canımcım çok sevindim ne güzel sonunda 3.aşılamanı yaptırıyosun..inşallah bu son olucak umudunu kaybetme sakın..bizim dualarımızda seninle cuma günüde toplanacak hayırlısıyla yasinlerin..inşallah herşey güzel olur canım..
Allah razı olsun canım ne güzel denk geldi benim için yasin okunuyor ve benim aşılama haftama denk geldi çok güzel.
günaydın...inan aklımdasın bana düşen yasini okuyayım arkasından da dua edeceğim bugün inşallah.allah dualarımızı kabul etsin...moralini hep yüksek tut . aman geç mi kaldılar yok olmadı mı deme ramazanın hayrıyla gelsin inşallah bebeğin. iş miş yapma...dikkat et kendini...15 gün sonra da güzelhaberlerle gel inşallah...
sağol arkadaşım.valla bu ayın nasıl geçtiğini ben de anlamadım rabbimin hikmeti işte bir dert veriyor bir derman.geçen ay 18. günümde hiç yumurtam yok diye aşılamam iptal edildiğinde iyice dibe çöktüğümü hissetmiştim. ilginçtir ki bu ay erkenden yumurtladım.bünye çok çocuk istiyor demekki :)
Arkadaşım çok sevindirm senin adına .Moralin baya iyi gözüküyor.Umarım senide hamileler arasında görürüz hayırlısıyla.Darısı başımıza:)![]()
çok şükür moralim çok iyi canım böyle başladım bu tedaviye bu ay nasıl başlarsan öyle gider dedim içimden.şimdiden hamileymiş hissine bürünmek istemiyorum. ama ümidim var.inşallah bu son aşılamam olur.
canım ya çok sevindim hatırlarsan mcan84 ünde böyle olmuştu ve sonuç pozitifti umudunu hiç yitirme arkadaşım sonuçta güzel günler bizi bekler
evet canım onun da son aşılaması tutmuştu onun gibi olması için nelerimi vermezdim..uzun zamandır hiç hamile haberimiz yok

CANIM ÇOK SEVİNDİMM... inş bu kez bebeğin seninle olur hepimize bol bol dua ediyorum belki herşey yoluna giriyordur bu yaşadığın sıkıntılar bitiyordur tatlım bebek gelirde bütün bu sıkıntılar biter inş moralinin yerinde olması çok güzell
canım üzülmekte haklısın insan bunları duyunca çok üzülüyor kimsenin yanında bişey diyemesedde kelimeler boğazında düğümleniyor gözyaşları içine akıyor yapmacıktan gülümseyebiliyoruz sadece ne yapalım bitanem bizimde kaderimiz bu demekki millet istemeden hesaplamadan sperm neymiş yumurta neymiş ne zman hamile kalmak için uygun günmüş vb vb vb.... bunları düşünmeden oluveriyor ama biz uğraşa uğraşa olmuyor işte herşeyde vardır bi hayır diyoruz allahım yardımcımız olsun canım üzme kendini allah başka üzüntü vermesin![]()
![]()
çok teşekkür ederim canım yaa anlatırım birde burnunu sıktırırım bizene eziyetler çektirdin diyeşu pko denen hastalık nasıl bişeydir anlayamadım hala
ne tedavisi var ne çözümü bu mu bizim hamile kalmamıza engel
![]()
sağol dimple canım sende başlamışsın 3. aşılamaya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah3. ve son aşılamalarımız olur.
allah yardımcın olsun, inşallah 15-20 gün sonra güzel haberlerle hepimizin yüzünü güldürürsün
dualarımız seninle
sağol nevrace bir de o 15 gün var dimi naparız nasıl bekleriz:)
Bende progestan kullanıyorum..inşallah bu ay hamile kalırım..yoksa önümüzdeki ay klomen onunlada olmazsa aşılama..sizin tedavi süreçlerinizi okuyorum yıpranıyorsunuz.yıpranmakn üzülmek istemiyorum..ama şu da bi gerçek ki bu yaşadıklarımız biz insanların elinde değil..
canım bu bir kader. ben öyle inanıyorum. ne zaman öleceğimiz nasıl belli ise amel defterimizde.neler yaşayacağımız da belli. mesela bizlerin ne zaman anne olacağı belli yada olamayacağı.yaşayacaklarımız. herşeyin zamanı belli bence. biz sadece Allahın çizdiği kaderin oyuncularıyız.yaşadıkça öğreniyoruz. inşallah hepimizin bu imtihanı kucağımızda bebeklerimizle biter.
canım 3. aşılama ya başladım dün 1. iğneyi vuruldum işte başladık hayırlısıysa ilk iğneden hemen değişiklikler başladı vücudumda hissedebiliyorum :) inş bu kez güzel haber alırız
arkamdan geliyorsun canım sen de tani bir 15 gün var aramızda ama inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman.senin hiç iptal edilen aşılaman oldu mu? özel de mi yaptırıyosun canım. eğer bu tutmazsa tüp bebeğe geçecekmisin?
Döndüm aranıza :)
Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??
hoşgeldin nimesay herşey düşünmemekte bitiyor bence fsh ın düşmesine çok sevindim umarım daha da düşer.benim çarşamba günü aşılamam var. baya kötü günler yaşadım 2. aşılama tedavim iğtal edildi geçen ay baya kötüydüm. ama bu ay herşey çok güzel gelişti erkenden yumurtam büyüdü. aşılamam zamanında yapılacak. sonrası malum bekleme süreci. inşallah 3. ve son aşılamamdır bunun için Allaha çok dua ediyorum. ben ki 1 kez normal yolla hamile kaldım.yine kalırım inşallah da tüp bebeğe gerek olmaz.
aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer tutunmuştur bebeğin sana...
ercelf dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla bu aşılamayıda atlatırsın.
bende ercelf için 3 tane yasini okudum listede değiştirirsiniz...
sağol mcan sen ümitsizdin son aşılamanda ama ben çok ümitliyim ilk defa uzunca bir aradan sonra yaklaşık 1 yıl 4 ay diyelim buna. bu kadar güzel ve zamanında gelişen yumurtam oldu. daha önce hep zorla 18. günümde anca 16 mm oluyodu. şimdi daha 12. günümdeyim ve şuan 17mm.ilk kez zamanında yapılacak bu da ümitlendiriyor beni. nasip bakalım hakkımızda hayırlısı.
Arkadaşlar ben 57 kiloyum kilom fazla mı yani
aynı kilodayız canım :) benim boyum 1.55 bence fazla değil onca ilaca iğneye bu kiloda kalmam mucize bence. evlendiğimde 52 kiloydum bende.