Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok heyecanla ve sevinçle size bu haberi vermekten mutluluk duyarım...Elhamdülillah değerler katlanarak artmış,,rabbim istikamet versin..sağlıkla inşallah..burda özel hastane yok..acilden yaparlar ise cumurteside baktıracağım...Allah başta erçelfe..ve herkeze nasip etsin inşalahhhhhhhhhh

canım hayırlı ugurlu olsun içindeki şüpheler gitti yerine çok güzel sevinç çığlıkları geldi..ikiz olma olasılıgı çok yüksek canım benim..rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eyler inşallah canım benim..darısı bizlerin ve yüm isteyenlerin basına inşallah..sıra ercelfte inşallah bir mutlu haberde ondan alacagızzz :))2013 çok ugurlu gelecek inşallah hepimize..bol hamişli bir yıl inşallah..:49::49::49::49::49:

Amanınn ikiz dingiller geliyorr çokk sevindim :)) 3.ye hiç gerek yok bu vakkitten sonra aklını karıştırma. Direk 12 gün sonraya al randevunu git keseciklerinle tanışmaya :))

alemsin sen yaaa, lafa bak ikiz dingil, çok güldüm şimdi:)

sevde tebrikler cnm, darısı bekleyenlerin başına inşallah.

Değerin bir hayli artmış.Biz tek bebek sandık ama dediğin gibi ikiz galiba. Allah gönlüne göre versin inşallah. dediğin gibi darısı bekleyen arkadaşlara.Allah bebek isteyenlerin dileklerini boş çevirmesin.

Sevde maşallahhh kaç kat birden artmış canım ya ikizle geliyor galiba rabbim korusun. Sen merkezini aradın mı doktorunla konuştun mu kullanacağın ilaçlar konusunda bir süre daha onlardan bilgi alsan iyi edersin.

canım gozün aydın...
rabbım kucağına almayı nasıp etsın..bende asılamanın 12.gunu yaptıgım testte 43.31 çıkmıstı sanırsam senın ıkızler gelıyoooo..rabbım hayırlı saglıklı evlat etsın ıns

Amanınn ikiz dingiller geliyorr çokk sevindim :)) 3.ye hiç gerek yok bu vakkitten sonra aklını karıştırma. Direk 12 gün sonraya al randevunu git keseciklerinle tanışmaya :))

ikiz olsun en guzeli yeterki saglikla gelsinler cok iyi haber bu cok sevindim hatta bugun aldigim ikinci hamile haberi:P iyice heyecanlandim artik ben de adet olsam da baslasam tupe. haydi allahim tamamina erdirsin kuzucuklari kucagina aldigin gunleri de yasayalim:P dua et bize de

Canım kesinlikle ikiz bunlar. 14.günde bu değer çok fazla. benim aşılamanın 14. günü 92 çıkmıştı.

canım hayırlı ugurlu olsun içindeki şüpheler gitti yerine çok güzel sevinç çığlıkları geldi..ikiz olma olasılıgı çok yüksek canım benim..rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip eyler inşallah canım benim..darısı bizlerin ve yüm isteyenlerin basına inşallah..sıra ercelfte inşallah bir mutlu haberde ondan alacagızzz :))2013 çok ugurlu gelecek inşallah hepimize..bol hamişli bir yıl inşallah..:49::49::49::49::49:

Allahım nazarlardan korusun..hepinize cok ama cok teşekkür ederim..evet gerçekten inanılmaz mutluyum..hep bir korku oluyor tabi..acaba ...acaba..diye diye insan endişelerden kurtulamıyor...bu bizim gibi uzun süren tedaviler den sonra hamile kalanlar için kaçınılmaz sanırım..benim ablam bırakın kan testini adeti geçikince bir idrar testi sonrasında taaa bir ay sonra kontrole gitti, işte bu...yok kan değeri imiş..yok ikiye katladımı katlamadımı kese oluştu mu oluşmadımı..hiç bunları bilmiyordu bile...bizler öylemiyiz..zor elde edilen şeyler daha bir anlamlı daha bir yürek istiyor her zaman...ne üzüntüsü normal bir üzüntü ki insan dibe batıyor nede sevinci normal bir sevinç..uçuşuyor insan...rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın..zor süreçler..yaşamayan bilmez derler ya öyle işte...çevremdekilere anlatıyorumda masal gibi dinleyip hı hı diyip geçiyorlar..klasik laf...sırf söylemek için.."olur olur..sıkıntı yapma" işte bu kadar basit, bu kadar dar bir kalıba sokacak kadar da hoyratça....ne yaşadığımı ne hissettiğimi sadece sizler biliyorsunuz...gerisi hikaye...öpüyorum hepinizi..umarım tamamına erer de sağlıkla gelirler bebiş ...ler........:nazar::nazar:

