Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben tahmin etmiştim içimden de öyle geliyo:emir_bebek::emir_bebek: hayırlısıyla kavuşursun kuzularına darısı tüm isteyenlerin başına :nazar::nazar::nazar::nazar:
canım cok teşekkür ederim...evet dedeğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına...
canım çok şükür artmış hemde fazlasıyla maşallah maşallah allah nazardan saklasın. hemde ikiz kız üçüz olmasın o sen isterken 1 tane allah fazla fazla nasip etti canım allah tamamına saglıkla erdirsin sıra elifte çok öptüm . bebişlere iyi bak :nazar:
maşallah canım ya...vallahi değerler öyle bir katlanıyorki artık kaçız bilmiyorum:))))sende inşallah tüp yaptır tatlım...hayırlısıyla...
arkadaşlar hayırlı olsun çok sevindim sizin, adınıza böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız var.rabbim korusun inş. sizleri ....
f
Allah razı olsun canım..evet RABBİM korusun inşallah..
canım gözünüz aydın olsun çok sevindim haberi okuyunca,:49::49::49: çoğalıyoruz allahın izniyle:34:
saol canım benim...bende cok şaşkınım hala...hala hamilelik fikrine alışamadım..sanki emanet gibi duruyor..hoş zaten emanet ya :)))
amanın maşallah ne güzel artmış değerin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

2 olsun bizim olsun :emir_bebek::emir_bebek:rabbim tamamına erdirsin işallah :54::54::54::54::54::54::54:
ah canım saol..evet katlanarak artıyor...rabbim hayırlısını versin...
Kızlar merhaba hepinize desteğiniz için teşekkür ederim bugün transferin 6. Günüydü geçti gitti. İlk 3 gün hep yattım 4. Gün yatmamıştım akşam çok bel ağrım oldu iki tarafım birden nasıl ama sanki matkapla kalçalarımı oyuyolar o gece ağrıdan uykuya bile dalamadım. 5. Günde o ağrı hiç geçmedi. Bugün iyiyim bitti ağrı. Bişey okudum 3. Gün embriyoları 3-4. Günlerde tutunuyomuş.5. Gün embyoları da ilk günde. Mantıklı geldi. Bu durumda inşallah benim meleğim kendine kazı çalışması yapmıştır:) artık zaten tutunma olduysa oldu olmadıysa da olmadı. İlk 3 günde oluyormuş genelde işte tutunma. Ben sadece henüz bebiş içimdeyken kendini hamile gibi hisseyorum ve bunun keyfini çılartmaya çalışıyorum. Namazlarımı kılıyorum hem hareket oluyor bana da dualarımı ediyorum rabbimden istiyorum gerisi ona kalmış.

canım güzel gidiyor herşey moralini sakın bozma..dediğin gibi keyfini cıkarmaya calış...öyle hesap kitaplar yapma..bizim en büyük hatamız bu..elimizde olmayarak didikliyoruz herşeyi...güzel haberlerini alacağım inşallah...bu iş oldu ercelfim...rabbim nasip edecek..yüzünü güldürecek seninde..bende bugün tekrar baktırdım..tam 4 katı artım...2400 lerde ikizlerde 4 kat birden mi artıyor acaba...umarım anormallik yoktur...bu arada inanılmaz şişkinlik ve gaz sancım var..öyle böyle değil..normal mi acaba..bi araştırayım..öpüyorum..:))))

işte rahim ağzı darlığını açmak için histeroskopi yapıldı bana daha dün çok zor toparladım kendimi ama aşılama yapılmamış sayılır zaten 20 dakika dışarda kaldı spermler doktor bi iki ay kendiniz deneyin dedi sonra olmazsa aşılama yaptırıcaz artık kısmet yazık kocişim de benim moralim bozulnca evlatlık alırız fln demeye başladı canını sıkacaksan vazgeçiyorum ben diyor çocuk fln istemiyorum diyor ama deli gibi istiyor ben biliyorum şimdi yumurta akı gibi akıntım var çatlayacak yumurta sanırım deniyoruz bakalım herşeyin hayırlısı tüp bebek yapacak mısın karar verdin mi allahım yardım etsin bize

