Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

Arkadaşım çok sevindirm senin adına .Moralin baya iyi gözüküyor.Umarım senide hamileler arasında görürüz hayırlısıyla.Darısı başımıza:):nazar:

canım sanırım aynı duyguları sıkıntıyı paylaşmışısz bu hafta sonu..bende iyi değildim güya yazlığa kafa dağıtmaya gitmiştim ama surat bir karış sıkıntılı bir şekilde geri döndüm..benim görümcem hamile ve doğumuna 3-4 hafta kaldı onun göbeğini görmek,bebeğin hareketlerini izlemek,hazırlıklarından konuşulması ve herkesin bebek üzerine odaklanması dokunuyo bana..ağlamak geliyo içimden sanki cezaymış gibi geliyo bana bu yaşananlar..kaynanamda imalı bir şekilde seni heyecanla bekliyorum anneannesinin canı falan demesi daha beter yaptı beni..hala kötüyüm aslına bakarsan canım..ne büyük sınavlardan geçiyoruz böyle..

Superisi inan bende bu duruma çok üzülüyorum bazı kötü nbiyetli insanlar varki çocuğu olmayanlara bebeklerini bile vermiyorlar kucaklarına .Nazarı değer diye bende bunu duydum artık bebek görmelerine gitmiyorum.Haksızlık bu kimsenin canına kötü gözle bakmam asla ,hasetliycez zannediyorlar.

günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

canım ya çok sevindim hatırlarsan mcan84 ünde böyle olmuştu ve sonuç pozitifti umudunu hiç yitirme arkadaşım sonuçta güzel günler bizi bekler

CANIM ÇOK SEVİNDİMM... inş bu kez bebeğin seninle olur hepimize bol bol dua ediyorum belki herşey yoluna giriyordur bu yaşadığın sıkıntılar bitiyordur tatlım bebek gelirde bütün bu sıkıntılar biter inş moralinin yerinde olması çok güzell :16::16::16:

canım sanırım aynı duyguları sıkıntıyı paylaşmışısz bu hafta sonu..bende iyi değildim güya yazlığa kafa dağıtmaya gitmiştim ama surat bir karış sıkıntılı bir şekilde geri döndüm..benim görümcem hamile ve doğumuna 3-4 hafta kaldı onun göbeğini görmek,bebeğin hareketlerini izlemek,hazırlıklarından konuşulması ve herkesin bebek üzerine odaklanması dokunuyo bana..ağlamak geliyo içimden sanki cezaymış gibi geliyo bana bu yaşananlar..kaynanamda imalı bir şekilde seni heyecanla bekliyorum anneannesinin canı falan demesi daha beter yaptı beni..hala kötüyüm aslına bakarsan canım..ne büyük sınavlardan geçiyoruz böyle..

canım üzülmekte haklısın insan bunları duyunca çok üzülüyor kimsenin yanında bişey diyemesedde kelimeler boğazında düğümleniyor gözyaşları içine akıyor yapmacıktan gülümseyebiliyoruz sadece ne yapalım bitanem bizimde kaderimiz bu demekki millet istemeden hesaplamadan sperm neymiş yumurta neymiş ne zman hamile kalmak için uygun günmüş vb vb vb.... bunları düşünmeden oluveriyor ama biz uğraşa uğraşa olmuyor işte herşeyde vardır bi hayır diyoruz allahım yardımcımız olsun canım üzme kendini allah başka üzüntü vermesin:16::16::16: :54:
canım inşallah bu yaşadığın aksilikler son bulur ve sonunda bebeğine kavuşursun..anlatırsın hatta ona böyle böyle ne macerelar yaşadım diye :1:
çok teşekkür ederim canım yaa anlatırım birde burnunu sıktırırım bizene eziyetler çektirdin diye :1: şu pko denen hastalık nasıl bişeydir anlayamadım hala :( ne tedavisi var ne çözümü bu mu bizim hamile kalmamıza engel :(