cok heyecanla ve sevinçle size bu haberi vermekten mutluluk duyarım...Elhamdülillah değerler katlanarak artmış,,rabbim istikamet versin..sağlıkla inşallah..burda özel hastane yok..acilden yaparlar ise cumurteside baktıracağım...Allah başta erçelfe..ve herkeze nasip etsin inşalahhhhhhhhhh

canım ben tahmin etmiştim içimden de öyle geliyo:emir_bebek::emir_bebek: hayırlısıyla kavuşursun kuzularına darısı tüm isteyenlerin başına :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok şükür artmış hemde fazlasıyla maşallah maşallah allah nazardan saklasın. hemde ikiz kız üçüz olmasın o sen isterken 1 tane allah fazla fazla nasip etti canım allah tamamına saglıkla erdirsin sıra elifte çok öptüm . bebişlere iyi bak :nazar:

Allahım nazarlardan korusun..hepinize cok ama cok teşekkür ederim..evet gerçekten inanılmaz mutluyum..hep bir korku oluyor tabi..acaba ...acaba..diye diye insan endişelerden kurtulamıyor...bu bizim gibi uzun süren tedaviler den sonra hamile kalanlar için kaçınılmaz sanırım..benim ablam bırakın kan testini adeti geçikince bir idrar testi sonrasında taaa bir ay sonra kontrole gitti, işte bu...yok kan değeri imiş..yok ikiye katladımı katlamadımı kese oluştu mu oluşmadımı..hiç bunları bilmiyordu bile...bizler öylemiyiz..zor elde edilen şeyler daha bir anlamlı daha bir yürek istiyor her zaman...ne üzüntüsü normal bir üzüntü ki insan dibe batıyor nede sevinci normal bir sevinç..uçuşuyor insan...rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın..zor süreçler..yaşamayan bilmez derler ya öyle işte...çevremdekilere anlatıyorumda masal gibi dinleyip hı hı diyip geçiyorlar..klasik laf...sırf söylemek için.."olur olur..sıkıntı yapma" işte bu kadar basit, bu kadar dar bir kalıba sokacak kadar da hoyratça....ne yaşadığımı ne hissettiğimi sadece sizler biliyorsunuz...gerisi hikaye...öpüyorum hepinizi..umarım tamamına erer de sağlıkla gelirler bebiş ...ler........:nazar::nazar:

arkadaşlar hayırlı olsun çok sevindim sizin, adınıza böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız var.rabbim korusun inş. sizleri ....

sizlerede yavrularınıza da Allah uzun ömürler versin inşallah.LÜTFEN BENİM YERİME DE O MİS KOKULARINI İÇİNİZE ÇEKEREK BİRER DEFA YAVRULARINIZI ÖPERMİSİNİZ????

Günaydın,güzel bir gün ve hafta sonu olur umarım.
İzmir çok kapalı ve soğuk yağmur yağsa da hava biraz ısınsa diye bekliyoruz :)))

Sevdecim canım maşallah değerin baya katlanmış ay ne güzel birken iki bebik geliyor sanırım :))) Dikkat et kendine, tekrar tebrik ederim :)))

canım gözünüz aydın olsun çok sevindim haberi okuyunca,:49::49::49: çoğalıyoruz allahın izniyle:34:

iyi haberler çoğalıyor artık,çok seviniyorum sizlerin adına.bende oğlumla uğraşıyorum 1 ay 1 günlük oldu artık dün aşı yaptırdık oğluma,her ay bir aşı kıyamıyorum oğluma:25:.çok sık gelemiyorum foruma inşallah bir daha ki açtığımda yine hamile haberi alırım :16::16::16:

KAPI AÇILIR SEN YETER Kİ VURMAYI BİL NE ZAMAN AÇILIR BİLEMEM SEN YETER Kİ O KAPIDA DURMAYI BİL (mevlana) RABBİM AÇILMASINI BEKLEDİĞİNİZ TÜM KAPILARI AÇSIN SİZLERE HAYIRLI CUMALAR

kızlar size birşey soracağım adet tarihim geçeli bugün 7.gün ve sabah doktora gidip kan vermiştim internetten sonucuna baktığımda 0,100 çıkmış sizce bu ne demek diğer topiklerde de araştırdım ve bu değerle geç döllenme sonucu hamile kaldığını yazanlar var ve hatta değerleri daha da düşük doktora öğleden sonra 15:30 da gideceğim acil cevap bekliyorum arkadaşlar...

