Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ben sadece aklıma takılan şeyi paylaştım ama bu sorun merkezle ilgili değil tabiki orda benimde hatam olabilir yanlış anlamışda olabailirim
kafanızı bulandırmak istemem

kızlar ben biraz ara vermek istiyorum yine sizleri takip ederim merak etmeyin :34: bu tür aralar bana iyi geliyo

mda ve masal sizleri özellikle takip edeceğimmm kaçarınız yokkk aynı merkezdeyiz çünkü
dün dr lada konuştum 2. veya 3. adette gideceğimmm inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Tatlım aslında bulandırmak degil elbette ama insan bu kadar övgü duydugu bir merkezde böyle şeyler duyuncada üzülmüyor degil . Heleki dün seninle face te konuştuk biliyorsun elbetteki anlatacaksın bu bana verdiğin degeri gösterir ama insan böyle şeyler duyuncada aman allahım diyor ki sende bu muamalenden rahatsız olmuşsun.benim burada inanamadıgım bu kadar titiz bir merkezin sana yaşattıgı bu süreç, ben senden daha çok üzüldüm inanki .Neticede bir doktora başlarken hepimiz umutlarımızı hayallerimizi teslim ediyoruz ona hele birde çok uzun yıllar ugraşmış ve pek çok doktordan yanlış muamele görmüşseniz umut eşiğiniz biraz daha artıyor.Ama onların bize yaklaşımı birazda jinekolog degil psikoloğ olarak olmalı diye düşünüyorum.

bu arada kaçmak falan :4:yok zaten ayda yılda girip bir iki satır yazıyosun nereye şimdi. olmaz görcem seni her sabah burada :16:
elbetteki takip edecegiz birbirimizi , :21: ben seni diger tarafta bırakmamki

dün adetimin 1. günüydü doktora gittim kontrol için şükür kistler gitmiş yarın ilk iğneme başlıcam hayırlısıyla ama hemşire bana vurmam için gerekli olan puregon kalemini vermeyi unuttu bende unuttum :96:acaba eczaneden temin edebilir miyim ki bu kalemi?:50:

hakkımızda hayırlsı olsun canım bu mübarek aylarda bol bol dua edelim kabul olsun emeklerimiz boşa gitmesin inş üzülme tatlım inş tez zamanda bebeğine kavuşursun canım ...

dün adetimin 1. günüydü doktora gittim kontrol için şükür kistler gitmiş yarın ilk iğneme başlıcam hayırlısıyla ama hemşire bana vurmam için gerekli olan puregon kalemini vermeyi unuttu bende unuttum :96:acaba eczaneden temin edebilir miyim ki bu kalemi?:50:

eczaneyi bilmiyorum canım banada doktorum vermişti, ben kullanıp işim bittikten sonra kendisine iade ediyordum. Onada ilaç firması ilacı sürekli yazıp kullandırması için sanırım fazlaca bırakmış. Doktorunla iletişime geçsen belki nereden bulabilecegin konusunda yardımcı olur belki bugün çalışıyordur.

hayırlı olsun yeni tedavi sürecin canım ... umarım bu sfer her şey gönlünce gider , bebişine kavuşursun hayırlısıyla... gittiğin merkezi arasan olmaz mı ? olmazsa eczaneye sor belki vardır... yakın olsaydık bendekini seve seve verirdim canım.. yollasam eline anca pazartesi geçer o da işine yaramaz sanırım :(

evet canım bugün tatildi aslında ama fazla mesai :19: nasılsın iyi misin mda cım ?

off kötü olmuş o zaman inşallah erkenden biterde gidersin hemncecik evine. ben zaten bugün çalışıyorum benim çarşamba ve pazar iznim var aslında iyi geliyor çünkü 2 gün çalışıp bir gün izin yapmış oluyorum.
İyiyim tatlım buralardayız işte hepimiz aynı hayalin peşinde umut tüketiyoruz.Artık zaman hemen geçsin hamile olayım istiyorum , tabi bunu hepimiz için istiyorum şöyle koca göbekli bol bebek aglamalı buluşmalarımız olsun diye bol bol dua ediyorum.

cnm merak etmişsin iyiyiz biz. bebiş büyüyor ikili testimiz temiz çıktı 14 gün sonra tekrar kontrolümüz var bakalım cinsiyeti ne olacak. çok sık uğramıyorum artık buraya arada yazdıklarınızı okuyup çıkıyorum sende hastane değiştirdin sanırım istanbulda mı devam edeceksin çok takip edemiyorum. ama hepiniz için dua ediyorum inş. hepimiz bir gün anne olma mutluluğunu tadacağız. allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım merhaba iyi olmana çok sevindim cinsiyet heyecanı da bir başkadır Allah sağlıklı kılsın öncelikle.sonrasında hazırlıklar başlar zaten ne güzel. almaya başladın mı şimdiden canım. tabi cinsiyet belli olunca daha güsel alışveriş yapılır dimi:)

kızlar bişey sorucam ben bu ay dinlenmedeyim ya diyorum ki acaba ovulasyon testi alıp öyle mi denesek bu ayda böyle geçsin..testi daha almadım nasıl uyguanıyo bilmiyorum :26: masalcım canım sen almıştın dimi bu testten?beni bir aydınlatırsanız sevinirim kızlar hem testi alıp almamam konusunda hemde eğer alırsam nasıl uygulandığı konusunda..

