Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüş :( biyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik :(((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..

canım çok üzüldüm,biz ne desek sana boş gelir şimdi ama umudunu yitirme mücadeleye devam et.inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile meleğine kavuşacaksın.

Sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş Allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrum:( onca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.

canım geçmiş olsun, toparlanabilmene önüne bakabilmene sevindim. herşeyin hayırlısını dilemekten başka çare yok, en uygun zamanda diğer donmuş bebişi alacaksın inşallah.

Sağolun kızlar çok üzülmeden toparlandım kürtaja gerek olmayacağı için şükrediyorum değerin yükselmesi söz konusı değil hem öyle olsa bile bu sorunlu bir gebeliğe işarettir biyokimyasal gebelik dedi doktorum. Kısmet değilmiş Allahımın vardır bir bildiği belki kendiliğinden verir pes etmek yok hayırlısıyla bi adet olayım bi embriyom daha var genetik testlerimde 1 haftaya çıkar rahim içini kontrol amaçlı da hsg çektiricem birdahaki ay sonra yepyeni bir tedaviye başlarız. Tutunamadı yavrum:( onca ilaca rağmen.... Doktorlada konuşur farklı önlemler alırız artık. Rabbimin dediği olur isyan etmiyorum.

canım herşeyin hayırlısı çok şükür inanaçlı insanlarızz dua edicez bol bol birbirmiz içinde kendimiz içinde senin haberini alınca çok sevinmiştim banada umut olmuştun bende senin gibi bu ay dondurulmuşlardan 1 tanesini alcam göbüşüme hayırlısı ile dur bakalım benimki ne olcak benim 6 adet 5.gün embriyom var ama kaç hücreliler ondan bilgim yok çok kaliteli demişti dr 5.gün olduğu için

kızlar bende istanbul tüp bebek merkezinde tedavi oluyorrumm dr um ozan özolcay peregon tedavisi oluyordum iğnelerim bugün bitti son dozunu oldum ve yarında çatlata iğnesi oluccammm çarşambada aşılamam var allah nasip ederse
fakat puegon 300 ü bugün yeni alıştımm ve sadece 100 cc lik doz için paketi açak zorunda kaldık gerisi tammamen duruyorr 250 tl ye aldım eczaneden vadeli olaak eğer isteyeniniz olusa 120 tl ye veriem 350 ml yazık olmmasın bende öylesine ürret talep etmeden verrmeyi çok isterdim ama bizim durumlarda bu aralar malüm ilaçlarda baya pahalı

slm kızlar,nasılsınız,bende hastayım maalesef öksürmekten mahvoldum,bu arada dün 40 çıkardık çok şükür darısı sizlere inşallah,oğlum çok yaramaz yemek yiyeceğim zaman ağlıyor uyanıyor bişey yapmaya başlayayım durmuyor çocuk :1:bu sabah agulamaya başladı oğlum gülmeleri çoğaldı hergün yeni bir şeyler yapıyor....çok fazla giremiyorum aklımdasınız güzel haberler alıyorum artık her açmamda..

Geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine . Ben senin düğme burunlu bebişini yerimm çok tatlı maşallahh kuzuya :)

evet canım senin güzel haberini almıştım rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin bu defa kucağına almaya inşalalh bende dün rengli oldum yarın gidecem 6ad embriyom var canım beni bekleyen allah kısmte ederse 1 ni göbüşüme alcam şubatta :16::16: çok öpüyorum seni allaha emanet olun

Amanda amann sahalara geri dönmüşüz :) Hayırlı olsun cnm şimdidenn yeni bir bebiş geliyor göbüşe desene :) Ama neden 1 tane veriyorlar. Bu sefer 2 tanede verebilirler diye tahmin ediorumm :)

Kızlar değerim 82 den 72 ye düşmüş :( biyokimyasal gebelik dedi doktorum ilaçları kestik :(((((( çok üzgünüm kısmet değilmiş..

Hadii yaa :(( Hayırlısı olsun cnm yaa ilk tüp bebekte yaşadım bende kimyasalı. Hep kimyasalın arkası bebek derlerdi . Benimde 2.si oldu biliyorsun. Bebiş tutunmuş ve sonradan sağlıklı olmadığı için devam edememiş böyle düşün. Pes etmek çok fazla ara vermek yok. İnş. en kısa zamanda gelicek minik:16:

selam kızlar bende aşılama yapmıştım, tes günüme 2 gün kala test yaptım ve hamileyimmm. rabbim isteyen herkese versin..:16::16::16:

Geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine . Ben senin düğme burunlu bebişini yerimm çok tatlı maşallahh kuzuya :)

