Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese ıyı geceler kızlar ıyı dıleklerınız ıcın sagolun hemen fırsat bulmusken yazayım oglumun gelmeye nıyetı olmadıgı ıcın ve gıttıkce kılo aldıgı ıcın doktorum bırden dogurmama karar verdı aslında sadece kontrole gıtmıstım muaynede acıklıgım 1bucuk santımdı bıılac verdı ve hastaneye gıttık sancım basladı ama oglumun kafası yola gırmedı 6 saat beklemenın sonunda sadece 3 santım acılmam oldu daha fazla beklemedık ve sezeryana gırdım ben bıraz zorlandım anlıycagınız kızlar sezeryandada sonrası zor dıkısler cok acıyo olsurmek gulmek zulum gelıyo bana oglumun adı Ahmet Enes bıraz zor tabı emdımı uyudumu gazı cıktımı kakasını yaptımı falan ugrasıyosun kucucuk oldukları ıcınde kıyamıyosun hepbı acaba var kafamda ama cok guzel bıduygu Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah neyse hepınızı optum kızlar arada ugramaya calısırım kendınıze ıyı bakın

yelizcim gözünüz aydın olsun,çok sevindim..

slm kızlar,nasılsınız,bende hastayım maalesef öksürmekten mahvoldum,bu arada dün 40 çıkardık çok şükür darısı sizlere inşallah,oğlum çok yaramaz yemek yiyeceğim zaman ağlıyor uyanıyor bişey yapmaya başlayayım durmuyor çocuk :1:bu sabah agulamaya başladı oğlum gülmeleri çoğaldı hergün yeni bir şeyler yapıyor....çok fazla giremiyorum aklımdasınız güzel haberler alıyorum artık her açmamda..

slm kızlar,nasılsınız,bende hastayım maalesef öksürmekten mahvoldum,bu arada dün 40 çıkardık çok şükür darısı sizlere inşallah,oğlum çok yaramaz yemek yiyeceğim zaman ağlıyor uyanıyor bişey yapmaya başlayayım durmuyor çocuk :1:bu sabah agulamaya başladı oğlum gülmeleri çoğaldı hergün yeni bir şeyler yapıyor....çok fazla giremiyorum aklımdasınız güzel haberler alıyorum artık her açmamda..

çınar bebeğin dünyaya gelmiş rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşalalh acısını göstermesin hep mutlu günlerini görmek nasip olsun canım arkadaşım geç oldu uzun zamandır ara vermiştim ama 10 aralıkta doğacağını biliyodum ilk göz ağrımızın sitenin :))) bende dün rengli oldum yarın hastaneye gidecem 6 ad dondurulmuş embriyom var onllardan birini alcam göbüşüme inşalalh bu defa nasip olur canım alalhın izniyle çok öpüyorum çınar bebeği ve senii allaha emanet olun

Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüş :( biyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik :(((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..

Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüş :( biyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik :(((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..

canım yaa cok üzüldüm ama moralini sakın bozma bundada vardır elbet bir hayır yaradan daha zamanı var diyor demekki..şimdi önündekilere bakıcaksın söylemesi bzilere kolay biliyorum bunu en iyi yaşayan anlar ama umudumuzu yitirmiycez elbet bizde birgün meleklerimizi kucagımıza alacagız...

canım çok üzüldüm gerçekten..değerin tekrar yükselme gibi bir ihtimali yokmu peki?başka bir hastanede tekrar yaptırsan?

Son düzenleme:

yükselme olursa tekrar peki canım fazlada düşmemiş 82 den 72 aslında inşalalh tekrar yükselir meleğin bırakmaz seni

canım çok üzüldüm gerçekten..değerin tekrar yükselme gibi bir ihtimali yokmu peki?başka bir hastanede tekrar yaptırsan?

uzun zaman oldu ara verdim sende vermişin nasılsın canım nasıl gidiyo bizler bu sayfadan annem olmadan olsak dahi bırakamıcaz gibi sanki :)) bi gidiyoz tekrar dönüyozzz:16:

uzun zaman oldu ara verdim sende vermişin nasılsın canım nasıl gidiyo bizler bu sayfadan annem olmadan olsak dahi bırakamıcaz gibi sanki :)) bi gidiyoz tekrar dönüyozzz:16:

iyiyim canım sen nasılsın..evet bende ara verdim okumuşsundur belki kendiliğimden hamile kaldım sonra bebeğimi kaybettim ara verdim ama toparlandım çok şükür..valla dediğin gibi anne olmadan bırakmıcaz buraları,burda olmak iyi geliyo bana..sende yeniden transfer yaptırcakmışsın inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine canım..

iyiyim canım sen nasılsın..evet bende ara verdim okumuşsundur belki kendiliğimden hamile kaldım sonra bebeğimi kaybettim ara verdim ama toparlandım çok şükür..valla dediğin gibi anne olmadan bırakmıcaz buraları,burda olmak iyi geliyo bana..sende yeniden transfer yaptırcakmışsın inşallah bu sefer kavuşursun bebeğine canım..