canım adetin düzenliyse deneyebilirsin ama bence gerek yok kendini strese sokma. gerçek anlamda dinlen.

kızlar nsılsınız geçmişi pek okuyamadım özellikle uzunları okuyamıyorum ikon koyun olmazsa :30: ağzım içi zehir gibi ne yiyecegimi şaştım afedersiniz ögürme var ama çılkaramıyorum:52: hamilelikten sanırım hepiniz böyle olun inş:49::49:
oruç tutmuyorum sıvı kaybı çok ve bebegin su problemi var bende inş ödemek nasip olur :16:

mdaa naptın dra gittinmi ne dedi tatlım?

canım tutma tabiki oruç senin şimdi bol bol su içmen gerek herşey gönlünce olsun.

çok sevindim canım kistlerinin gitmesine ilaç kullandın mı gitmeleri için yoksa kendiliğinden mi gitti adet olunca? puregon kalemini de eczaneden temin edebilirsin sanırım.

off kötü olmuş o zaman inşallah erkenden biterde gidersin hemncecik evine. ben zaten bugün çalışıyorum benim çarşamba ve pazar iznim var aslında iyi geliyor çünkü 2 gün çalışıp bir gün izin yapmış oluyorum.
İyiyim tatlım buralardayız işte hepimiz aynı hayalin peşinde umut tüketiyoruz.Artık zaman hemen geçsin hamile olayım istiyorum , tabi bunu hepimiz için istiyorum şöyle koca göbekli bol bebek aglamalı buluşmalarımız olsun diye bol bol dua ediyorum.

amin canım inşallah tez zamanda hepimizi hayalini kurduğumuz o günlere hayırlısıyla kavuşuruz ....

günaydın kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor bilen var mı?

merhaba arkadaşım , arzuya göre anestezili de çektirebilirsin HSG ni ... acı eşiğin düşükse anesteziliyi tavsiye ederim .. anestezili çektirmiştim ben dolayısıyla bir şey hissetmemiştim :) 10 dk uyku iyi gelmişti bana, o gerilim dolu günlerden 10 dk deliksiz uykuyu sevmiştim :9:

merhaba arkadaşım , arzuya göre anestezili de çektirebilirsin HSG ni ... acı eşiğin düşükse anesteziliyi tavsiye ederim .. anestezili çektirmiştim ben dolayısıyla bir şey hissetmemiştim :) 10 dk uyku iyi gelmişti bana, o gerilim dolu günlerden 10 dk deliksiz uykuyu sevmiştim :9:

anladım canım ben çok acemiyim de bu konularda içine ne sokuyorlar film çekmek i.in?çok da tuhaf bir soru oldu ama:)

anladım canım ben çok acemiyim de bu konularda içine ne sokuyorlar film çekmek i.in?çok da tuhaf bir soru oldu ama:)

eğer için alırsa ve olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyorsan Hsg videolarını seyredenilirsin canım.. açıkcası ben anestesiz yaptıran arkadaşlarımından etkilendiğim için direkt anestezili olmasını rica etmiştim doktorumdan... ama normal yaptıran arkadaşlardan da pek korkulacak bir şeyin olmadığını , adet sancısına biraz daha fazlasını 3-4 dakika hissetiklerini duydum.. ben baygın olduğumdan neler olduğunu bilmiyorum sonrasında da içim el verip merak edip bakmadım neler yaptıklarına açıkcası...

eğer için alırsa ve olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyorsan Hsg videolarını seyredenilirsin canım.. açıkcası ben anestesiz yaptıran arkadaşlarımından etkilendiğim için direkt anestezili olmasını rica etmiştim doktorumdan... ama normal yaptıran arkadaşlardan da pek korkulacak bir şeyin olmadığını , adet sancısına biraz daha fazlasını 3-4 dakika hissetiklerini duydum.. ben baygın olduğumdan neler olduğunu bilmiyorum sonrasında da içim el verip merak edip bakmadım neler yaptıklarına açıkcası...[/QUOT

anladım canım ben bebek olmuyo diye gittim ilk aşamada herkesi alttan muayene ediyorlarmış beni hiç bu zamana kadar alttan muayene etmediler.o yüzden bu hsg olayı gerdi beni.gerçi hemen değil eşimin tahlil yaptırmasından sonra çekilecek ama ben şimdiden hazırlıyom kendimi

anladım canım ben bebek olmuyo diye gittim ilk aşamada herkesi alttan muayene ediyorlarmış beni hiç bu zamana kadar alttan muayene etmediler.o yüzden bu hsg olayı gerdi beni.gerçi hemen değil eşimin tahlil yaptırmasından sonra çekilecek ama ben şimdiden hazırlıyom kendimi[/QUOTE]

tedavi sürecinde ister istemez jinekolojik muanelere alışıyorsun canım ...jinekolojik olmadan ve hormonlarına bakılmadan mı direkt sana HSG çektirmeni mi söyledi doktorun ? Hakkında hayırlsı olsun umarım fazla aramadan meleğine kavuşursun hayırlısıyla..