Amanda amann sahalara geri dönmüşüz :) Hayırlı olsun cnm şimdidenn yeni bir bebiş geliyor göbüşe desene :) Ama neden 1 tane veriyorlar. Bu sefer 2 tanede verebilirler diye tahmin ediorumm :)

jollyy sen istanbul tüp bebek merkezindesin sanıım hangi dr a gidiyosun

jollyy sen istanbul tüp bebek merkezindesin sanıım hangi dr a gidiyosun

Benim dr'um Aret bey . Bu arada keske son doz icin merkeze söyleseydin. Ellerinde ilaç kalanlar merkeze bagisliyor. Bu ilaçlarida son dozlar icin isteyebiliyorsun :) Benimde 150 vurulmam gerekiyordu merkezdeki başka bir hastanın bıraktığı iğneden vurdular bosuna almamış oldum :)

Sağol canım darısı burdaki evlat hastetiyle yanan herkesin başına. Pozitif i görmek yetmiyor sevinmek için ama hep bir endişe daha yolun başındayız doğuma kadar bitmez bizim korkularımız çünkü zor sahip olduğumuz bebeklerimiz çok kıymetli. Bi hamile kalsam diyodum kaldım işte ama daha değerim düşük katlanıcakda 10 gün sonra kesr görücez 1 hafta sonra kalp atışı o zamanda rahatlayamam çünkü ilk bebeğimi kalp atışından sonra kaybetmiştim korkularım vat ana rabbîme emanet meleğim o isterse doğar o yüzden rahat olup stres yapmamaya çalışıyorum.

bunlari hic dusunme Allah'in izniyle alacaksin bebegini kucagina saglikli bi sekilde anliyorum seni senin de dedigin gibi zor sahip oldugumuz icin daha endiseli oluyoruz dogru ama olumlu dusun acaba bu ay hamile kalabilirmiyimlerden feragat ettin bak bunu dusun bebegin senin gobeginde icinde eminim cok cook guzel bir duygudur Rabbim olmayanlara ve banada nasip eder degerlerinde kat kat artar insallah cnm..

arkadaslar bana istanbul da histeroskopi yaptiracagim iyi bir merkez onerirmisiniz.

ercelfcim ben son yazilarini simdi gordum uzulme ne olur Allah en iyisini bilendir Allah'a sigin dua et. Rabbimden geldi yine Ona gitti. Bize onumuze bakmak duser olacak insallah birgun...

Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...

Benim dr'um Aret bey . Bu arada keske son doz icin merkeze söyleseydin. Ellerinde ilaç kalanlar merkeze bagisliyor. Bu ilaçlarida son dozlar icin isteyebiliyorsun :) Benimde 150 vurulmam gerekiyordu merkezdeki başka bir hastanın bıraktığı iğneden vurdular bosuna almamış oldum :)

iğne vuran hemşireye söyledim ffakat yok dedi keşke ozan beye söyleseydim yadımccı olurdu belki

canım neler duyoyorumya rabbim kendi bilir çok kötü oldum:( bunları duydukça yaşadıkça insanın korkuları daha da büyüyor nasipten öte yol gitmezmiş yeni aylara yıllara belkide ugraşmaya devam :14::14:

Günaydın hanımlar...

Pelikancım bir avazda sağlıkla ikiniz birbirinize kavuşursunuz inşallah.Allah bize de o günleri göstersin.

nasılsın canım minik kelebeğin nasıl cinsiyeti belli oldumu geçen düşündüm dedimki bende hamile kalsaydım jolly yapılan ilk tüp denememde bende onun gibi gün sayacaktım şimdi diye üzüldüm bi an :((( ben şuan 30 yaşında oldum 2013 de ankara üniversitesinde yaptırıyom 6 ad bebik var ama devlet hastanesi olduğu için koymuyolar bugün ilk muaneye gidecem kısmet bakalım ne olur çok dua et canım hamişlerin duası daha erken kabul olurmuş :16:

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...

Ayy çok az kalmış ne kadar heyecanlısındırr :) Dualarımız seninle inş. sağlıkla alıcaksın miniğini kucağına :16:

nasılsın canım minik kelebeğin nasıl cinsiyeti belli oldumu geçen düşündüm dedimki bende hamile kalsaydım jolly yapılan ilk tüp denememde bende onun gibi gün sayacaktım şimdi diye üzüldüm bi an :((( ben şuan 30 yaşında oldum 2013 de ankara üniversitesinde yaptırıyom 6 ad bebik var ama devlet hastanesi olduğu için koymuyolar bugün ilk muaneye gidecem kısmet bakalım ne olur çok dua et canım hamişlerin duası daha erken kabul olurmuş :16:

İyidir cnm valla yaa belli oldu tabi kızım geliyo kısmetse :)Hiç üzülme valla cnm 6 tane nur topu gibi bebişin var :) Onlarda 1 tanesi değil bir kaç tanesi senin olucak tabi kaç tane istiyorsann bebişine kardeş olucaklar :)Dua ederimm tabikidee inş. burdan hamiş olmadan gitmek yok :)

Günaydın kızlarrrrr

bende bugün dr dan geldim kistlerim erimiş çok şükür rahim duvarıda 12mm olmuş biraz daha bekleyelim dedi 1 hafta filan

Back
X