Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkese selamlar beni tanıyanlarınız bilir ara ara girip yazıyorumda size..tüp bebek serüvenim en sonunda hayırlısıyla başlıyorum..devletten raporumu çıkarttım tedaviye eurofertilde başlıyorum..ilaçlarımı yazdırdım şimdi kırmızıların gelmesini bekliyorum..inşallah kırmızılarım teşrif ederse hemen başlıycam iğnelerime..inşallah bende ercelf gibi sevde gibi jolly gibi ve sayamadıgım daha bir sürü arkadaşım gibi sevinçli haberlerimii paylaşırım sizlerle kızlar..

Kızlar ikinci testim 82 çıktı ilki 55 di tam 2 katı bir artış olmamış endişelendim merkezimi aradım doktorum transferdeymişıkınca bilgilendirecekler beni. Buz bebeğim naz yapıyor hala ya tutunamazsa:(

Kızlar ikinci testim 82 çıktı ilki 55 di tam 2 katı bir artış olmamış endişelendim merkezimi aradım doktorum transferdeymişıkınca bilgilendirecekler beni. Buz bebeğim naz yapıyor hala ya tutunamazsa:(

canım sakın stres yapma biliyorsun streste cok etkiliyor bebişin seninle olucak bunu düşün hep canım..inşallah doktorunda bir sıkıntı yok diyecektir canım..konuşunca yaz bize mutlaka..merakta bırakma bizleri

Sağol karakedi. Doktorumla görüştüm değeriniz artmış bu olumlu ancak tam 2 katı değil o yüzden pazartesi tekrarlayalım bir süre gözlemleyelim dedi. Başta korktum ama daha çok yeni yükselir inşallah.
Sevde jollyyyy nerdesiniz kızlar yaaa:((
Sevde cim umarım ohss gerilemiştir kaç gündür de girmedin merak ettim.

Sağol karakedi. Doktorumla görüştüm değeriniz artmış bu olumlu ancak tam 2 katı değil o yüzden pazartesi tekrarlayalım bir süre gözlemleyelim dedi. Başta korktum ama daha çok yeni yükselir inşallah.

canım hayırlı olsun cok sevındım ınsallah devamı gelır hayırlısıyla hıc moralını bozma bılıyosun mavınınde boyle olmustu bak sımdı cınarımız 1 bucuk aylık kucagında Rabbımın ıznıyle sende al kuzunu kucagına buarda kızlar benım oglumda dogdu carsamba gunu cok sukur sezeryan oldu Allahıma bın sukur saglıgı yerınde cok guzel bıduygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

kızlar herkese selamlar beni tanıyanlarınız bilir ara ara girip yazıyorumda size..tüp bebek serüvenim en sonunda hayırlısıyla başlıyorum..devletten raporumu çıkarttım tedaviye eurofertilde başlıyorum..ilaçlarımı yazdırdım şimdi kırmızıların gelmesini bekliyorum..inşallah kırmızılarım teşrif ederse hemen başlıycam iğnelerime..inşallah bende ercelf gibi sevde gibi jolly gibi ve sayamadıgım daha bir sürü arkadaşım gibi sevinçli haberlerimii paylaşırım sizlerle kızlar..

Selamm hayirli Ugurlu olsun şimdiden cnm . Zor kısmı atlatmissin hersey netleşmiş. İns. seninde guzel haberlerini duyucaz burda. Gelismelerden haberdar edersin bizi ;)

Kuzucumm stres yapma. Donmuş Nazli kızlar boyle oluyor :) Benimde ilk deger 81 çıkmıştı. 2.deger 145 çıkmıştı. Bnimde 2 katı artmadı. Tam 2 katı artamayabiliyormus yani seninde %50 den fazla artmiş. Önemli olan yükselmesi. 3. Testte yükselecek seninde göreceksin,. Bnim 145 2 gun sonra 340'a felan çıkmıştı. Bebek Anca salgilanmaya basliyor bhcg'yi. Düşük degerle başladığımız icin birden 2 katı artmiyor ;)