çok geçmiş olsun canım ya inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur. ben su an birşey yapamam kararda vermedim gerçi.şu an dogum kontrol hapı verdi doktor kist oluşmuş sadece 1 tane kullanacam.bu aradada ev aldık haftaya tasınacagız telaşım var.bu hazırlıkları yapmadan birşey yapamam.bide baska bir doktora daha gitmek istiyorum o da tüp bebek derse bakıcam artık.kafamda soru işaretleri var. sen nerde oturuyorsun?(şehir olarak) ben istanbul avrupa yakasıyım.eger sende benim tarafımdaysan doktorunda iyiyse önerirsen yani hastanesini yada klinigini falan verirmisin bilgilerini.ya aslında seninle özel mesajlasmak istiyorum ama olmuyormuş 100 mesajmı ne olması gerekiyormuş. ayy inşallah toparlanırsında denersiniz bu sefer olur. allah yardımcımız olsun bu zor günlerimizi atlatmamız için güç ve sabır versin. bize de bizim gibi olan herkese psikoloji kalmıyor valla

Kızlar merhaba hepinize desteğiniz için teşekkür ederim bugün transferin 6. Günüydü geçti gitti. İlk 3 gün hep yattım 4. Gün yatmamıştım akşam çok bel ağrım oldu iki tarafım birden nasıl ama sanki matkapla kalçalarımı oyuyolar o gece ağrıdan uykuya bile dalamadım. 5. Günde o ağrı hiç geçmedi. Bugün iyiyim bitti ağrı. Bişey okudum 3. Gün embriyoları 3-4. Günlerde tutunuyomuş.5. Gün embyoları da ilk günde. Mantıklı geldi. Bu durumda inşallah benim meleğim kendine kazı çalışması yapmıştır:) artık zaten tutunma olduysa oldu olmadıysa da olmadı. İlk 3 günde oluyormuş genelde işte tutunma. Ben sadece henüz bebiş içimdeyken kendini hamile gibi hisseyorum ve bunun keyfini çılartmaya çalışıyorum. Namazlarımı kılıyorum hem hareket oluyor bana da dualarımı ediyorum rabbimden istiyorum gerisi ona kalmış.

ercelf senide takip ediyorum ama içimden şimdi okuyunca yazılanları bişeyler yazmak istedim.allahın izniyle senin olacak gibi hissediyorum çünkü okurken içime sevinç doldu

canım cok teşekkür ederim...evet dedeğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına...

maşallah canım ya...vallahi değerler öyle bir katlanıyorki artık kaçız bilmiyorum:))))sende inşallah tüp yaptır tatlım...hayırlısıyla...
f
Allah razı olsun canım..evet RABBİM korusun inşallah..

saol canım benim...bende cok şaşkınım hala...hala hamilelik fikrine alışamadım..sanki emanet gibi duruyor..hoş zaten emanet ya :)))

ah canım saol..evet katlanarak artıyor...rabbim hayırlısını versin...

canım güzel gidiyor herşey moralini sakın bozma..dediğin gibi keyfini cıkarmaya calış...öyle hesap kitaplar yapma..bizim en büyük hatamız bu..elimizde olmayarak didikliyoruz herşeyi...güzel haberlerini alacağım inşallah...bu iş oldu ercelfim...rabbim nasip edecek..yüzünü güldürecek seninde..bende bugün tekrar baktırdım..tam 4 katı artım...2400 lerde ikizlerde 4 kat birden mi artıyor acaba...umarım anormallik yoktur...bu arada inanılmaz şişkinlik ve gaz sancım var..öyle böyle değil..normal mi acaba..bi araştırayım..öpüyorum..:))))
İkiz olunca ikisi birden salgıladığı için hcg iki kat çıkar bence mantıklı ama yüksek değerlerle tek gebeliği olan da var canım rabbim kaç tane olursa olsun sağlıklı nasip etsin ikize heveslendin sanırım :) o da çok güzel olur ama tek de olabilir değere takılma ve artık ölçtürme. Ben sana merkezini ara konuş dedim ilaçlarında değişiklik yapacaklar mı ? Aradın mı bakim kese günü verdiler mi??
Ben arık korkuyorum sevde bu son günler geçmez artık belirti de yok sadece göğüsleim ağrıyo içleri acıyo bi onlar hassas o kadar.belki de tutmadı bileyorum ama hayal kurmaya başladım bile. İnşallah tutunmuştur tek meleğim bana.

ercelf senide takip ediyorum ama içimden şimdi okuyunca yazılanları bişeyler yazmak istedim.allahın izniyle senin olacak gibi hissediyorum çünkü okurken içime sevinç doldu
Çok teşekkür ederim günler uçup gidiyor pazartesi olsun eşîm işe gitsin istemiyorum onunla vakit daha çabuk geçiyor. Artık korkuyorum belirtiler kayboldu..