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun, inşallah 15-20 gün sonra güzel haberlerle hepimizin yüzünü güldürürsün
dualarımız seninle

Superisi inan bende bu duruma çok üzülüyorum bazı kötü nbiyetli insanlar varki çocuğu olmayanlara bebeklerini bile vermiyorlar kucaklarına .Nazarı değer diye bende bunu duydum artık bebek görmelerine gitmiyorum.Haksızlık bu kimsenin canına kötü gözle bakmam asla ,hasetliycez zannediyorlar.

benimde son zamanlarda etrafımda o kadar çok doğum yapan varki canım ister istemez görüyorum onları hep etkileniyorum..bebeklerini dediğin gibi vermiyolar sanki bişey yapıcaz..allahım dualarımızı kabul etsinde bizde kavuşalım artık meleklerimize..

CANIM ÇOK SEVİNDİMM... inş bu kez bebeğin seninle olur hepimize bol bol dua ediyorum belki herşey yoluna giriyordur bu yaşadığın sıkıntılar bitiyordur tatlım bebek gelirde bütün bu sıkıntılar biter inş moralinin yerinde olması çok güzell :16::16::16:

canım üzülmekte haklısın insan bunları duyunca çok üzülüyor kimsenin yanında bişey diyemesedde kelimeler boğazında düğümleniyor gözyaşları içine akıyor yapmacıktan gülümseyebiliyoruz sadece ne yapalım bitanem bizimde kaderimiz bu demekki millet istemeden hesaplamadan sperm neymiş yumurta neymiş ne zman hamile kalmak için uygun günmüş vb vb vb.... bunları düşünmeden oluveriyor ama biz uğraşa uğraşa olmuyor işte herşeyde vardır bi hayır diyoruz allahım yardımcımız olsun canım üzme kendini allah başka üzüntü vermesin:16::16::16: :54:

çok teşekkür ederim canım yaa anlatırım birde burnunu sıktırırım bizene eziyetler çektirdin diye :1: şu pko denen hastalık nasıl bişeydir anlayamadım hala :( ne tedavisi var ne çözümü bu mu bizim hamile kalmamıza engel :(

canım inanki artık yapmacıktan bile olsa gülümseyemiyorum suratım hemen düşüyo..eşimde biliyo beni hemen gelir elimi tutar yanağımı okşar hep..ama elimde değil işte düşünmeden takmadan edemiyorum..insanlar istediği an nasıl hamile kalabiliyolar anlamıyorum gerçekten..inşallah bizde emeklerimizin karşılığını alcaz sonunda canım..pcoya gelince inan bende bilmiyorum doktorlar kg verin geçer dediler verdim geçmedi doğumla geçer diyolar oda geçmiyomuş..ölene kadar bizimle olacaklar malesef :5:

canım inanki artık yapmacıktan bile olsa gülümseyemiyorum suratım hemen düşüyo..eşimde biliyo beni hemen gelir elimi tutar yanağımı okşar hep..ama elimde değil işte düşünmeden takmadan edemiyorum..insanlar istediği an nasıl hamile kalabiliyolar anlamıyorum gerçekten..inşallah bizde emeklerimizin karşılığını alcaz sonunda canım..pcoya gelince inan bende bilmiyorum doktorlar kg verin geçer dediler verdim geçmedi doğumla geçer diyolar oda geçmiyomuş..ölene kadar bizimle olacaklar malesef :5:

evet canım yaa eşlerimiz en büyük desteğimiz bende pco çıktığında 40 kilo ancaydım heralde :) o halde zayıfla dediler şimdi 54 kg hala zayıfla diyo bence kiloyla çok ilgisi yok galiba önceden ben hapla adet görüyordum şimdi her ay kendiliğinden geliyor bunada şükür artık geçer mi geçmez mi ne olur bi fikrim yok :( biz pco yüzünden bebek olmuyo diye uğraşırken eşimde varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu ama morfoloji kötü sayı çok yüksek değil artık olmamasına sebep hangisi çözemiyorum :(

Bende progestan kullanıyorum..inşallah bu ay hamile kalırım..yoksa önümüzdeki ay klomen onunlada olmazsa aşılama..sizin tedavi süreçlerinizi okuyorum yıpranıyorsunuz.yıpranmakn üzülmek istemiyorum..ama şu da bi gerçek ki bu yaşadıklarımız biz insanların elinde değil..

