Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlarrrrr

bende bugün dr dan geldim kistlerim erimiş çok şükür rahim duvarıda 12mm olmuş biraz daha bekleyelim dedi 1 hafta filan

Günaydınnn :) Süper haberr adet gelir o zaman yakında. Başlıyorsun dimi hemen adetle tedaviyee :)

Ayy çok az kalmış ne kadar heyecanlısındırr :) Dualarımız seninle inş. sağlıkla alıcaksın miniğini kucağına :16:

İyidir cnm valla yaa belli oldu tabi kızım geliyo kısmetse :)Hiç üzülme valla cnm 6 tane nur topu gibi bebişin var :) Onlarda 1 tanesi değil bir kaç tanesi senin olucak tabi kaç tane istiyorsann bebişine kardeş olucaklar :)Dua ederimm tabikidee inş. burdan hamiş olmadan gitmek yok :)

çok sevindim canım senin adına ben cinsiyet ayırt etmiyorum ama nedense ilk çocuğumuz kız olsa daha çok sevinicem :) bende dr geldim estrofome başladık ilk 4 gün günde 1 ad sonra 3 gün günde 2ad sonra tekrra kont gidecem 7 gün sonra yani haftaya salı günü rahim kılınlığım çok ince 2.4 çıktı belki ben ondan normal yolla hamiş olamıyom senin tranfer edilirken en son kaçtı hatırlıyomusun rahim kalınlığını canım

6ad dondurulmuş bebeklerimden 1 rini almak için dr gittim bugün rahim duvarı kalınlıgı 2.4 çıktı estrofem verdi 7 gün sonra kont gidecem şimdiden çok heyecenlıyım :36::36::36:

Günaydın kızlarrrrr

bende bugün dr dan geldim kistlerim erimiş çok şükür rahim duvarıda 12mm olmuş biraz daha bekleyelim dedi 1 hafta filan

ohhh cnm güzel haber bu, sevindim senin adına. önümüzdeki ay herşey yolunda olur tedavine başlarsın inşallah:)

arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn

ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size
çünkü o kadar inancım bitmiştiki

az önce ise beta hcg 447 sonucunu aldımmmm

allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)

mevlam en kısa zamanda inşallah herkese nasip eder

çok şükür rabbime

arkadaşlarrrrrrr bu haberi verebileceğimmm aklımın ucundan bile geçmezdi inanınnn

ben sabahhhh dr gittiğimde kistler erimiş ve rahim kalın bu yüzden beta hcg istemişti bunu söylemeye bile gerek duymadımm size

allahıma binlerce şükürler olsunnn dr 1 hafta dinlenmemi istedi bu bebk çok değerli dedi :)

çok şükür rabbime

valla gerçekten bi rmucize, daha yeni konuştuk seninle:) cnm çok sevindim, dikkat et kendine lütfen..tebrik ederim.

çok şükür rabbime

bende senin rahim kalınlığını okuyunca şaşırmıştım 12 duyunca çünkü benim ilk tüp bebek tarsferimde 8mm iken yapıldı düşün seninki 12 ye çıkmış hamileliktenmiş meğersem :36::36::36::36: Tekrar tebrik ediyor sevincini paylaşaıyorum tez zamanda rabbim biizmde mucizelerimizi verir inşalalh seninki gibi

çok şükür rabbime

hayırlı olsun allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah..

çınar bebeğin dünyaya gelmiş rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inşalalh acısını göstermesin hep mutlu günlerini görmek nasip olsun canım arkadaşım geç oldu uzun zamandır ara vermiştim ama 10 aralıkta doğacağını biliyodum ilk göz ağrımızın sitenin :))) bende dün rengli oldum yarın hastaneye gidecem 6 ad dondurulmuş embriyom var onllardan birini alcam göbüşüme inşalalh bu defa nasip olur canım alalhın izniyle çok öpüyorum çınar bebeği ve senii allaha emanet olun
canım çok saol darısı sana ve diğer arkadaşlarıma,hakkında hayırlısı inşallah bu sefer bebişin göbüşüne gelir :16::16::16:

Bana dua edin kızlar. sayılı günlerim kaldı.9 gün sonra doguma giricem.
Hepinizin duasına ihtiyacım var... Bende anne olmak isteyen arkadaşlarım için dua ediyorum.
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...
pelikancım hayırlı doğumlar.... çok güzel bir duygu o an o günler şimdi düşünüyorum hayal gibi geliyor herşey...

çok şükür rabbime
gözün aydın olsun canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin :16::16::16::16:

kızlar bugun doktora gttımm kıstım ıcın ve cok az kuculmuss..

tekrar kan aldılar baktılarr zararlımı dıye cok sukur dglmışşş

doktor adetın 21. gunu gelıyosun ve uzun protokol olarak baslıyoruzz tedavıne dedı.koldan gne yapılcakmışşş...

ılk olarakkk...

gozum korkmadı desem yalan olurrr...

bu uzun protokol yaptıran oldumuuu tavsıye ve onerılerınızı belkıyorummr..

canım hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm bu azminle rabbim sana hayırlı bir bebek nasip edecek buna inanıyorum...

elcefff nerelerdesınnn???

ozledıkk senıı sımdıdennnnnnn bızı bırakmmaaa beklıyoruzzz emınım okursunnn ama yazasın olmayabılır bu surectede cok normalll sıkı sıkı toparlan don aramızaaa

Back
X