İkiz olunca ikisi birden salgıladığı için hcg iki kat çıkar bence mantıklı ama yüksek değerlerle tek gebeliği olan da var canım rabbim kaç tane olursa olsun sağlıklı nasip etsin ikize heveslendin sanırım :) o da çok güzel olur ama tek de olabilir değere takılma ve artık ölçtürme. Ben sana merkezini ara konuş dedim ilaçlarında değişiklik yapacaklar mı ? Aradın mı bakim kese günü verdiler mi??
Ben arık korkuyorum sevde bu son günler geçmez artık belirti de yok sadece göğüsleim ağrıyo içleri acıyo bi onlar hassas o kadar.belki de tutmadı bileyorum ama hayal kurmaya başladım bile. İnşallah tutunmuştur tek meleğim bana.

Çok teşekkür ederim günler uçup gidiyor pazartesi olsun eşîm işe gitsin istemiyorum onunla vakit daha çabuk geçiyor. Artık korkuyorum belirtiler kayboldu..
Canım merkezle görüşmez olurmuyum sürekli irtibat halindeyiz , dünkü değerlerim için bugün görüşeceğim dün geç oldu diye aramadım .. Hafta içi görüşmek için çağırıyorlar plesantanın doğru yere yerleştiğini görmek istiyorlar dış gebelik ihtimaline karşı bakalım pazarteside test istediler ona göre karar vereceğiz... Progestan iğnelere devam dediler folbiol ile bide aspirin devam ediyor canım ...yok be gülüm ikizlere heveslenmiyorum ... Tam tersi gönlüm tek den yana. Ama tabiki Rabbim nasip ettiyse razıyım memnuniyetle ...hayırlısı .. Değerler çok arttığı için ne bilim şaşırıyorum neyseki çok düzenli artıyor bakalım keseleri görmek nasip olursa anlayacağım ....
Haklısın son günler stresleniyor insan.. Belirti arama canım ya. Bende şişkinlikten başka doğru dürüst yoktu yazmıştım sana... Güzel haberler alacağız senden hayırlısı ile .. Perşembeye az kaldı ... Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin azıcık daha sabret canım ...

merhaba arkadaşlar iyi haftalar diliyorum.
mcan canım bebegin dogmuş ne mutlu size allah uzun ömürler versin nazarlardan korusun
sevdecim seninde hamileliğini tebrik ederim.

çok geçmiş olsun canım ya inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur. ben su an birşey yapamam kararda vermedim gerçi.şu an dogum kontrol hapı verdi doktor kist oluşmuş sadece 1 tane kullanacam.bu aradada ev aldık haftaya tasınacagız telaşım var.bu hazırlıkları yapmadan birşey yapamam.bide baska bir doktora daha gitmek istiyorum o da tüp bebek derse bakıcam artık.kafamda soru işaretleri var. sen nerde oturuyorsun?(şehir olarak) ben istanbul avrupa yakasıyım.eger sende benim tarafımdaysan doktorunda iyiyse önerirsen yani hastanesini yada klinigini falan verirmisin bilgilerini.ya aslında seninle özel mesajlasmak istiyorum ama olmuyormuş 100 mesajmı ne olması gerekiyormuş. ayy inşallah toparlanırsında denersiniz bu sefer olur. allah yardımcımız olsun bu zor günlerimizi atlatmamız için güç ve sabır versin. bize de bizim gibi olan herkese psikoloji kalmıyor valla

canım bende beklemedeyim histeroskopiden sonra kendiniz deneyin demişti doktor o saçma sapan paragöz doktorlardan değil hacettepe mezunu bilgisine insanlığına güveniyorum ama ben ankaradayım maalesef keşke aynı şehirde olsaydık kist bende de olmuştu kendiliğinden düşmüştü yumurta kistiymiş belki seninki de öyle bişeydir . bu aydan umudum yok histeroskopi sonrası hemen ilk aydan mucize olurda benim için beklemiyorum onun için hakkımızda hayırllısı işte biraz ara verelim kafam beynim göçtü vücudumu dinlemekten neyse artık gelişme olursa bana da söyle mutlaka bende mesaj atamıyorum forumda yeniyiz ya :P

canım bende beklemedeyim histeroskopiden sonra kendiniz deneyin demişti doktor o saçma sapan paragöz doktorlardan değil hacettepe mezunu bilgisine insanlığına güveniyorum ama ben ankaradayım maalesef keşke aynı şehirde olsaydık kist bende de olmuştu kendiliğinden düşmüştü yumurta kistiymiş belki seninki de öyle bişeydir . Bu aydan umudum yok histeroskopi sonrası hemen ilk aydan mucize olurda benim için beklemiyorum onun için hakkımızda hayırllısı işte biraz ara verelim kafam beynim göçtü vücudumu dinlemekten neyse artık gelişme olursa bana da söyle mutlaka bende mesaj atamıyorum forumda yeniyiz ya :p

ladınay mrb bende ankaradayım hangı doktora gıdıyosun ogrenebılırmıyımm..