canım hayırlı olsun cok sevındım ınsallah devamı gelır hayırlısıyla hıc moralını bozma bılıyosun mavınınde boyle olmustu bak sımdı cınarımız 1 bucuk aylık kucagında Rabbımın ıznıyle sende al kuzunu kucagına buarda kızlar benım oglumda dogdu carsamba gunu cok sukur sezeryan oldu Allahıma bın sukur saglıgı yerınde cok guzel bıduygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Bende gecen gun sormuştum seni. Masallahhh cok tatlı bebisss:) Ameliyat felan nasıl gecti toparlanabildin mı bakalim. Detayları bekliyoruzz normal istiyordun galiba neden sezeryan oldu sonradan sorması ayıp :)

Oğlun doğmuş gözün aydın.Anneli, babalı, sağlıkla büyüsün inşallah.Nasıl zormu bebekli hayat.Tecrübelerini paylaş bizimle....

Canimmm hayirli ugurluu olsunn..insallAhh seninde guzel hsberini alirizz.benimm bu ay malesef baslayamadikk.kist cikti..bu ayda bekklemedeyimm

Elceffcimm morelinii bozmaa du bakalim pazartesi bekle.insallah bebfegin birakmiycak seni.mavinin kide. oyleydii. bakk simdi kucagin da streslenmee sakinn olll

canım merhaba..inan bana sırf senin değirini merak ettiğim için girdim...öncelikle jollye katılıyorum 2 kat artması gerekmiyor..artış oranı makul bence de panikleme lüften..inanıyorum ki pazartesi daha üst seviyede bir artış olacak...bende hep kan değerlerine baktığımda coğu zaman ikinci tahlilde 2 kat artma olamayabiliyor..azcık daha sabret canım..pazartesi daha iyi olacaksın eminim..artış endişe edecek düzeyde değil bence...beni hiç sorma..perişandım..dün ve bugün eh biraz iyiyim hala toparlanamadım..bu ohss beni mahvetti..3 gündür hastanede yatıyorum..cok şükür hormon testleri daha yeni yeni gerilemeye başladı..sular cekilmeye başladı:)) ama o ne omuz ağrısı...sende hiç olmuşmuydu bilmem..gerilmeden dedi doktor..koca kadın işyerlerinde ağlamaklı gezdim..sanki omuzumun içinden aşağıya çekiyorlar...öyle kötüydüm..neyeki serumlar işe yaradı biraz rahatlattı..ama hala atamadım..karnıma dokunduğumda hala acıyor..hafif bastıramıyorum bile...bi kurtulamadım yani,,şiş şiş hazımsız geziyorum...bunun yanında sıkıntılara katlandığım nedenim iyi gidiyor...cuma günü kesem gözüktü..erzurumdaki doktorum kesin 2ikiz demişti kan değerlerinden..bayburttaki doktor tek kese tek gebelik gibi diyor..tek yumurta ikizi olabilirmi onuda bilmiyorum araştırmadım doğrusu...kalp atışlarını duyana kadar içim rahat etmiyecek...hala duyamadım..erkenmiş...kacıncı gün duyulur allah aşkına ya...stres stress bittik vallahi...hepimizin Allah yardımcısı olsun..vallahi bebek istiyoruz ama canımız da cıkıyor...ben artık gık dedim doğrusu..hiç tahammülüm yok..ağrı sızı olmadan bi gün geçirmek istiyorum...endişeni cok iyi anlıyor ve öpüyorum canım...Allah yardımcın olsun..yüzünü güldürsün rabbim...