Canimmm toparlanmana cok sevindimm.banada burda olmak cok i geliyoo.birbirinize destek olalim birakmayin vurayi.supericim zaman herseyin ilaci dglmiii....gunlerii sayiyoruz bu tedavi surecinde bak simdi kist ciktii onu bekliyom gitmesinee sen suan ne asamadasin ara vermen bitmedimii

Elcefcimmmm. beklee belkii birdennn yukselirr canimm..ben bu ksdar cabuk biticeni sanmiyorum.yada inanmak istemiyorummm bende okuyuncaaa cok kotu oldunmmm....

Üzüldüm, kısmet değilmiş demekki.Herşeyde bir hayır vardır ama.Benimde tüp denemem kimyasal olmuştu, pozitifi ilk defa gördüğüm için ona bile sevinmiştim.Ondan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım.İnşallah seninde tekrar uğraştırmadan gelir bebeğin...

evet canım senin güzel haberini almıştım rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bu defa kucağına almaya inşalalh bende dün rengli oldum yarın gidecem 6ad embriyom var canım beni bekleyen allah kısmte ederse 1 ni göbüşüme alcam şubatta :16::16: çok öpüyorum seni allaha emanet olun

Canimmm toparlanmana cok sevindimm.banada burda olmak cok i geliyoo.birbirinize destek olalim birakmayin vurayi.supericim zaman herseyin ilaci dglmiii....gunlerii sayiyoruz bu tedavi surecinde bak simdi kist ciktii onu bekliyom gitmesinee sen suan ne asamadasin ara vermen bitmedimii

sağol canım dediğin gibi zaman herşeyin ilacı..unutmam mümkün değil tabiki ama artık düşünmüyorum..geçmişe değil geleceğe bakmak istiyorum artık..bencede birbirimize her zaman destek olalım iyi yada kötü yaşadığımız herşeyde..valla canım kist için hiç üzülme vakti zamanını bekliyo bebek gelmek için ben buna inanıyorum gerçekten..vardır herşeyde bir hayır..ben ara vermedim canım operasyondan sonra doktorum gerek görmedi bütün testlerim yapıldı herşeyim normal vücut kendini hazır hissederse zaten kalırsın dedi bizde çalışmalara başladık :1: bakalım ne zaman olursa artık..

deme canım ya...off..gerçekten cok üzüldüm..canım Allah sabır versin..Allah Allah değerlerde gayet iyiyidi aslında hiç beklemiyordum..üzüntünü paylaşıyorum desemde yaşamayan bilmez diyeceksin eminim...bilmez miyim gülüm..yaşadık bizde çektik gördük..umarım kolay toparlanırsın...8 hücreli bir embryomuz var dimi hali hazırda..hemde bu transferden daha iyi cünki bu 6 hücreliydi..ikinci üçünçü denemelerde başarı oranının daha yüksek olduğunu okudum..biliyorum ne desem boş ama yanındayım...lütfen ama lütfen cok yıpratma kendini...Allah yardımcın olsun canım benim...

evet canım senin güzel haberini almıştım rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bu defa kucağına almaya inşalalh bende dün rengli oldum yarın gidecem 6ad embriyom var canım beni bekleyen allah kısmte ederse 1 ni göbüşüme alcam şubatta :16::16: çok öpüyorum seni allaha emanet olun

inşallah canım hakkında hayırlısı neyse o olsun..sağlıkl bir şekilde transferin gerçekleşir ve hamile kalırsın inşallahh..bende öpüyorum tatlım :16:

canım çok üzüldüm ya. hakkında hayırlısı olsun canım. belki öbür bebişin hayırlıdır senin için bilemeyiz. inşallah diğeriyle kavuşursun yavruna.

Sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş Allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrum:( onca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.

sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrum:( onca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.

canım ınan çok ama çok uzuldum..ama su yazdıklarından da çok etkılendım çok sukur kı ısyan etmeyıp dua edıyorsun..rabbım en yakın zamanda kucağını doldursun ıns...bız ınsanların elınden bısey gelmez sadece ıstemek.. ıstemek.. Rabbım daha fazla aratmasın tum ısteyenlerle bırlıkte sanada nasıp etsın ıns

Back
X