arkadaşlar şubat ayında FUAT EKERCAN a gidicem kendisi doğmamış bebek uzmanı ama benimde hamile kaldıktan sonra bebekler gelişmediği için ona gidicem henüz hamile kalmadım şubat ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum..

tüp bebek adımlarını neler yaşadığınızı biraz anlatırmısnız en çok merak ettiğim taransfer ve sonrası birde yumurta topalaması ve sonrası neler yaşanıyor arkadaşlar anlatırmısnız

kızlar mrehaba bugun genetık testın sonucu cıkmıs..
ama bılgsayardan cıktı alamadım.aradımda ıse merkeze gelıp kapalı bı zarf ıcınde almam gerektıgı soylendı ve ben catlamak uzereyımm:((( artık gıdıp almam da mumkun dgl..
yarın sonuc bellı olucakk dua edın kızlar ınsallahh bısı cıkmaz...
ve ınsallah tup bebege baslıycaz..

elcefcımmmm sonucuna sen gun sayıyorsun ama bende sayıyorumm senın le aynı heyecanını paylasıyorum rabbımm guzell haberlerını okumayı nasıp eder ınsallahh

aranızda bu testı yaptırannn varmı bıde onu sarucam sonuc ne cıkmalıkı ıyı denır hemen bılmek ıstıyorumm

kızlar mrehaba bugun genetık testın sonucu cıkmıs..
ama bılgsayardan cıktı alamadım.aradımda ıse merkeze gelıp kapalı bı zarf ıcınde almam gerektıgı soylendı ve ben catlamak uzereyımm:((( artık gıdıp almam da mumkun dgl..
yarın sonuc bellı olucakk dua edın kızlar ınsallahh bısı cıkmaz...
ve ınsallah tup bebege baslıycaz..

elcefcımmmm sonucuna sen gun sayıyorsun ama bende sayıyorumm senın le aynı heyecanını paylasıyorum rabbımm guzell haberlerını okumayı nasıp eder ınsallahh

aranızda bu testı yaptırannn varmı bıde onu sarucam sonuc ne cıkmalıkı ıyı denır hemen bılmek ıstıyorumm

Selamm genetik testler ozellikli oldugu icin kisiye ozel olarak geçiyor. Ne telefonda nede internetten sonucu görebilirsin doğrudur :) Sadece esine yada sana kapalı zarf icinde verebiliyorlar. Bisey çıkmaz merak etme. Genetik hastalık çıkma olasılığı cok cok kucuk bir yüzdemiz. Banada her ihtimale karsı yaptırmıştı Dr 'um. Sonuca bakınca eğer kromozom testiyse zaten anlarsın. Kiside 46 kromozom olması gerekiyor. O sayı cok net yazıyor zaten xx kromozomu 46 . Esimdede 46 kromozom xy olarak yazıyordu. Çıkma olasılığı düşük olsa bile ben kesin beni bulur dedim Dr ' a sormuştum çıkarsa ne oluyor diye. :)Ona anne olmak icin engel degil tedavi seklimizi değiştiriyoruz sadece demişti. O yüzden hiç takma kafana ;)

merhaba arkadaşlar iyi haftalar diliyorum.
mcan canım bebegin dogmuş ne mutlu size allah uzun ömürler versin nazarlardan korusun
sevdecim seninde hamileliğini tebrik ederim.

Selamm mda 'cim nerelerdesin yahuuu habersiz bırakıyorsun bizi :( Daha sık gelsen :)

Selamm genetik testler ozellikli oldugu icin kisiye ozel olarak geçiyor. Ne telefonda nede internetten sonucu görebilirsin doğrudur :) Sadece esine yada sana kapalı zarf icinde verebiliyorlar. Bisey çıkmaz merak etme. Genetik hastalık çıkma olasılığı cok cok kucuk bir yüzdemiz. Banada her ihtimale karsı yaptırmıştı Dr 'um. Sonuca bakınca eğer kromozom testiyse zaten anlarsın. Kiside 46 kromozom olması gerekiyor. O sayı cok net yazıyor zaten xx kromozomu 46 . Esimdede 46 kromozom xy olarak yazıyordu. Çıkma olasılığı düşük olsa bile ben kesin beni bulur dedim Dr ' a sormuştum çıkarsa ne oluyor diye. :)Ona anne olmak icin engel degil tedavi seklimizi değiştiriyoruz sadece demişti. O yüzden hiç takma kafana ;)

Jollyycimmm cokk tesekkur ederimm cevabinn icinn insallahh o kucukkk yuzde benidee bulmazz.....

