonra yapma. Gebelik testi ile yapilis sekli tamamen ayni... T ve C cizgileri olusursa pozitif demek yani LH pikine ulastin demek... İlk 24-36 saat icinde iliskiye girmen gerekir... Pozitifi yakaladigin ve devaminda belirtilen zaman diliminde iliskiye girdikten sonraki gunlerde artik testi tekrarlamayacaksin o ay icin bitmis oluyor... Paket icinde 5 tane cikacak bes gunluk yani sayet sen düzenli gormuyorsan adetinin 5. Gunu basyacaksan bu sebepten ötürü sana yetmez o zaman iki paket bulundurman gerek ovulasyon yakalamak icin.. Ama duzenliyse gerek yok ikinci pakete durum bu canim kolay gele..... Benim ovulasyonlarimi hep dogru tesbit etti testen memnundum ama sperm ve yumurtalara kizginim bi isi beceremediler:))

teşekkürler canım amin inşallah

evet kalp kalbe karşıymış,
hastahane hakkında olumsuzluk duymak istemiyorum canım sogurum yoksa ettiğim masrafta yabana gider .
Hastane hakkinda herhangi bir olumsuzluk yok olacak bir durumda yok canim kaldi ki bende olumsuz bir sey yazmadim ama oyle anlasildi ise unut gitsin hemen.... . Dikkate alacagim hislerini mutlaka.

Masalcım sağlığına kavuşmana sevindim.Umarım bu son olur.Seyhan için nediyelimki hepimizin başında Doktorların bizi anladığını düşünmüyorum.Halbuki ağızlarından çıkan hercümleyi nekadar cidiye alıp dinliyoruz.Biraz daha anlayışlı olmaları lazım
Cok tesekkur ederim canim... Evet malesef hepimiz ugrasiyoruz hepsi ile onlar bizle biz onlarla bakalim nereye kadar... Simdiden iyi hsonlari diliyorum sana

hastane hakkinda herhangi bir olumsuzluk yok olacak bir durumda yok canim kaldi ki bende olumsuz bir sey yazmadim ama oyle anlasildi ise unut gitsin hemen.... . Dikkate alacagim hislerini mutlaka.

zaten senin söylediğin için degil dediğim,
demişsinya seyhanın yazdıklarını okumuşsundur diye , ondan dedim senle ilgisi yok.

AYSE ve tüm yasin okuyan arkadaşlarım hepinizin yüregine saglık , allah benim için okudgunuz bu duaların karşılıgını siz e fazl fazla versin hepinize teşekkür ederim.

mda cım inşallah Allah dualarımızı kabul ederde kavuşursun sende bebeğine bak ramazanın ilk gününe denk geldi yasinlerinin toplanması.inşallah bu mübarek günde duaların kabul olur...
arkadaşlar dün gece adet oldum maalesef ikinci aşılamam da tutmadı :((

ebereris çok geçmiş olsun...
== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacak
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okuyacak
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okuyacak

arkadaşlar listeden dimple020 arkadaşımızı çıkardım okuyamayacak hastalandığı için fakat 2 taneyi arkadaşlara bölüştürdüm superisi ve mcan84 fazladan okuyabailiriz dedikleri için onlara verdim.. kendime alamamın sebebi ise hem iş hem ev sahur ve hatimde çıkarıcam o yüzden alamadım bu hafta iki tane okuyacağım

ayşecim üç taneyi seve seve okurum gene eksik kalan olursa haber vermen yeter bana...

kızlar slm benim 2 asılamada tutmadı 2 gün önce 3 asılama oldu doktorum buda tutmazsa yumurtalıkların yukarıda diye tahmin ediyorum diyo aslında bu asılamdanda umudum yok bunda cok aksilik yasadım çünki tutarsada mucize olur biraz

tusemim ikinci aşılaman için geçmiş olsun umarım üçüncüde yakalarsın hamileliği...

zaten senin söylediğin için degil dediğim,
demişsinya seyhanın yazdıklarını okumuşsundur diye , ondan dedim senle ilgisi yok.