anladım canım ben bebek olmuyo diye gittim ilk aşamada herkesi alttan muayene ediyorlarmış beni hiç bu zamana kadar alttan muayene etmediler.o yüzden bu hsg olayı gerdi beni.gerçi hemen değil eşimin tahlil yaptırmasından sonra çekilecek ama ben şimdiden hazırlıyom kendimi

tedavi sürecinde ister istemez jinekolojik muanelere alışıyorsun canım ...jinekolojik olmadan ve hormonlarına bakılmadan mı direkt sana HSG çektirmeni mi söyledi doktorun ? Hakkında hayırlsı olsun umarım fazla aramadan meleğine kavuşursun hayırlısıyla..[/QUOTE]

hayır canım jinekolojik muayene oldum ama ultrasonla karından bakıldı.sen zayıf olduğun için sen de karından herşey gözükür altan muayene gerek yok dedi.hormonlarıma bakıldı.buraya kadar herşey normal çıktı.şimdi geriye iki ihtimal kalıyo dedi.ya eşinde problem var ya da senin tüpler tıkalı dedi.eşin test yaptırsın.sonra da sana rahim filmi çekelim dedi.

tedavi sürecinde ister istemez jinekolojik muanelere alışıyorsun canım ...jinekolojik olmadan ve hormonlarına bakılmadan mı direkt sana HSG çektirmeni mi söyledi doktorun ? Hakkında hayırlsı olsun umarım fazla aramadan meleğine kavuşursun hayırlısıyla..

hayır canım jinekolojik muayene oldum ama ultrasonla karından bakıldı.sen zayıf olduğun için sen de karından herşey gözükür altan muayene gerek yok dedi.hormonlarıma bakıldı.buraya kadar herşey normal çıktı.şimdi geriye iki ihtimal kalıyo dedi.ya eşinde problem var ya da senin tüpler tıkalı dedi.eşin test yaptırsın.sonra da sana rahim filmi çekelim dedi.[/QUOTE]

amin canım inş allah isteyen herkese kısmet etsin

hayır canım jinekolojik muayene oldum ama ultrasonla karından bakıldı.sen zayıf olduğun için sen de karından herşey gözükür altan muayene gerek yok dedi.hormonlarıma bakıldı.buraya kadar herşey normal çıktı.şimdi geriye iki ihtimal kalıyo dedi.ya eşinde problem var ya da senin tüpler tıkalı dedi.eşin test yaptırsın.sonra da sana rahim filmi çekelim dedi.

benim ne günahım vardı da jinekolijik muane oluyorum zayıf olmama rağmen :))) ama gerçektende ilk kez senden duydum kilo durumuna bağlı jinekolijik muane olma durumunu :)
inşallah eşinde sonuçlarında probleme rastlanmaz arkadaşım ..

Son düzenleme:
günaydın kızlar rahim filmi nasıl çekiliyor bilen var mı?

canım alttan muayne olmadığını yazmışsın eğer bunda sıkıntı yaşıyorsan hsgde de yaşarsın öncelikle rahat jinekolojik muayne olabilmen gerekli. bebek olmadığı için tedaviye başlıyorsan kendini sıkmadan rahatça vajinal muayne olmayı öğrenmen gerekli. sonrasında ise başladığın bu yolda doktorunun önce rahim filmi istemesi çok güzel birşey. böylelikle tüplerinde yada rahiminde bir sorun olup olmadığı anlaşılacak ve sen ona göre daha emin bir şekilde yoluna devam edeceksin. rahim filmine gelince herkesin acı eşiği farklı olduğu için tartışılır. ben anestezisiz yaptırdım. 5 dk. süren bişey rahim ağzına spekulum denilen aleti takıp biraz açtırıyolar sonrasında şırınga şeklindeki şeyi içeriye sokup onunla basınçlı sıvı enjekte ediyolar.basınçla sıvı gelirken bir ağrı oluyor anlık bişey sonrasında geçiyor. yoğun bir adet sancısı gibi bişey.dayanılamicak gibi bir acı değildi benim için derin nefes almak ve kaslarını sıkmamak çok önemli. ama muaynede bile tecrübesizsen radyomar da falan anestezi ile çektirmeni tavsiye ederim. bana da işlemden önce bir kas gevşetici iğne vurmuşlardı. bu sebepten de rahat geçmiş olabilir.

Back
X