Sagoll canimm

Cansu cum ben de 2 ocak da yaptırdım genetik ve pıhtılaşma 15 günde çıkar dediler yarın arayıp bi sorucam bi arkadaşım da yaptıdı telefonda bilgi vermiyolar randevu alıp gitti öyle doktorla beraber değerldirildi. Benim de denk gdi perşembe sonucum çıkacak eğer pozitif se pıhtılaşmadan korkuyorum 1 kez düşük yaptım daha önce o yüzden değerlendirilmesi iyi olacak eğer bişey varsa ona göre iğne kullanırım hem. Senin de inşallah temiz çıkar artık başlarsın bak senin doktorun kendisi istedi bizimki gerek yok dedi biz koşturuyoruz kendi kendimize..

Joly cim canım sana bir sorum olacak bugün 9. Günüm kan testim pazartesi progestan fitil ve hap kullanıyorum. Transferden önce yoktu sonrasında göğüslerimde hassasiyet başladı acıyolar çok fena acaba hap mı yapıyor oksa embriyomu? Artık belirti aramıyorum ama merak ettim canım..

Cansu cum ben de 2 ocak da yaptırdım genetik ve pıhtılaşma 15 günde çıkar dediler yarın arayıp bi sorucam bi arkadaşım da yaptıdı telefonda bilgi vermiyolar randevu alıp gitti öyle doktorla beraber değerldirildi. Benim de denk gdi perşembe sonucum çıkacak eğer pozitif se pıhtılaşmadan korkuyorum 1 kez düşük yaptım daha önce o yüzden değerlendirilmesi iyi olacak eğer bişey varsa ona göre iğne kullanırım hem. Senin de inşallah temiz çıkar artık başlarsın bak senin doktorun kendisi istedi bizimki gerek yok dedi biz koşturuyoruz kendi kendimize..

Joly cim canım sana bir sorum olacak bugün 9. Günüm kan testim pazartesi progestan fitil ve hap kullanıyorum. Transferden önce yoktu sonrasında göğüslerimde hassasiyet başladı acıyolar çok fena acaba hap mı yapıyor oksa embriyomu? Artık belirti aramıyorum ama merak ettim canım..

Cnm valla bendede tek belirti cok fazla olmasada göğüslerde dolgunluktu. . Birde ben normal adet doneminde felanda hic siskinlik yasamam . Benim ilk asilama haric diger aşılamalarda ve tupte hiç şişkinlik olmadı hemde o zamanlarda progestan alıyordum. O yüzden ilaçların bana bir etki yapmadığını ordan biliyorum meger bebistenmis:) Yoksa tüm negatiflerdede şişerdim diye düşünüyorum. Ama ilacin etkisi herkeste farkli olabiliyor İns. seninkiside bebistendirr :16: Test gunüne artık 2 gun kaldi diyebiliiriz guzel haberlerini Sabirsizlikla bekliyoruzz :)

Selamm mda 'cim nerelerdesin yahuuu habersiz bırakıyorsun bizi :( Daha sık gelsen :)

canım buralarda olmayı çok istiyorum ama kötü bir dönemden geçiyorum sanırım psikolog ile görüşüyorum biraz sıkıntılı bir zaman diliindeyim nabız atışlarım çok yüksek bol bol sakinleştirici alıyordum neden böyle oldu bilmiyorum aslında çabuk toparlandım demiştim ama olmamış sanırım. Geçecek elbette mutlaka mutlu günler bizleri bekliyor. Çoköpüyorum sizi daha sık gelemey çalışacagım.

canım buralarda olmayı çok istiyorum ama kötü bir dönemden geçiyorum sanırım psikolog ile görüşüyorum biraz sıkıntılı bir zaman diliindeyim nabız atışlarım çok yüksek bol bol sakinleştirici alıyordum neden böyle oldu bilmiyorum aslında çabuk toparlandım demiştim ama olmamış sanırım. Geçecek elbette mutlaka mutlu günler bizleri bekliyor. Çoköpüyorum sizi daha sık gelemey çalışacagım.

Canım çok üzüldüm senin adına seni çok iyi anlıyorum umarım en kısa sürede toparlanırsın .inan bende hergün aynı korkuyla yaşıyorum biz bebeklerimize zor kavuşan insanlarız utanmasam her akşam acile gidip kalbini dinleticem okadarki pisikolojiyi bozdum.Allah hepimizin yardımcısı olsun Bir an önce aynı duyguyu tadarsın arkadaşım

Back
X