Son düzenleme:
Gözün aydın yelizcimmm hayırlı evlat olur inşallah ismini ne koydunuz küçük prensin?
Ben iyiyim aslında değerim yükseliyor en azından daha çok minik toparlanmaya çalışıyor buz bebeğim :) Allahın izniyle yarın daha yüksel bir değerim olur inşallah eşim daha panik bugün gidip hcg verelim diyor:) sabırsız baba adayı :)

Selamm hayirli Ugurlu olsun şimdiden cnm . Zor kısmı atlatmissin hersey netleşmiş. İns. seninde guzel haberlerini duyucaz burda. Gelismelerden haberdar edersin bizi ;)

Kuzucumm stres yapma. Donmuş Nazli kızlar boyle oluyor :) Benimde ilk deger 81 çıkmıştı. 2.deger 145 çıkmıştı. Bnimde 2 katı artmadı. Tam 2 katı artamayabiliyormus yani seninde %50 den fazla artmiş. Önemli olan yükselmesi. 3. Testte yükselecek seninde göreceksin,. Bnim 145 2 gun sonra 340'a felan çıkmıştı. Bebek Anca salgilanmaya basliyor bhcg'yi. Düşük degerle başladığımız icin birden 2 katı artmiyor ;)
Ohh içimi rahatlattın tam hatırlayamadım ama jolly nin de tam 2 kat artmamıştı diyodum kendi kendime. Vala bem 1 eşim 9 doğuruyor taktı hcg ye ben ona moral veriyorum:) yarın iki katı geçerse bidaha ölçtürmicem ya insan hesap yapmaktan panik oluyor tabi doktorum ne der bilemez. İlle 2 katı artacak diyor. İnsan derki daha yeni erken öğrenildi artar falan :) sormadım ama herkes donmuşlarda yüksek çıkar diyo bence de daha düşük çıkması normal.
Neyse yarın ola hayrola benim içim rahat. Bu arada estrofem i kaçıncı haftada bıraktırdı doktorun?

Bende gecen gun sormuştum seni. Masallahhh cok tatlı bebisss:) Ameliyat felan nasıl gecti toparlanabildin mı bakalim. Detayları bekliyoruzz normal istiyordun galiba neden sezeryan oldu sonradan sorması ayıp :)

Canimmm hayirli ugurluu olsunn..insallAhh seninde guzel hsberini alirizz.benimm bu ay malesef baslayamadikk.kist cikti..bu ayda bekklemedeyimm
Cansucum sağolll senin de kistin çıkmış ama sakın üzülme transferim ertelenince 1 ay nasıl geçer demiştim jolly de moral vermiş 30 gün dediğin nedir ki diye:) sen de öyle düşün herşeyin tamam bak genetiklerin de temiz
Çıktı sanırım sabrın sonu selamet olacak canım bütün vücudun hazır olacak bebeciğe.

Sevde cim canım sakın pes etme su tüketmeye devam et hastanede yatmana üzüldüm ama iyileşmen için şart. Benim transfer olmayınca ve tabi hcg salgılanmayınca gerilemişti hemen ama benim de kaburgalarıma vuruyodu nefesimi çeviremiyodum ve sırtıma vuruyodu. Keseyi görmene çok sevindim 1 hafta içerisinde de kalp atışlarını duyarsın inşallah canım. Ama bol su ve protein et tavuk balık ye kırmızı et özellikle tuvalette sabahlasan da günde 15 bardak su iç sakın bırakma ikiz gene olan ve ohss olan bir arkadaşımız biraz iyileşince su içmeyi bırakmış ve tekrar tetiklemişti. Ben de iyiyim moralim yüksek bebeğim daha çok yeni yerleşti toparlanmaya uğraşıyor ama heyecanlı baba adayımız hcg ye takmış durumda hadi gidip ölçtürelim diyo:) benden önce o doğuracak sanırım. Kız bizim kırklarımız karışacak seninleee:)))

sagol canım benim çok teşekkür ederim..evet zor kısmı gecti ama kırmızılar cok nazlandı yine bu ay bir gelseler hayırlısıyla :))mutlaka gelişmeleri yazıcam canım buraya

canım benim sakın moralini bozma..benimde kırmızılar yok ortada bende o yüzden başlayamıyorum stres yaptıkca da dahada gecikiyor hiç stres yapma canım..inşallah kistlerin cabucak gecip sende başlayacaksın tedaviye cnm benim..belki beraber sayarız günü belli mi olur :))

