Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınnn![]()
mevacım senin adına çok sevindim umarım o agrılar yanıltmasın seni, bu arada aşılama gününü ver listeye kaydedelim hep beraber gün sayalım senin için
günaydınlar canım , mesajını aldım. düzeltmeyi yapıyorum ayrıca rahatsızlık ne demek ir daha duymayayım olurmu![]()
sanada günaydın canım, kalemi Denizli de bulamamana şaşırdım sanırım merkezde degilsin.
yalnız değilsin canım ister istemez hepimiz iğnelerle dediğin gibi balon misali şişiyoruz ve tedavi bitiminde sönüyoruz :)) iğneler ve tedaviler yeter ki işe yarayıp meleklerimize kavuştursun bizi 9 ay şişmeye razıyız :)) her şey gönlünce olsun bu sefer arkadaşım...
hepimizin gönlüne göre olsun herşey bu tedavi süreçleri kötü oluyor sonuçta insan umutlanıyor beklentileri yüksek oluyor bebeğimize kavuşmak için dediğin gibi herşeye katlanmaya razıyız yeter ki gelsinler allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
![]()
herkese günaydınlar güzel günler hepimizin olsun inşallahh![]()
Evet canim ben asilamalarimdan once ovulasyon testi aylarca kullanmistim marka adi vermek dogru degil burada ama ilac isimleri telafuz edildigine gore benim kullandigim markayi yaziyorum sana predictor ovülasyon testi... 55 tl fiyati eczane fiyati netten ne kadar bilmiyorum belki daha ucuza siparis edersin... Kullanımına gelince... Zaten kutuyu actiginda gebelik testinde oldugu gibi uzun ve ayrintili kullanim prospektüsü cıkacak icinden iyice oku arkadasım... Ben sana yinede özet geçeyim... Bu testin sana ovülasyon gününü dogru tesbit edebilmesi icin düzenli periyotlarla adet olman gerekiyor ilk sart bu.. Anlatim kilavuzunda 40 güne kadar adet olanlar icin tablo goreceksin... Bu tabloda ortalama adet döngünün ki eger cok düzenli dakik degilse son 3 ay icindeki en kisa adet döngünün karsiligi olan gunde ornek veriyorum 28 gunde bir gorduysen son üc ayda en kisa periyotla 28 in karsiligi 12 dir. Sen testini 12. Günde yapmaya baslayacaksin cok duzensizse pkon varsa kacirmamak icin adetinin 5. Gunu baslaman gerekir bunlarin hepsi yazılı tabloda da var. Teste basladiginda her gun ayni saatteki idrarinda yap mutlaka farkli zamanlarda degil... Bu da ikinci onemli kural testi yapmadan once son 2 saat sürede cok fazla sivi su tuketme LH duzeyini inceltiyor. Sabah 10 ile aksam 20.00 arasi bir saat belirle aksam sekizden sonra yapma. Gebelik testi ile yapilis sekli tamamen ayni... T ve C cizgileri olusursa pozitif demek yani LH pikine ulastin demek... İlk 24-36 saat icinde iliskiye girmen gerekir... Pozitifi yakaladigin ve devaminda belirtilen zaman diliminde iliskiye girdikten sonraki gunlerde artik testi tekrarlamayacaksin o ay icin bitmis oluyor... Paket icinde 5 tane cikacak bes gunluk yani sayet sen düzenli gormuyorsan adetinin 5. Gunu basyacaksan bu sebepten ötürü sana yetmez o zaman iki paket bulundurman gerek ovulasyon yakalamak icin.. Ama duzenliyse gerek yok ikinci pakete durum bu canim kolay gele..... Benim ovulasyonlarimi hep dogru tesbit etti testen memnundum ama sperm ve yumurtalara kizginim bi isi beceremediler:))
herkese hayırlı ramazanlareskilerden belki tanıyanlar olur nihayet 40 günün sonunda az da olsa adet olmak güzel bi duygu nette sorun olduğu için giremedim ama artık burdayım kızlar yarın ilk aşılama için dr gidiyorum malesef yaşadığım yere değilde başka ile gitmek zorundayım çok heyecanlıyım umutluyum kendimi çok kaptırmakta istemiyorum ama girdik bi yola hayırlısı bakalım veeee ilk aşılama maratonu başlaaasınn
![]()
Bu hafta 3. aşılamam oldu, bu kez istanbul tüp bebekte yaptırdım. Gonal f kullandık. çok güzel bir hastane çok memnun kaldım, keşke en baştan oraya gıtseymısım. bugün hep idrar torbamın da oldugu bölgelerde dolgunluk ve agrı oldu. umarım bu kez tutar. Umarım herkesin gönlüne göre olur bu ramazanda.![]()
Pazartesi ye saat saydigim nadir zamanlardan dı bu iki gün hic bosta kalmadigim halde ne yapsam ne kadar kostursamda beni izledi pesimden o sıkıntı.... baktim gitmiyor varsin gelsin dedim elbet bıkar benden baktı yenemiyor nasılsa bırakıp gider... Oylede oldu simdi Dualarimi edince kaçtıı gitti ... Sükür saglikla huzurla her biten güne... Sükür Allah"ım icimde eksik koymadigin inancına varlıgına...!!!!
evet canım merkezde oturmuyorum merkezde olsam bulurdum çoktan :)
selam nasılsın su pericim ? umarım haftasonun güzel geçmiştir..
günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.
günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.
günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. Aşılamam. Ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. Günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. Bu son aşılamam olsun.
canım sanırım aynı duyguları sıkıntıyı paylaşmışısz bu hafta sonu..bende iyi değildim güya yazlığa kafa dağıtmaya gitmiştim ama surat bir karış sıkıntılı bir şekilde geri döndüm..benim görümcem hamile ve doğumuna 3-4 hafta kaldı onun göbeğini görmek,bebeğin hareketlerini izlemek,hazırlıklarından konuşulması ve herkesin bebek üzerine odaklanması dokunuyo bana..ağlamak geliyo içimden sanki cezaymış gibi geliyo bana bu yaşananlar..kaynanamda imalı bir şekilde seni heyecanla bekliyorum anneannesinin canı falan demesi daha beter yaptı beni..hala kötüyüm aslına bakarsan canım..ne büyük sınavlardan geçiyoruz böyle..