Bende progestan kullanıyorum..inşallah bu ay hamile kalırım..yoksa önümüzdeki ay klomen onunlada olmazsa aşılama..sizin tedavi süreçlerinizi okuyorum yıpranıyorsunuz.yıpranmakn üzülmek istemiyorum..ama şu da bi gerçek ki bu yaşadıklarımız biz insanların elinde değil..

canım inş tez zamanda anne olursun bunları yaşamak yıpratıyor tabii insanı inş yaşamazsın canım bunları hemencecik gelir bebeğin :16:

inşallah canım .. Senin durumun nasıl ben pek takip edemiyorum sayfaları

canım 3. aşılama ya başladım dün 1. iğneyi vuruldum işte başladık hayırlısıysa ilk iğneden hemen değişiklikler başladı vücudumda hissedebiliyorum :) inş bu kez güzel haber alırız

ben iki yasinimi okudum canım bilgin olsun..

EBERİS..........canım geçmiş olsun hakkında da hayırlısı olsun...vakti zamanı umarım yakındır hepimiz için..ne diyeyim ki başka çok zor beklemek dayanmak herşeye...

ebereris çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım .. üzülmemek elde değil ama en kısa sürede toparlanırsın canım .. inşallah bir dahaki tedaviye gerek kalmadan meleğin kendiliğnden gelir canım ...

hakkımızda hayırlsı olsun canım bu mübarek aylarda bol bol dua edelim kabul olsun emeklerimiz boşa gitmesin inş üzülme tatlım inş tez zamanda bebeğine kavuşursun canım ...

merhaba üzülme herşeyin zamanı vardır allah yardımcın olsun birde nerde doktora gidiyorsun

arkadaşlar hepinize teşekkur ederim şimdi gayet iyiyim... yeni kararlar aldık üzüntünün ardından, bugün doktordaydım artık tüp bebeğe geçiyorum iğne olarak yine gonal f verdi doktor biraz kafam karıştı,sizce nasıl tüp bebekte gonal f kullanılıyor mu ????

canım kısmet inşallah bir dahakine daha güzel olacak herşey:

sanada teşekkr ederim mda ve adını yazamadığım tüm arkadaşlarım yazımı okuyup üzülen ya da yorum yazan içinden duasını eden herkese teşekkur ederim allah hepimize dayanma gücü versin

Döndüm aranıza :)

Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??

canım 3. Aşılama ya başladım dün 1. Iğneyi vuruldum işte başladık hayırlısıysa ilk iğneden hemen değişiklikler başladı vücudumda hissedebiliyorum :) inş bu kez güzel haber alırız

canım inş. Allah bu defa yüzünü güldürür..hayırlı güzel haberini alırız .. Bu hafta sana okuyalım yasin.tedavi aşamasındasın..şifa olur inşallah

Döndüm aranıza :)

Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??
h.g canım 17,5 iyi mi oluyor hiç bilgim yok şu fsh ile ilgili :) inş güzeldir moralin çok iyi görüyor öpüyorum canım :16:
:54:

h.g canım 17,5 iyi mi oluyor hiç bilgim yok şu fsh ile ilgili :) inş güzeldir moralin çok iyi görüyor öpüyorum canım :16:
:54:

teşekkür ederim canım iyiyim şükür.. aman aman bilgin olmasın hiç :) 37 iken 17,5 düşmesi bile güzel..işte yumurtlama olayının değeri ne kadar yuksekse o kadar az yumurtlama fsh kısaca budur..yanlış bilmiyorsam..

Back
X