kızlar size birşey soracağım adet tarihim geçeli bugün 7.gün ve sabah doktora gidip kan vermiştim internetten sonucuna baktığımda 0,100 çıkmış sizce bu ne demek diğer topiklerde de araştırdım ve bu değerle geç döllenme sonucu hamile kaldığını yazanlar var ve hatta değerleri daha da düşük doktora öğleden sonra 15:30 da gideceğim acil cevap bekliyorum arkadaşlar...

Evet böyle örnekler var canım umarım sende onlardan birisindir.Ama buna bakan doktorda yok der.Sen yinede içine sinmesi için testi iki gün sonra tekrarla sonuçta daha hasta olmamışsın

Evet böyle örnekler var canım umarım sende onlardan birisindir.Ama buna bakan doktorda yok der.Sen yinede içine sinmesi için testi iki gün sonra tekrarla sonuçta daha hasta olmamışsın

bende öyle diyeceğini tahmin ediyorum o yüzden sizlerden de fikir almak istedim bu arada şimdi yeniden hesapladım adet tarihimi küçük bi yanlışlık olmuş geçeli daha 4 gün oluyor inş bebeğim benimledir...

amanın maşallah ne güzel artmış değerin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2 olsun bizim olsun :emir_bebek::emir_bebek:rabbim tamamına erdirsin işallah :54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar merhaba hepinize desteğiniz için teşekkür ederim bugün transferin 6. Günüydü geçti gitti. İlk 3 gün hep yattım 4. Gün yatmamıştım akşam çok bel ağrım oldu iki tarafım birden nasıl ama sanki matkapla kalçalarımı oyuyolar o gece ağrıdan uykuya bile dalamadım. 5. Günde o ağrı hiç geçmedi. Bugün iyiyim bitti ağrı. Bişey okudum 3. Gün embriyoları 3-4. Günlerde tutunuyomuş.5. Gün embyoları da ilk günde. Mantıklı geldi. Bu durumda inşallah benim meleğim kendine kazı çalışması yapmıştır:) artık zaten tutunma olduysa oldu olmadıysa da olmadı. İlk 3 günde oluyormuş genelde işte tutunma. Ben sadece henüz bebiş içimdeyken kendini hamile gibi hisseyorum ve bunun keyfini çılartmaya çalışıyorum. Namazlarımı kılıyorum hem hareket oluyor bana da dualarımı ediyorum rabbimden istiyorum gerisi ona kalmış.

Son düzenleme:
Eheheheh :)) Valla benim ikiz dingilde cok hevesim vardı olmadı darısı artık senin basına olsun :)

bak şimdi yaaa:) bir daha ki sefer diyelim o zaman senin içinde, görürsün o zaman üç bebe nasıl oluyor:)

Kızlar merhaba hepinize desteğiniz için teşekkür ederim bugün transferin 6. Günüydü geçti gitti. İlk 3 gün hep yattım 4. Gün yatmamıştım akşam çok bel ağrım oldu iki tarafım birden nasıl ama sanki matkapla kalçalarımı oyuyolar o gece ağrıdan uykuya bile dalamadım. 5. Günde o ağrı hiç geçmedi. Bugün iyiyim bitti ağrı. Bişey okudum 3. Gün embriyoları 3-4. Günlerde tutunuyomuş.5. Gün embyoları da ilk günde. Mantıklı geldi. Bu durumda inşallah benim meleğim kendine kazı çalışması yapmıştır:) artık zaten tutunma olduysa oldu olmadıysa da olmadı. İlk 3 günde oluyormuş genelde işte tutunma. Ben sadece henüz bebiş içimdeyken kendini hamile gibi hisseyorum ve bunun keyfini çılartmaya çalışıyorum. Namazlarımı kılıyorum hem hareket oluyor bana da dualarımı ediyorum rabbimden istiyorum gerisi ona kalmış.

aaaa ben atlamışım cnm yaa , sen transfer olmuşsun da bugün 6. gününmüş. cnm inşallah güzel haberini alırız:)

biz yürekten inanıyoruz bu bebişin seninle olduguna canım benim..inşallah hayırlı haberlerini alacagız cok az kaldı...:49::49:

Back
X