cnm ben sadece aklıma takılan şeyi paylaştım ama bu sorun merkezle ilgili değil tabiki orda benimde hatam olabilir yanlış anlamışda olabailirim
kafanızı bulandırmak istemem

kızlar ben biraz ara vermek istiyorum yine sizleri takip ederim merak etmeyin :34: bu tür aralar bana iyi geliyo

mda ve masal sizleri özellikle takip edeceğimmm kaçarınız yokkk aynı merkezdeyiz çünkü
dün dr lada konuştum 2. veya 3. adette gideceğimmm inşallah hayırlısı olur hepimiz için

kızlar nsılsınız geçmişi pek okuyamadım özellikle uzunları okuyamıyorum ikon koyun olmazsa :30: ağzım içi zehir gibi ne yiyecegimi şaştım afedersiniz ögürme var ama çılkaramıyorum:52: hamilelikten sanırım hepiniz böyle olun inş:49::49:
oruç tutmuyorum sıvı kaybı çok ve bebegin su problemi var bende inş ödemek nasip olur :16:

mdaa naptın dra gittinmi ne dedi tatlım?
yaz günlerinde çok zor durumlar ama bunlar tatlı yorgunluk ve sıkıntılar hepsi geçip gidecek .
daha degil canım 13/08 de gidecegim.

arkadaşlar dün gece adet oldum maalesef ikinci aşılamam da tutmadı :((

geçmiş olsun canım .. üzülmemek elde değil ama en kısa sürede toparlanırsın canım .. inşallah bir dahaki tedaviye gerek kalmadan meleğin kendiliğnden gelir canım ..

bu arada bir güzel haber vereyim size. oğlum olacağını öğrendim bu gün. rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip eder inşallah bu duyguyu. ben riskli gebelik literatüründe yer alıyorum. rahmim küçük biraz. dualarınızda benide unutmayın olur mu. rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip eder inşallah.

bu ay minik prenslerin ayı sanırım :) tebrik ederim canım .. önce hayırlısıyla tamamına erdirmeyi , sağlıkla kucağına almayı ve analı - babalı büyütmeyi nasip etsin Allah...

herkese selam yaklaşık 1 haftadır giremedim buraya aklım sizlerdeydi hep sadece 1 kere girip yasinlerimi okuduğumu mesaj attım ayse'ye o kadar..merak etmişsiniz beni çok mutlu oldumm :16: ablam ve yiğenim burdaydı sabah gönderdim onlarıda..geçmişe pek bakamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir..

Mda; cnm inşallah okunan bu yasinlerin karşılığını en kısa zamanda alırsın dualarımız kabul olsun..

Masalcım; iyiyim canım merak edilecek bişey yok sen nasılsın geçtimi ağrın sızın herhangi bişey yoktur inşallah..

Ercelf; canım ne güzel 2 tane yumoşun çıkmış inşallah onlar sana bebiş olarak geri dönerler bu sefer..

Yeliziz; merak etmişsin canım beni sağol iyiyim şükür umarım sende bebişinde iyisinizdir..

Gayem; sen nasılsın sıcaklarla boğuşmak zor oluyodur oralarda..

daha adını sayamadığım arkadaşlarım canlarım umarım hepiniz iyisinizdir..topiğimizin 2.erkek bebişi geliyomuş buarada ne güzel hayırlı olur inşallah..unutmadan hepinize hayırlı ramazanlar allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallahh

merhaba su perim, iyi haberini alınca sevindim canım .. ablanların gelmesi sana moral olmuştur ne güzel.. bu arada Allah kavuştursun canım yolculamışsın ablanları.. sıcak ve nem ikilisi bu sıralarda had safhada..yapış yapış geziyoruz buralarda .. 7-24 duşun altında çıkmasanda faydası yok . duştan çıkıtığın gibi yine yapış yapışsın :)) bunun dışında her şey normal canım benim ...
Masalcım canım,

beni de merak etmişsin hatırladığın için teşekkür ederim canım,doktorlarla koşturuyorum işte tsh yüksekti ilaç kullanıyordum.çarşamba gittim doktora 2,04 inmiş tüp bebek için evraklarımı teslim ettim 13/08 randevu verdiler tekrar muayene ve sperm testi olacakmış onun koşuşturmasını yaşıyoruz işte.

