canım cok teşekkür ederim...evet dedeğin gibi darısı tüm isteyenlerin başına...canım ben tahmin etmiştim içimden de öyle geliyohayırlısıyla kavuşursun kuzularına darısı tüm isteyenlerin başına
![]()
maşallah canım ya...vallahi değerler öyle bir katlanıyorki artık kaçız bilmiyorum:))))sende inşallah tüp yaptır tatlım...hayırlısıyla...canım çok şükür artmış hemde fazlasıyla maşallah maşallah allah nazardan saklasın. hemde ikiz kız üçüz olmasın o sen isterken 1 tane allah fazla fazla nasip etti canım allah tamamına saglıkla erdirsin sıra elifte çok öptüm . bebişlere iyi bak![]()
farkadaşlar hayırlı olsun çok sevindim sizin, adınıza böyle güzel haberlere çok ihtiyacımız var.rabbim korusun inş. sizleri ....
Allah razı olsun canım..evet RABBİM korusun inşallah..
saol canım benim...bende cok şaşkınım hala...hala hamilelik fikrine alışamadım..sanki emanet gibi duruyor..hoş zaten emanet ya :)))canım gözünüz aydın olsun çok sevindim haberi okuyunca,çoğalıyoruz allahın izniyle
![]()
ah canım saol..evet katlanarak artıyor...rabbim hayırlısını versin...amanın maşallah ne güzel artmış değerin
2 olsun bizim olsunrabbim tamamına erdirsin işallah
![]()
Kızlar merhaba hepinize desteğiniz için teşekkür ederim bugün transferin 6. Günüydü geçti gitti. İlk 3 gün hep yattım 4. Gün yatmamıştım akşam çok bel ağrım oldu iki tarafım birden nasıl ama sanki matkapla kalçalarımı oyuyolar o gece ağrıdan uykuya bile dalamadım. 5. Günde o ağrı hiç geçmedi. Bugün iyiyim bitti ağrı. Bişey okudum 3. Gün embriyoları 3-4. Günlerde tutunuyomuş.5. Gün embyoları da ilk günde. Mantıklı geldi. Bu durumda inşallah benim meleğim kendine kazı çalışması yapmıştır:) artık zaten tutunma olduysa oldu olmadıysa da olmadı. İlk 3 günde oluyormuş genelde işte tutunma. Ben sadece henüz bebiş içimdeyken kendini hamile gibi hisseyorum ve bunun keyfini çılartmaya çalışıyorum. Namazlarımı kılıyorum hem hareket oluyor bana da dualarımı ediyorum rabbimden istiyorum gerisi ona kalmış.
canım güzel gidiyor herşey moralini sakın bozma..dediğin gibi keyfini cıkarmaya calış...öyle hesap kitaplar yapma..bizim en büyük hatamız bu..elimizde olmayarak didikliyoruz herşeyi...güzel haberlerini alacağım inşallah...bu iş oldu ercelfim...rabbim nasip edecek..yüzünü güldürecek seninde..bende bugün tekrar baktırdım..tam 4 katı artım...2400 lerde ikizlerde 4 kat birden mi artıyor acaba...umarım anormallik yoktur...bu arada inanılmaz şişkinlik ve gaz sancım var..öyle böyle değil..normal mi acaba..bi araştırayım..öpüyorum..:))))