Son düzenleme:
sagol canım benim çok teşekkür ederim..evet zor kısmı gecti ama kırmızılar cok nazlandı yine bu ay bir gelseler hayırlısıyla :))mutlaka gelişmeleri yazıcam canım buraya

canım benim sakın moralini bozma..benimde kırmızılar yok ortada bende o yüzden başlayamıyorum stres yaptıkca da dahada gecikiyor hiç stres yapma canım..inşallah kistlerin cabucak gecip sende başlayacaksın tedaviye cnm benim..belki beraber sayarız günü belli mi olur :))

İnsallahhh cnmmmm bekliyoruoz bakalim uc yildir bebek istiyozzz cokkk zorrrr bu yolll.guzel haberler rahatlatiyooo insanii

cok sevindim kizlar sizin adiniza hep takip ediyodum ama yazmiyodum e bu guzel haberlerden sonra yazmamak olmaz Allah'im isteyen herkese nasip etsin nasilda mutlusunuzdur simdi degilmi daim olur insallah. Hayirlisiyla kucaginiza almaniz dilegiyle Allah'a emanet olun arkadaslar :71:

Herkese ıyı geceler kızlar ıyı dıleklerınız ıcın sagolun hemen fırsat bulmusken yazayım oglumun gelmeye nıyetı olmadıgı ıcın ve gıttıkce kılo aldıgı ıcın doktorum bırden dogurmama karar verdı aslında sadece kontrole gıtmıstım muaynede acıklıgım 1bucuk santımdı bıılac verdı ve hastaneye gıttık sancım basladı ama oglumun kafası yola gırmedı 6 saat beklemenın sonunda sadece 3 santım acılmam oldu daha fazla beklemedık ve sezeryana gırdım ben bıraz zorlandım anlıycagınız kızlar sezeryandada sonrası zor dıkısler cok acıyo olsurmek gulmek zulum gelıyo bana oglumun adı Ahmet Enes bıraz zor tabı emdımı uyudumu gazı cıktımı kakasını yaptımı falan ugrasıyosun kucucuk oldukları ıcınde kıyamıyosun hepbı acaba var kafamda ama cok guzel bıduygu Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah neyse hepınızı optum kızlar arada ugramaya calısırım kendınıze ıyı bakın

cok sevindim kizlar sizin adiniza hep takip ediyodum ama yazmiyodum e bu guzel haberlerden sonra yazmamak olmaz Allah'im isteyen herkese nasip etsin nasilda mutlusunuzdur simdi degilmi daim olur insallah. Hayirlisiyla kucaginiza almaniz dilegiyle Allah'a emanet olun arkadaslar :71:

Sağol canım darısı burdaki evlat hastetiyle yanan herkesin başına. Pozitif i görmek yetmiyor sevinmek için ama hep bir endişe daha yolun başındayız doğuma kadar bitmez bizim korkularımız çünkü zor sahip olduğumuz bebeklerimiz çok kıymetli. Bi hamile kalsam diyodum kaldım işte ama daha değerim düşük katlanıcakda 10 gün sonra kesr görücez 1 hafta sonra kalp atışı o zamanda rahatlayamam çünkü ilk bebeğimi kalp atışından sonra kaybetmiştim korkularım vat ana rabbîme emanet meleğim o isterse doğar o yüzden rahat olup stres yapmamaya çalışıyorum.

Günaydın,İyi haftalar :)))

Ercelf stres yapma kendine bugün tekrar kan verecekmişsin inşallah değerin katlanır :)))

Günaydınn kızlaarrrr

ercelf bence herşey yolunda rahatça testini tekrarlayabilrisin cnm

ilacım bitti üzerinden8-9 gün geçti ama ben hala hasta olamadım bu kistler çok inatçı sanırım :(

ercelfcim canım tebrik ederim , çok güzel oldu bak sonunda herşey umarım böyle devam eder degerlere takılma benimde ilk degerim 70 sonraki 132 di sonrada 260 olmuştu önemli olan orada olması ve sana sımsıkı tutunması çok öpüyorum.,
yelizcim seninde haberini face ten aldım ilk gözlerim doldu mutluluklar dilerim.

Back
X