Bakalım inşallah ağustosta tüp bebek tedavisine başlayacağım.

Sen nasılsın İzmir'in deli sıcaklarıyla aran nasıl :)))

umarım buyeni tedavin sürecinde her şeyin gönlünce olur arkadaşım ..

kızlar slm benim 2 asılamada tutmadı 2 gün önce 3 asılama oldu doktorum buda tutmazsa yumurtalıkların yukarıda diye tahmin ediyorum diyo aslında bu asılamdanda umudum yok bunda cok aksilik yasadım çünki tutarsada mucize olur biraz

hayırlsıı olsun yeni aşılaman canım benim .. artık geçmişi düşünüp kendini stresse sokma arkadaşım .. şu an için sadece ilerisini düşle.. güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. sen bol bol dua edip içini ferah tutmaya canım arkadaşım .. Allah yardımcın , şansın bol olsun arkadaşım...

selam arkadaşlar çok teşekkür ederim benim için mutlu olmanıza o kadar çok seviniyorum ki.bugün de gittik kontrole minnak yumurtam 12mm olmuş. 2 taneydiler ama bu daha büyük olanı sanırım ötekisini söylemedi doktor. çarşamba dan cuma ya 9 mm den 12mm olmuş sanırım. iyi heralde dimi. aynı doz da devam edicem pazartesi tekrar çağırdı.bu hızla giderse uzunca bir aradan sonra ilk defa 15. günümde falan yapılmış olucak aşılamam inşallah. ama bir korkum da büyümesinin durması :( inşallah büyüdükçe özellikle bu 2 günde dozu az gelmez gelse de gerçi büyümemişse çok hemen arttırırlar pazartesi ama biraz zaman kaybı olur. herneyse neyse nasip onu yaşicaz.ama büyicek gibi duruyo :) 10mm nin üzeri zaten her zaman umut vaadeder. geçen ay 18. günümde birtane bile gelişen folikülüm yoktu. bunun ortaya çıkması bile çok güzel.inşallah bu benim 3. ve son aşılamam olur. çok umudum var bu ay.

yüreğine sağlık canım.Allah kabul etsin. harika birşey yaptık kızlar aferin bize. ve tabiki fikir anası aysecim sana çok teşekkürler. okumak isteyen arkadaşlarımız çoğaldı ne mutlu. cuma bağışlamasından sonra yeni listeyi hep haftasonu oluştururuz pazartesiye yeni ve güncel liste olmuş olur sayıları ona göre dağıtırsın. ayrıca hiç kimse kızmaz sana merak etme çünkü bu işi takip etmek de zor o yüzden verdiğin kararlara herkes saygı duyar. okumayıp haber vermeyenleri çıkartırsın.ve fazladan okumak isteyenlere yazarsın.mesela hakkını okuyup da bitiren ama eksik olduğu için yeniden yasin verdiklerini de "mavi renkle 1 tane ilave okuyacak" yazarsan herkes daha net anlar. böylelikle habire kişiye özel mesaj yazmak zorunda kalmazsın hem belki takip edemeyip kaçıranlar da olabilir. herkes güncellenen listeden görür.nacizhane fikrim :)

şu an için yumoşların büyümelerinde herhangi bir sorun canım .. doktor zaten ters bir şey görmüş olsaydı dozun ayarında değişiklik yapardı canım ..sen yetreki moralini yüksek tut arkadaşım ..endişe etme inşallah bu sefer her şey güzel olacak ...

Son düzenleme:
günaydınlar ... iyi, mutlu ve huzur dolu hafta sonları bizleri bekliyor olsun ..

Back
X